- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Allah yardımcın olsun cidden zor yaMecburen canım çabuk pişen yemek seçiyorum hemde hafta sonu hazırlığımı yapıp buzluna atıyorum kolay oluyor çıkarıyorum akşamdan ertesi gün pişiriyorum eti düdüklüde yapıyorum kısa zamanda hazır oluyor
Napıyosun şekerim kilolar gidiyo muTunaydin hanımlar》》》
Napıyosun şekerim kilolar gidiyo mu
Allah yardımcın olsun cidden zor ya
Kızlar 94 oldum :) ay resmen “9” gidiyor :)
Ben neden alışamadım acebaZor değil be insan alışıyor herşeye hafta sonu mesela çok sıkılıyorum :))
Sevindim eksiyi görmene ya darısı başıma artıkEvde koş koş oturuyom esimde evde teli elime pek alamıyorum gitsin gelicem. Tartida Eksideyim şükür
Ben geldim
Sabah:yumurta salatasi yesil salata peynir zeytin mantar dolma kabak ve yesil biber cay
Ara:bir dilim pasta cay(gün menüsü kahvalti ve ara)
Sütlü kahve
Cay iciyorum aksam yemedim ac degilim hic niyeyse
Su:2 litre
Spor:5000 adim
Gecmis olsunAhSen_2504 iyiles artik canim sarimsak yut ilac yutar gibi cok faydali gripde
Kahvaltı olsa güzel olurdu tabi ama onun dışında bence çok güzel protein iyidir
Süpersin bebişim
Revani olmasa ne güzel gidiyormuşsun
Tunaydin arkadaslar birsey sorucam diyette corba icmiyormusunuz benim diyetisyeni ne corbasi oldugunu yazmadan orn. Oglen 1 kepce corba 1 kase yogurt iki kasik yesil mercimek haslama gibi veriyordu sanki burda menu yorumlarkn corba olmasaymia gibi yazilar gordm
Kızlar 94 oldum :) ay resmen “9” gidiyor :)
Sevindim eksiyi görmene ya darısı başıma artık
Çorbanın içinde genellikle kurubaklagil kullanılır bundan dolayı kalorisi yüksek ve birazda karbonhidrat almış oluyoruz. Benim diyetisyen çok zor kilo veren bi insan olduğumu anlayınca çorbayı tamamen kestiTunaydin arkadaslar birsey sorucam diyette corba icmiyormusunuz benim diyetisyeni ne corbasi oldugunu yazmadan orn. Oglen 1 kepce corba 1 kase yogurt iki kasik yesil mercimek haslama gibi veriyordu sanki burda menu yorumlarkn corba olmasaymia gibi yazilar gordm
Benim diyetisyende 1 dlm ekmek yerine 1 kepçe vermişti ama sonra kaldırdıkÇorbanın içinde genellikle kurubaklagil kullanılır bundan dolayı kalorisi yüksek ve birazda karbonhidrat almış oluyoruz. Benim diyetisyen çok zor kilo veren bi insan olduğumu anlayınca çorbayı tamamen kesti
Aynen benimde öyle oldu önce ekmek verdi sonra ki gidişimde ekmek yerine istersen çorba alabilirsin dedi en son gittiğimde ikisinide kaldırdı. Hatta yemekhane yemeklerini yasakladı direktBenim diyetisyende 1 dlm ekmek yerine 1 kepçe vermişti ama sonra kaldırdık
Bende artık evden götürüyorum yılbaşından beri şirket yemek ücreti veriyor.Daha iyi oldu böyle evden getiremediğimdeyse teyze lokantası keşfettik yemekleri hem lezzetli hemde diyete uygun.Aynen benimde öyle oldu önce ekmek verdi sonra ki gidişimde ekmek yerine istersen çorba alabilirsin dedi en son gittiğimde ikisinide kaldırdı. Hatta yemekhane yemeklerini yasakladı direkt
Çorbanın içinde genellikle kurubaklagil kullanılır bundan dolayı kalorisi yüksek ve birazda karbonhidrat almış oluyoruz. Benim diyetisyen çok zor kilo veren bi insan olduğumu anlayınca çorbayı tamamen kesti
İyi akşamlar yine çok sessiz grup
Bugün ki menüm :
Sabah ; 1/ 2 dlm ekmek, 1 kk peynir
Ara; 3 günkurusu kayısı
Öğlen; 4 yk taze fasülye , 4 yk bamya ,1 kase yoğurt
Ara; 1 pkt keten tohumlu kepekli diyet büsküvi
Akşam ; haşlama tavuk 2 köfte kadar, 2 yk yoğurtlu ıspanak salatası
Ara; 1 meyve
Sıvılar; 2 lt su,sade türk kahvesi,filtre kahve, çay,
Teşekkür ederim.Geliyorum kimseyi bulamayınca geri çıkıyorumAfiyet olsun canım menünü çok beğendim.
