- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ona bakarım canım serviste şimdi işler bi anda geldi sanki herkes bu anı bekliyomus gibi her taraftan Esra Esra diyip duruyo
Amin inşallah ustabirliği güzel yere çıkar. Insanlar hemen bi yeri duydukları anda ordakileri kesin doğuya gönderiyolar moduna giriyo. Sinir oluyorum. Sanki batıda askerlik yapan yok heRabbım hayırlı tezkereler versın kardesıne ıcın buruk olmasın cok sukur yerı gayet guzel içini ferah tut
Ona bakarım canım serviste şimdi işler bi anda geldi sanki herkes bu anı bekliyomus gibi her taraftan Esra Esra diyip duruyo
Amin inşallah ustabirliği güzel yere çıkar. Insanlar hemen bi yeri duydukları anda ordakileri kesin doğuya gönderiyolar moduna giriyo. Sinir oluyorum. Sanki batıda askerlik yapan yok he
Sadece insanın moralini bozuyolar..Acıl bısey oldumu hersey üst üste gelır hep oyle olur...
İnşallah canım ustabırlıgıde guzel yere cıkar.
Ben bu ınsanları anlamıyorum zaten bunkarda Nasıl beyın var bılmıyorum
Hemen canım**6.TAKIM 552.ETAP***
hanmeli (/65.2/) Bildirimde bulunmadı, ayrılmak istiyor.
Fattylamb94 (70.2/69.8/0.4/ %0.57)
Yasmin2504 (77.3/77.1/0.2/ %0.26)
Seyhan77 (71.2/70.8/0.4/%0.56)
Elif-hakan(85/84.6/0.4/%0.47)
Plasticwomen (97.9/96.2/1.7/%0.14 )540. Etapda izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 12 ye bölündü)
6. Takım ortalamas[
Anka canım müsaitsen ortalamayı hesaplayıp paylaşırmışım listeyi benim misafir8m var
Kızlar listeyi ortada bırakmayın of çok bunaldim
Bi taraftanda kardeşimin bebeğimin askere gideceği yer belli oldu kızlar bilecik söğüte gidiyor yakın olması güzel ama içim çok buruk
Ayy inşallah kardeşimde öyle bi yere gider yaEşimin kuzeni de Bilecik’te yeni usta birliğine gitti orduya çıktı sizin de oralar çıkar inş
İyi akşamlar nasılsınız?bizde de misafir var yatılı işten geldim amcamlar gelmiş Bursadan
Bugün ki menüm:
Sabah;2 dlm kepek ekmek,1 kk peynir
Ara;3 tane günkurusu kayısı,3 badem,1 fındık
Öğlen; Brokoli havuç haşlaması,musakka (kızartılmadan),1 kase yoğurt
Ara;1,5 pkt diyet büsküvi,10 fındık
Akşam; 80 gr ton balığı, sulu tavuk köftesi
Ara;1/4 armut şimdilik devamı elma yada portakal olabilir
Yarın sabah diyetisyen randevum var bakalım ne yapmışım tırsıyorum
Menümü yazayım
Uyanınca : çörek otu yağı
Elma sirkeli, limonlu ılık su
Kahvaltı : cherry domates 2 tane
3 tane unsuz poğaça
Ara : 1 kiwi
Öğle : sulu köftenin sadece köfteleri
Salata
Cacık
Akşam : 4 ızgara köfte, köftenin yanında 1 kabak+2 sivri biber pişirdim yağsız (kabak çok güzel oldu sulu sulu az pişirdim :) )
Salata
Sıvılar :
3 lt su
Maden suyu
2 Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?