Baharat mix içinde neler var? Sanırım ekmek hiç yemiyorsun.Sabah : yoğurt
Chia tohumu
Kiwi
Kabak çekirdeği kavrulmamış
Baharat mix
Öğle : ıspanak
Yoğurt
Akşam :
Pırasa
Haşlama keçi Eti
3 lt su
1 ananaslı açaili çay
1 Türk kahvesi
Öğlene toplamışsın karbonhidratı hem çorba hem kısırMenümü yazayım kızlar,
07.30
Orginal wasa
12.30
Tarhana çorbası
Salata
2 kaşık kısır
19.00
Kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt
Su hiç içemedim kızlar 1 2 bardak anca içmişimdir. Şimdi yatana kadar 1.5 lt içicem. Spor yok sayılır, işyerinde wc de 50 squat 50 ip atladım. Şimdide biraz zıplarım o kadar
Menümü yazayım kızlar,
07.30
Orginal wasa
12.30
Tarhana çorbası
Salata
2 kaşık kısır
19.00
Kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt
Su hiç içemedim kızlar 1 2 bardak anca içmişimdir. Şimdi yatana kadar 1.5 lt içicem. Spor yok sayılır, işyerinde wc de 50 squat 50 ip atladım. Şimdide biraz zıplarım o kadar
Baharat mix içinde neler var? Sanırım ekmek hiç yemiyorsun.
Çay gibi mi içiyorsun? Merak ettim.Hayır yemiyorum, Türk kahvesi ıkı baharat var biri tarçın biri zerdeçal sanırım unuttum :)
Çay gibi mi içiyorsun? Merak ettim.
Ne çok soru soruyorum utandım:) hayır yoğurt içine koyuyorum :)
Ay sorma ya akşam eve çok geç geldim yemek yapmaya fırsat bulamadım saçma sapan yedimÖğlene toplamışsın karbonhidratı hem çorba hem kısır
Abarttım öğlen çünkü sabah bişey yemedim o yüzden baya acıktım. Gece hazırlayamadım kahvaltı ve öğlen yemeği ama yarın için herşeyimi eksiksiz hazırladım. Bu akşam ki yemekten öğlene koydumAfiyet olsun canım çorba ve kısır olmasaymış keşke başka seçimin olmalıydı akşam güzel olmuş
Afiyet olsun.Yemeklerde ölçünüz var mı?Porsiyonlarınızı neye göre belirliyorsunuz?Ben geldim herkes gitmis
Menü
Sahur:bir bardak süt
Aksam:nohut yemegi sebzeli bulgur pilavi üc bardak ayran
Cayin yaninda kabak cekirdegi(kavrulmamis kendim bizzat kabakdan cikardim)
Bol su hala iciyorum kizlar
Doyana kadar canimAfiyet olsun.Yemeklerde ölçünüz var mı?Porsiyonlarınızı neye göre belirliyorsunuz?
Kahve icsemmi diye düsünüyorum gündüz orucluyken en cok kahvemi özlüyorumAfiyet olsun.Yemeklerde ölçünüz var mı?Porsiyonlarınızı neye göre belirliyorsunuz?
Şekersiz ve kremasız olduktan sonra neden olmasın.uykusuz kalmayınKahve icsemmi diye düsünüyorum gündüz orucluyken en cok kahvemi özlüyorum
Afiyet olsun.Yemeklerde ölçünüz var mı?Porsiyonlarınızı neye göre belirliyorsunuz?
Bizde de aynı ölçü geçerli yağ ve sebze.Ama benim öğlen ve akşam yemeklerinde porsiyon ölçüm var1 kg sebzeyi 2 yk zyağı ile pişir hepsini yiyebilirsin o zaman diyetisyenimin ölçüsü bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?