Malesef çok sessiz kalıyo bura boyle olmaması lazım ama
Bana tamamen dışardan yemeği yasakladı aslında yemekhane yemeklerimiz çok güzel baya iyi bi yemekhaneyle çalışıyoruz ama vardır bi bildiği. Kadın bana 7 8 çeşit kahvaltı seçeneği verdi sadece 1 tanesinde 1 dilim ekmek var diğerlerinde hiç yokBende artık evden götürüyorum yılbaşından beri şirket yemek ücreti veriyor.Daha iyi oldu böyle evden getiremediğimdeyse teyze lokantası keşfettik yemekleri hem lezzetli hemde diyete uygun.
Bende de sabah 2 dlm ekmek var diğer öğünlerde yok.Gerçi hiç yememeye çalışıyorum.
Evet öyle hepsinin tarzı farklı dediğim gibi yavaş kilo verdiğim için böyle yapmaya başladık ekmek ve kurubaklagili kaldırdıkHimm benimki genelde bi ogunde kurubaklagil ya haslanmis yada iste corba seklinde veriyordu ama akmegin esamesi yoktu herkesin tarzi farkli iste
Çok güzel sebze çeşiti baya fazla ama olsunİyi akşamlar yine çok sessiz grup
Bugün ki menüm :
Sabah ; 1/ 2 dlm ekmek, 1 kk peynir
Ara; 3 günkurusu kayısı
Öğlen; 4 yk taze fasülye , 4 yk bamya ,1 kase yoğurt
Ara; 1 pkt keten tohumlu kepekli diyet büsküvi
Akşam ; haşlama tavuk 2 köfte kadar, 2 yk yoğurtlu ıspanak salatası
Ara; 1 meyve
Sıvılar; 2 lt su,sade türk kahvesi,filtre kahve, çay,
Hepimiz aynıyız kimse ses vermeyince böyle oluyoTeşekkür ederim.Geliyorum kimseyi bulamayınca geri çıkıyorum
Bana tamamen dışardan yemeği yasakladı aslında yemekhane yemeklerimiz çok güzel baya iyi bi yemekhaneyle çalışıyoruz ama vardır bi bildiği. Kadın bana 7 8 çeşit kahvaltı seçeneği verdi sadece 1 tanesinde 1 dilim ekmek var diğerlerinde hiç yok
Evet öyle hepsinin tarzı farklı dediğim gibi yavaş kilo verdiğim için böyle yapmaya başladık ekmek ve kurubaklagili kaldırdık
Çok güzel sebze çeşiti baya fazla ama olsun
Hepimiz aynıyız kimse ses vermeyince böyle oluyo
Ne zaman gideceksin diyetisyene bir sonraki randevunuz ne zamamBende fark ettim sebze fazla oldu büyük ihtimal yine kilo vermemi etkileyecek benim diyetisyende sadece 1 çeşit sebze yada sadece 1 çeşit sebze diyor.Beni de etkiliyor çünkü.Patates bezelye kuru baklagilde yok listemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?