Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahhh tatlı ahhhh.Bende dayanamayanlardanım tatlıya şu sıra süt ve tarçınla dizginlemeye çalışıyorum.Sana da tavsiye ederim tarçınlı süt

Ben geldim
Sabah:yumurta salatasi yesil salata peynir zeytin mantar dolma kabak ve yesil biber cay
Ara:bir dilim pasta cay(gün menüsü kahvalti ve ara)
Sütlü kahve
Cay iciyorum aksam yemedim ac degilim hic niyeyse
Su:2 litre
Spor:5000 adim
Gecmis olsun @Yasmin2504 iyiles artik canim sarimsak yut ilac yutar gibi cok faydali gripde

Revani haric süper canim afiyet olsun

Kahvaltı olsa güzel olurdu tabi ama onun dışında bence çok güzel protein iyidir

Süpersin bebişim

Revani olmasa ne güzel gidiyormuşsun

Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta

07.30
1 dilim peynir
Yeşillik
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği

12.30
Kıymalı patlıcan yemeği
Cacık

19.00
Kabak yemeği
Çok az soğan salatası

Su 1.5 lt spor yok.
Kızlar ya bu haftasonu yine evimde olmayacağım için kendime olan inancımı kaybettim motivasyon 0 kilo durdu hatta + bile olabilir

Iyi düsün iyi olsun canim hayat inis cikislarla doludur bize düsen yola devam etmek ayyy cok yaslandim ben ayol

Menü iyi bence neden artı göreceğini düşünüyorsun?

Gündü dogumgünüydü geziyorum sekerim sen niye yoruldun hayrolsun zihin yorgunlugumu beden yorgunlugumu her ikisidemi
Valla bol bol gez abla keyfine bak hayatın tadını çıkart. Aynen öyle beden her iki türlüde yorgunum. Şu okulu bitirip kurtulmak ve bir an önce kendi evime geçmek istiyorum. Sürekli kafamda hesaplar galiba deliriyorum
Iyi düsün iyi olsun canim hayat inis cikislarla doludur bize düsen yola devam etmek ayyy cok yaslandim ben ayol
Ne yaşlanması bence bir kadının olabileceği en güzel yaşlardasın. Olgunluk en güzeli

Demi sagol canim ben dünyanin en gözel karisiyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…