Gerçekten biraz kafanı dinle yazık ya haksızlık sana bu yaptıklarıSu son 15 gunde ruhende bedenende cok ypruldum. Soöyyyle 15 gun tek basima kimsenin olmadigi issiz bi yerde kafa dinlemek istiyorum
Günaydin sekerimGünaydın kızlar nerelerdesiniz ?
Ben hiç hazır değilim cumayaHaydiiii kızlar bugün katılım sağlayalım cumaya 2 gün kaldı
Niye kız senin menüler gayet güzel bence eksisin haydi moral bozmak yok kızlar eksi olsun bizim olsunBen hiç hazır değilim cumaya
Çok yiyorum bu ara sırf haftasonu evde değilim ya nasılsa bozcam kafasındayım istemsizceNiye kız senin menüler gayet güzel bence eksisin haydi moral bozmak yok kızlar eksi olsun bizim olsun
plasticwoman nerdesin arkadaşım hiç uğramıyosun
Ben içmiyorum canım çorba, baklagil, ekmek vs yasakTunaydin arkadaslar birsey sorucam diyette corba icmiyormusunuz benim diyetisyeni ne corbasi oldugunu yazmadan orn. Oglen 1 kepce corba 1 kase yogurt iki kasik yesil mercimek haslama gibi veriyordu sanki burda menu yorumlarkn corba olmasaymia gibi yazilar gordm
Akşam nasıl yetişiyosun gercekten benim yemek yapmak gibi bi derdim olmamasına rağmen koşuşturmacayla geçiyo bir de çocuğun varCanım çok yoğunum -_- akşam nasıl oluyor anlamıyorum eve gidiyorum yemek yap ye, spor yap oluyor gece yatıyorum. Yarın daha rahat olurum inşallh
Akşam nasıl yetişiyosun gercekten benim yemek yapmak gibi bi derdim olmamasına rağmen koşuşturmacayla geçiyo bir de çocuğun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?