Ahhh tatlı ahhhh.Bende dayanamayanlardanım tatlıya şu sıra süt ve tarçınla dizginlemeye çalışıyorum.Sana da tavsiye ederim tarçınlı sütMrb kizlar cok yogundu gun hic bakamadm bende buraya
Menum de icimi yakan birsey var kendim yaptim kendim yedim off dayanamadm cok tatli.istegim var su ara neyse
Kahvalti: 2 yumurta 5 zeytin 3 burgu peynir domates salatalik
Ogle 6 kasik sebze 1 kase yogurt
Ara yapmadm zmn bulamadm
Aksam 140 gr tavuk gogus firinda yagsiz yaninda bol salata
Veeee yarim dilim hashasli revani
2.5 ltre su dahada icerim
Yarim saat yuruyuss bol boll ev isi
Bende tatliya asigim oda bana asikAhhh tatlı ahhhh.Bende dayanamayanlardanım tatlıya şu sıra süt ve tarçınla dizginlemeye çalışıyorum.Sana da tavsiye ederim tarçınlı süt
Revani haric süper canim afiyet olsunMrb kizlar cok yogundu gun hic bakamadm bende buraya
Menum de icimi yakan birsey var kendim yaptim kendim yedim off dayanamadm cok tatli.istegim var su ara neyse
Ara yapmadm zmn bulamadm
Kahvaltı olsa güzel olurdu tabi ama onun dışında bence çok güzel protein iyidirBugün ki menümü paylaşayım pek iç açıcı sayılmaz protein ağırlıklı oldu
Sabah: Uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadım
Ara(9:30); 1 pkt diyet büsküvi
Öğlen;3 köfte kadar et sote,az salata
Ara; 3 günkurusu kayısı
Akşam ; tavuk haşlama ( but ve çok az göğüs) 1 sb ayran
Ara ; 1 meyve, tarçınlı süt ( tahmini)
Sıvılar; 2,5 lt su
1 fincan kuşburnu
1 fincan zencefil limon
1 fincan sade nescafe
2 çay bardağı çay
Süpersin bebişimDünkü menüm
Kahvalti
Sucuklu yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak greyfurt suyu
Ara
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Su 1 litre
1 bardak zencefil limon çayı
1 tatlı k. Ballı karabiber
Gerçi bir sürü bitki çayları içtim hatırlamıyorum
Spor malesef yine yok
Öğle
Kelle paça çorbası
Ara 1 portakal
Akşam
Yumurtalı ıspanak
1 kase cacık
Birazdan 1 tane portakal yerim
Su anca 1 litre olmuştur
Limonlu zencefil cayi
Spor bugünde yok
Revani olmasa ne güzel gidiyormuşsunMrb kizlar cok yogundu gun hic bakamadm bende buraya
Ara yapmadm zmn bulamadm
Buralardayım abla yorgunum çok halim yok. Sen nerelerdesin hiç görünmüyorsunEsra nerdesinfattylamb94
Gündü dogumgünüydü geziyorum sekerim sen niye yoruldun hayrolsun zihin yorgunlugumu beden yorgunlugumu her ikisidemiBuralardayım abla yorgunum çok halim yok. Sen nerelerdesin hiç görünmüyorsun
Iyi düsün iyi olsun canim hayat inis cikislarla doludur bize düsen yola devam etmek ayyy cok yaslandim ben ayolMenüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
1 dilim peynir
Yeşillik
1 ceviz
12.30
Kıymalı patlıcan yemeği
Cacık
19.00
Kabak yemeği
Çok az soğan salatası
Su 1.5 lt spor yok.
Kızlar ya bu haftasonu yine evimde olmayacağım için kendime olan inancımı kaybettim motivasyon 0 kilo durdu hatta + bile olabilir
Menü iyi bence neden artı göreceğini düşünüyorsun?Menüm
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
1 dilim peynir
Yeşillik
1 ceviz
12.30
Kıymalı patlıcan yemeği
Cacık
19.00
Kabak yemeği
Çok az soğan salatası
Su 1.5 lt spor yok.
Kızlar ya bu haftasonu yine evimde olmayacağım için kendime olan inancımı kaybettim motivasyon 0 kilo durdu hatta + bile olabilir
Valla bol bol gez abla keyfine bak hayatın tadını çıkart. Aynen öyle beden her iki türlüde yorgunum. Şu okulu bitirip kurtulmak ve bir an önce kendi evime geçmek istiyorum. Sürekli kafamda hesaplar galiba deliriyorumGündü dogumgünüydü geziyorum sekerim sen niye yoruldun hayrolsun zihin yorgunlugumu beden yorgunlugumu her ikisidemi
Ne yaşlanması bence bir kadının olabileceği en güzel yaşlardasın. Olgunluk en güzeliIyi düsün iyi olsun canim hayat inis cikislarla doludur bize düsen yola devam etmek ayyy cok yaslandim ben ayol
Biraz porsiyonlarım büyüdü hareket azaldı bir de adet olcam onun verdiği bi şişlik varMenü iyi bence neden artı göreceğini düşünüyorsun?
Demi sagol canim ben dünyanin en gözel karisiyamValla bol bol gez abla keyfine bak hayatın tadını çıkart. Aynen öyle beden her iki türlüde yorgunum. Şu okulu bitirip kurtulmak ve bir an önce kendi evime geçmek istiyorum. Sürekli kafamda hesaplar galiba deliriyorum
Ne yaşlanması bence bir kadının olabileceği en güzel yaşlardasın. Olgunluk en güzeli
Öylesin tabiDemi sagol canim ben dünyanin en gözel karisiyam
Iyi gecelerIyi geceler kizceler
Geliyorum ablacim cuma gunu gidiyo kv ondan snra burdayim insallahKanguru_ gel topla bizi patron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?