Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm

07.30
Chia
Kivi
Yoğurt

12.30
Yarım kepçeden az brokoli çorbası
2 küçük köfte
Salata
Yoğurt

19.00
Fırında 2 but
Ayran

Su 1 lt yatana kadar 1 lt daha içicem. Spor yok

Iyi aksamlar arkadaslar benim.menum bugun degisik oldu yani sadece ogln ve ara birlesti

Kahvalti:2 yumurta 3 burgu peynir kapya biber 1 brd cay

Oglen : yok

Ara: 2 ince dilim ananas 5 cig badem 3 kasik yogurt

Aksam:100 gr firinda tavuk yanina 1 kasik lorlu yesil salata

Su 2 lt daha icerim
1 turk kahvesi sade
Spor bugun yapamiycm

Araöğünleri kaldırdım diyetimden genellikle tutamıyorum kendimi. Çekmecemde 1 tane yiyebileceğim bişey yok. Bir de böyle deniyim dedim
İnsüline karşı direncim olduğu için ara öğün yapmadığımda kan şekerimde sorun oluyor.Bu şekilde iyiyim ama bazen doymuyorum

Afiyet olsun.Diyetisyenin verdiği bi liste mi?

Afiyet olsun.Diyetisyenin verdiği bi liste mi?

Yok bu diyetisyenin menusu deil ama kesit kesit eski listelerime gore yapiyorum asagi yukari ayni zaten oglen sebze aksam et balik tavuk yada tam tersi yada ana ogun corba yanindakiler degisiyordu arada o kadar bide kahvaltilar hep farkliydi her hafta

Bende kahvaltı hep aynı

İnsüline karşı direncim olduğu için ara öğün yapmadığımda kan şekerimde sorun oluyor.Bu şekilde iyiyim ama bazen doymuyorum
Ben hiç insülin direncine baktırmadım ilk fırsatta baktırcam. Ben de çok acıkıyorum ama tutuyorum kendimi. Eskiden birkaç kere bayılmışlığım vardır açlıktan tabi buna bağlı mı bilmiyorum.

Troidim var. Sanırım brokoli lahana gibi sebzeleri diyetimden çıkartmam gerekiyor. Haftaya döndüğümde bununla ilgili detaylı bi araştırma yapcam ona göre beslenicem.

Menüm

07.30
Chia
Kivi
Yoğurt

12.30
Yarım kepçeden az brokoli çorbası
2 küçük köfte
Salata
Yoğurt

19.00
Fırında 2 but
Ayran

Su 1 lt yatana kadar 1 lt daha içicem. Spor yok

Afiyet olsun menun gayet güzell canım..

Afiyet olsun canım menün gayet güzel...

Bugünkü menum
Kahvalti
Sahanda biberli yumurta
2 dilim tambugday ekmek
2 kare bitter

Ara
1 bardak taze portakal suyu

Akşam
Balık (kizartmaydi)
Yesil salata

Yatmadan önce 1 bardak portakal suyu içerim

1.5 litre su
Zencefilli limonlu çay

Spor yok

Canım niye cuma öncesi böyle bi menü yaptın ne güzel eksi görmüştün. Portakal suyu da içme full şeker yatmadan önce içersen 2 3 gün artı görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…