Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim yerimede uyu bol bol

Kizzz öksürük birakmadiki yatayım ama birazdan senin yerinede yatmayi deniycem belki yatarimm

Çok geçmiş olsun.Ihlamur limon denedin mi? yada bal-karabiber

Canim teşekkür ederim. Evde ıhlamur yok ama karabiber ve balı mutlaka deniycem♡♡♡

Cnm ben grip olucaksam yada baktim bogazlarim agrimaya basliyor gece yatmadan once bir dis sarimsagi oylece yutuyorum iki bilemedin uc gece hemen geciyor daha hic hastalanmadm cok sukur bi dene istersen zarari olmaz yarari okur

Canim Gece yatmadan yutarım inşallah faydasını görürüm çünkü çok ciddi öksürük var ve 30 saati geçti daha hiç yatamadım♡♡♡

Bende ozledim szleri ahh ahh
gelir cnm gitmeden gelir yine :) temizlik yapiyorm kac gundur duzeb kalmamisti evde oldun yorgunluktan

sut daha cok oksurtur canim bal zencefil limon yap o cok iyi geliyo

Oylemii sütun daha çok oksurttugunu bilmiyordum tekrar içmem. Ama söylediğin cayi yapicam arkadaşlarda bişeyler önerdiler sagolsunlar

Insallah ise yarar cnm annemin hast sonra oksurugu kaldi 1 ayda anca gectii

İyi akşamlar efendim.İşyerinde canım sıkıldı üzerine birde aşırı sancı çekiyorum.Menümü paylaşayım;

Sabah;1 kk peynir
Ara;3 günkurusu kayısı
Öğlen; 4 yk brokoli , 1 karnı yarık (kızartılmamış fırında),1 kase yoğurt
Ara;1/2 eti form,1 sb ayran
Akşam; 80 gr ton balıklı yeşil salata,1 sb ayran
Ara; 1 muz ,1 sb süt ( düşünüyorum)

Sıvılar ; 2,5 lt su
1 fincan Türk kahvesi
1 fincan sade kahve
1 fincan zencefil limon çayı
2 çay bardağı çay

Iyi aksamlar herkese bugunun menusu

Kahvalti:1 dilim ananas 1 peynirli yagsiz omlet 5 zeytin salata

Oglen:mas fasulyeli etli yemek 6 kasik 1 kase yogurt 1 domates

Ara 3 kayisi 5 cig badem

Aksam:6 kasik taze fasulye 1 kase yogurt 1 salatalik

2 lt su icildi yarim litre daha icerim
1 nescafe

Spor 45 dakika yurudum

Gayet güzel tabi ki bisküvi dışında. Ara da süt ve muz yersen kabızlık yapabilir ama öyle bi problemin yoksa güzel
Nescafe 2si 1 arada değilse çok güzel menü

Gayet güzel tabi ki bisküvi dışında. Ara da süt ve muz yersen kabızlık yapabilir ama öyle bi problemin yoksa güzel

Nescafe 2si 1 arada değilse çok güzel menü

Yok canm normal kahveye bir vanilya kapsul atiyorum ama kapsulun kalorisi nedr bilmeden iciyorum bilen var mi

Muzu ben çok sevmem tatlı ihtiyacımı karşılamıyor. Heralde onu yiceğime 2 kare bitter ya da 2 hurma yanına bir türk kahvesi içerdim oh mis

2 kare bitter bir meyvenin karaskligimi cnm eger oyleyse haftada 1 meyvemi seve seve degisirim cok ozledim cikolatayiiii

Yok canm normal kahveye bir vanilya kapsul atiyorum ama kapsulun kalorisi nedr bilmeden iciyorum bilen var mi
Hiç bir fikrim yok ama üstünde ya da internette yazar
2 kare bitter bir meyvenin karaskligimi cnm eger oyleyse haftada 1 meyvemi seve seve degisirim cok ozledim cikolatayiiii
Bana diyetisyenim 2 kare bitter yiyebilirsin demişti. Hatta bi ara haftada 2 gün sütlü tatlı bile verdi. Bitterin bi zararı olacağını sanmıyorum bence yiyebilirsin ama tabi diyetisyene sormak lazım

Ben chia tohumunu kullanamadım hiç sevemedim gerçi yulaf kepeği de midemi bulandırıyordu.Menün doyurucu mu senin için?

Tadı yok ki :) yulaf da seviyorum, doyurucu neden?

Anladım canım

Herkese mrb bende yapayim kilo bildirimimi

Cuma 80.3

Pazartesi 79.8

Süper canım

1,5 saat ideal canım, yoksa yapamazsın yemek Yen'i yiyince

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Menümü yazayım kızlar,

07.30
Orginal wasa

12.30
Tarhana çorbası
Salata
2 kaşık kısır

19.00
Kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt

Su hiç içemedim kızlar 1 2 bardak anca içmişimdir. Şimdi yatana kadar 1.5 lt içicem. Spor yok sayılır, işyerinde wc de 50 squat 50 ip atladım. Şimdide biraz zıplarım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…