Kv aksam gelcekmisv aglicam sinirden ya
Kızında niye kalamıyo kalsın 4 5 gün seni daha çok seviyor galiba yoruluyorsun o kadarKv aksam gelcekmisv aglicam sinirden ya
Benim yerimede uyu bol bol
Çok geçmiş olsun.Ihlamur limon denedin mi? yada bal-karabiber
Cnm ben grip olucaksam yada baktim bogazlarim agrimaya basliyor gece yatmadan once bir dis sarimsagi oylece yutuyorum iki bilemedin uc gece hemen geciyor daha hic hastalanmadm cok sukur bi dene istersen zarari olmaz yarari okur
Kv aksam gelcekmisv aglicam sinirden ya
Bende ozledim szleri ahh ahh
gelir cnm gitmeden gelir yine :) temizlik yapiyorm kac gundur duzeb kalmamisti evde oldun yorgunluktan
sut daha cok oksurtur canim bal zencefil limon yap o cok iyi geliyo
Kizzz öksürük birakmadiki yatayım ama birazdan senin yerinede yatmayi deniycem belki yatarimm
Canim teşekkür ederim. Evde ıhlamur yok ama karabiber ve balı mutlaka deniycem♡♡♡
Canim Gece yatmadan yutarım inşallah faydasını görürüm çünkü çok ciddi öksürük var ve 30 saati geçti daha hiç yatamadım♡♡♡
Insallah ise yarar cnm annemin hast sonra oksurugu kaldi 1 ayda anca gectii
Gayet güzel tabi ki bisküvi dışında. Ara da süt ve muz yersen kabızlık yapabilir ama öyle bi problemin yoksa güzelİyi akşamlar efendim.İşyerinde canım sıkıldı üzerine birde aşırı sancı çekiyorum.Menümü paylaşayım;
Sabah;1 kk peynir
Ara;3 günkurusu kayısı
Öğlen; 4 yk brokoli , 1 karnı yarık (kızartılmamış fırında),1 kase yoğurt
Ara;1/2 eti form,1 sb ayran
Akşam; 80 gr ton balıklı yeşil salata,1 sb ayran
Ara; 1 muz ,1 sb süt ( düşünüyorum)
Sıvılar ; 2,5 lt su
1 fincan Türk kahvesi
1 fincan sade kahve
1 fincan zencefil limon çayı
2 çay bardağı çay
Nescafe 2si 1 arada değilse çok güzel menüIyi aksamlar herkese bugunun menusu
Kahvalti:1 dilim ananas 1 peynirli yagsiz omlet 5 zeytin salata
Oglen:mas fasulyeli etli yemek 6 kasik 1 kase yogurt 1 domates
Ara 3 kayisi 5 cig badem
Aksam:6 kasik taze fasulye 1 kase yogurt 1 salatalik
2 lt su icildi yarim litre daha icerim
1 nescafe
Spor 45 dakika yurudum
Gayet güzel tabi ki bisküvi dışında. Ara da süt ve muz yersen kabızlık yapabilir ama öyle bi problemin yoksa güzel
Muzu ben çok sevmem tatlı ihtiyacımı karşılamıyor. Heralde onu yiceğime 2 kare bitter ya da 2 hurma yanına bir türk kahvesi içerdim oh misReglim tatlı bir meyve yesem diye düşündüm
Bende hurma tercih ederdim ama benim meyve hakkımMuzu ben çok sevmem tatlı ihtiyacımı karşılamıyor. Heralde onu yiceğime 2 kare bitter ya da 2 hurma yanına bir türk kahvesi içerdim oh mis
Gayet güzel tabi ki bisküvi dışında. Ara da süt ve muz yersen kabızlık yapabilir ama öyle bi problemin yoksa güzel
Nescafe 2si 1 arada değilse çok güzel menü
Muzu ben çok sevmem tatlı ihtiyacımı karşılamıyor. Heralde onu yiceğime 2 kare bitter ya da 2 hurma yanına bir türk kahvesi içerdim oh mis
Hiç bir fikrim yok ama üstünde ya da internette yazarYok canm normal kahveye bir vanilya kapsul atiyorum ama kapsulun kalorisi nedr bilmeden iciyorum bilen var mi
Bana diyetisyenim 2 kare bitter yiyebilirsin demişti. Hatta bi ara haftada 2 gün sütlü tatlı bile verdi. Bitterin bi zararı olacağını sanmıyorum bence yiyebilirsin ama tabi diyetisyene sormak lazım2 kare bitter bir meyvenin karaskligimi cnm eger oyleyse haftada 1 meyvemi seve seve degisirim cok ozledim cikolatayiiii
Ben chia tohumunu kullanamadım hiç sevemedim gerçi yulaf kepeği de midemi bulandırıyordu.Menün doyurucu mu senin için?
Ünlü olduğundan yasakladığı şeyleri duymak daha kolay oluyor o açıdan söyledim. Ben farklı bir diyetisyenle çalışmıştım o yasakladı ve sebebinide açıklamıştı fakat ben hatırlamıyorum neden yasakladığını o yüzden sana sorayım dedim.
Akşam ve ballı süt olmamış kuzu çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Herkese mrb bende yapayim kilo bildirimimi
Cuma 80.3
Pazartesi 79.8
Tünaydınn yoldaşlar nasıl geçiyor haftanın ilk günü sporu bir şeyler yedikten kaç saat sonra yapmalıyım açken yapmak iyi diyorlar açken halsiz oluyorum siz kaç saat sonra yapıyorsunuz artıları biraz eritmişim ama azıcık artı çıktım onu da bu cumaya kadar temizleyeceğim inşallah
İyi akşamlar efendim.İşyerinde canım sıkıldı üzerine birde aşırı sancı çekiyorum.Menümü paylaşayım;
Sabah;1 kk peynir
Ara;3 günkurusu kayısı
Öğlen; 4 yk brokoli , 1 karnı yarık (kızartılmamış fırında),1 kase yoğurt
Ara;1/2 eti form,1 sb ayran
Akşam; 80 gr ton balıklı yeşil salata,1 sb ayran
Ara; 1 muz ,1 sb süt ( düşünüyorum)
Sıvılar ; 2,5 lt su
1 fincan Türk kahvesi
1 fincan sade kahve
1 fincan zencefil limon çayı
2 çay bardağı çay
Iyi aksamlar herkese bugunun menusu
Kahvalti:1 dilim ananas 1 peynirli yagsiz omlet 5 zeytin salata
Oglen:mas fasulyeli etli yemek 6 kasik 1 kase yogurt 1 domates
Ara 3 kayisi 5 cig badem
Aksam:6 kasik taze fasulye 1 kase yogurt 1 salatalik
2 lt su icildi yarim litre daha icerim
1 nescafe
Spor 45 dakika yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?