Tamam tamam sen kasma kendini hallederiz misafirine bak@fattylam94 gerisini kendininkini yaptığın gibi yap ortalamayı ben hallederim
Tamam tamam sen kasma kendini hallederiz misafirine bak
Bilg cok kasiyo kendine gelsin hemen halledicemEsra sanırım kaptan cok mesgul halledersen cok guzel olur. Ben hıc anlamıyorum lısteden kendı yuzdemı bıle hesaplayamıyorum
Bilg cok kasiyo kendine gelsin hemen halledicem
Geçen cuma kilon kaçtı hatırlıyo musunGunaydin arkadaslar benim seruvenimde 80.3 le basliyorr herkesee bol eksiler yeni haftada
Geçen cuma kilon kaçtı hatırlıyo musun
Yapıyorum ama fayda gormuyor gıbıyım daha farklı seyler denıycem aktardan malzeme alayım senın tarıfıde denıycem
allah seni evet margarin o zaman iki haftada 5margarin oluyor benim geçen haftada 600gr dı allah bereket versin ..bu margarin fikrine bayıldımm
Kızlar bir şey soracağım yapılan sporlar ne kadar sürede etkisini gösterdi sizde 1 ay mı geçmesi gerekiyor? Maşallah bakıyorum herkes çok iyi eksi getirmiş ben -200
Kızlar listeyi hazırlayacak biri varmı benim misafirlerim var
Geçen cuma kilon kaçtı hatırlıyo musun
O yazilmiyo mu o zamanCanım yenı uye bu hafta basladı gecen cuma yoktu
AhSen_2504 acele acele yaptim bilgisayarım kasıyo bi taraftan is geliyo sinir oldum insallah olmustur yeni gelen uyeyi kaldiramadim duzenleme suresi gecmis Kanguru_ bi baksinda olmayan yerleri duzenlerim
Bi taraftanda kardeşimin bebeğimin askere gideceği yer belli oldu kızlar bilecik söğüte gidiyor yakın olması güzel ama içim çok buruk
Kızlaaar nasıl geçiyor gününüz neler yaptınız ben 1 saat yürüyüş yapıp geldim akşam yemeği hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?