Canım regl sancısı mı sıcak bir şeyler içebilirsin iyi gelir, sıkı giyin üzerini aklıma gelenler bu kadarİyi geceler.Bu gece uzun bana müthiş sancım varmilaç içmemek için direniyorum
Evde papatya cayi varsa onu ic icine bal kat bali biraz belli olacak normalden biraz cok yani dua edeceksin icince hemen kesiyo mucize gibiİyi geceler.Bu gece uzun bana müthiş sancım varmilaç içmemek için direniyorum
Teşekkür ederim.Benim biraz karışık olay 2008 de polikistik over teşhisi konuldu aylarca regl olamadım doğum kontrol hapı kullandım ilk ay 9 kilo aldım.Sonra soğan kürü yaptım düzenli zaten insüline karşı dirençin sonucu PKO.Ekimde jinekolaga gittim bu seferde miyom 3 ml ilaçda başlanamıyor 4 ml olmadan.3 aydır sancılarım çok arttı zayıflamanın etkisi olur diye düşünüyorum.Ama bilmiyorumCanım regl sancısına sıcak bir şeyler içebilirsin iyi gelir, sıkı giyin üzerini aklıma gelenler bu kadar
Ayy inşallah olur canım sen içini ferah tut sıcak bir şeyler içiver şimdi güzelce yorganın altına gir ohh hemen geçerTeşekkür ederim.Benim biraz karışık olay 2008 de polikistik over teşhisi konuldu aylarca regl olamadım doğum kontrol hapı kullandım ilk ay 9 kilo aldım.Sonra soğan kürü yaptım düzenli zaten insüline karşı dirençin sonucu PKO.Ekimde jinekolaga gittim bu seferde miyom 3 ml ilaçda başlanamıyor 4 ml olmadan.3 aydır sancılarım çok arttı zayıflamanın etkisi olur diye düşünüyorum.Ama bilmiyorum
İnşallah canım.Soğan kürüne başlayacağım o bittikten sonrada yeniden gideceğim.Ayy inşallah olur canım sen içini ferah tut sıcak bir şeyler içiver şimdi güzelce yorganın altına gir ohh hemen geçer
İnşallah canım.Soğan kürüne başlayacağım o bittikten sonrada yeniden gideceğim.
Bende Pko olmasına adetlerimin düzenli olmasını sağladı.ben 2008 de yapmıştım sonrasında sorun yoktu şimdi miyom olunca yeniden yapacağım.İnşallah iyi gelecekSogan kuru harika birser butun mikroplari atiyor rahmi temizliyor hamile kalmayida kolaylastiriyor cevremde kim yaptiysa ise yaradi
Bizde de aynı ölçü geçerli yağ ve sebze.Ama benim öğlen ve akşam yemeklerinde porsiyon ölçüm var
Günaydın kızlar
Günaydin kizlar
Tünaydınn kızlarneler yapıyorsunuz
Ben bugün hem rahatsız hem yoğunum şimdi rahatladı işlerim.Rahatsız olduğumda çalışmaktan hiç hoşlanmıyorum.
Biraz öyle oldu bugünAmanınn bura çok sessiz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?