Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım regl sancısına sıcak bir şeyler içebilirsin iyi gelir, sıkı giyin üzerini aklıma gelenler bu kadar
Teşekkür ederim.Benim biraz karışık olay 2008 de polikistik over teşhisi konuldu aylarca regl olamadım doğum kontrol hapı kullandım ilk ay 9 kilo aldım.Sonra soğan kürü yaptım düzenli zaten insüline karşı dirençin sonucu PKO.Ekimde jinekolaga gittim bu seferde miyom 3 ml ilaçda başlanamıyor 4 ml olmadan.3 aydır sancılarım çok arttı zayıflamanın etkisi olur diye düşünüyorum.Ama bilmiyorum

Ayy inşallah olur canım sen içini ferah tut sıcak bir şeyler içiver şimdi güzelce yorganın altına gir ohh hemen geçer

Sogan kuru harika birser butun mikroplari atiyor rahmi temizliyor hamile kalmayida kolaylastiriyor cevremde kim yaptiysa ise yaradi
Bende Pko olmasına adetlerimin düzenli olmasını sağladı.ben 2008 de yapmıştım sonrasında sorun yoktu şimdi miyom olunca yeniden yapacağım.İnşallah iyi gelecek

Reactions: NGY
Sabah : yoğurt
Chia tohumu
Muz
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix

Ara : 1 elma

Öğle : İzmir köfte
Salata
Yoğurt

Akşam : pırasa
Yoğurt

3 lt su
1 lt detoks çayı
1 Türk kahvesi

Spor yapacağım

Tünaydınn kızlar neler yapıyorsunuz

Tunaydin;
benim bişey yaptığım yok kac gundur spor yapamiyorum evde işler başını almış başını gidiyo çocuklar vs offf

Ben bugün hem rahatsız hem yoğunum şimdi rahatladı işlerim.Rahatsız olduğumda çalışmaktan hiç hoşlanmıyorum.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve sicak tutmaya çalış

Bugün ki menümü paylaşayım pek iç açıcı sayılmaz protein ağırlıklı oldu

Sabah: Uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadım
Ara(9:30); 1 pkt diyet büsküvi
Öğlen;3 köfte kadar et sote,az salata
Ara; 3 günkurusu kayısı
Akşam ; tavuk haşlama ( but ve çok az göğüs) 1 sb ayran
Ara ; 1 meyve, tarçınlı süt ( tahmini)

Sıvılar; 2,5 lt su
1 fincan kuşburnu
1 fincan zencefil limon
1 fincan sade nescafe
2 çay bardağı çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…