- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Cumartesi sabah 10Ne zaman gideceksin diyetisyene bir sonraki randevunuz ne zamam
Çok az değil mi?Menüm
07.30
Chia
Kivi
Yoğurt
12.30
Yarım kepçeden az brokoli çorbası
2 küçük köfte
Salata
Yoğurt
19.00
Fırında 2 but
Ayran
Su 1 lt yatana kadar 1 lt daha içicem. Spor yok
Son 2 gün biraz kendini sık en ufak ayrıntılara dikkat et zaten vermişsindir ama en azından vücudunda ödemle gitmemiş olursunCumartesi sabah 10
Araöğünleri kaldırdım diyetimden genellikle tutamıyorum kendimi. Çekmecemde 1 tane yiyebileceğim bişey yok. Bir de böyle deniyim dedimÇok az değil mi?
İnsüline karşı direncim olduğu için ara öğün yapmadığımda kan şekerimde sorun oluyor.Bu şekilde iyiyim ama bazen doymuyorumAraöğünleri kaldırdım diyetimden genellikle tutamıyorum kendimi. Çekmecemde 1 tane yiyebileceğim bişey yok. Bir de böyle deniyim dedim
Afiyet olsun.Diyetisyenin verdiği bi liste mi?Iyi aksamlar arkadaslar benim.menum bugun degisik oldu yani sadece ogln ve ara birlesti
Kahvalti:2 yumurta 3 burgu peynir kapya biber 1 brd cay
Oglen : yok
Ara: 2 ince dilim ananas 5 cig badem 3 kasik yogurt
Aksam:100 gr firinda tavuk yanina 1 kasik lorlu yesil salata
Su 2 lt daha icerim
1 turk kahvesi sade
Spor bugun yapamiycm
Afiyet olsun.Diyetisyenin verdiği bi liste mi?
Bende kahvaltı hep aynıYok bu diyetisyenin menusu deil ama kesit kesit eski listelerime gore yapiyorum asagi yukari ayni zaten oglen sebze aksam et balik tavuk yada tam tersi yada ana ogun corba yanindakiler degisiyordu arada o kadar bide kahvaltilar hep farkliydi her hafta
Ben hiç insülin direncine baktırmadım ilk fırsatta baktırcam. Ben de çok acıkıyorum ama tutuyorum kendimi. Eskiden birkaç kere bayılmışlığım vardır açlıktan tabi buna bağlı mı bilmiyorum.İnsüline karşı direncim olduğu için ara öğün yapmadığımda kan şekerimde sorun oluyor.Bu şekilde iyiyim ama bazen doymuyorum
En son kaç kilo çıkmıştınBende kahvaltı hep aynı
97,7 dim en son pazartesiEn son kaç kilo çıkmıştın
80 kiloya kadar normal diyet verir sana diyetisyen 80 den sonra değişik kahvaltılar verip beslenme tarzını değiştirir bence97,7 dim en son pazartesi
8 leri görebilecekmiyim bilmiyorum ama marta kadar 10 kilo vermem gerek80 kiloya kadar normal diyet verir sana diyetisyen 80 den sonra değişik kahvaltılar verip beslenme tarzını değiştirir bence
Menüm
07.30
Chia
Kivi
Yoğurt
12.30
Yarım kepçeden az brokoli çorbası
2 küçük köfte
Salata
Yoğurt
19.00
Fırında 2 but
Ayran
Su 1 lt yatana kadar 1 lt daha içicem. Spor yok
Iyi aksamlar arkadaslar benim.menum bugun degisik oldu yani sadece ogln ve ara birlesti
Kahvalti:2 yumurta 3 burgu peynir kapya biber 1 brd cay
Oglen : yok
Ara: 2 ince dilim ananas 5 cig badem 3 kasik yogurt
Aksam:100 gr firinda tavuk yanina 1 kasik lorlu yesil salata
Su 2 lt daha icerim
1 turk kahvesi sade
Spor bugun yapamiycm
Tabi ki göreceksin niye görmeyesin8 leri görebilecekmiyim bilmiyorum ama marta kadar 10 kilo vermem gerek
Yaptırcam kuzum çünkü kilom hiç gitmiyo. Aylardır takıldım kaldımEsram dediğin gibi en kısa zamanda tahlillerini yaptır bu çok önemli bisey
Canım niye cuma öncesi böyle bi menü yaptın ne güzel eksi görmüştün. Portakal suyu da içme full şeker yatmadan önce içersen 2 3 gün artı görürsünBugünkü menum
Kahvalti
Sahanda biberli yumurta
2 dilim tambugday ekmek
2 kare bitter
Ara
1 bardak taze portakal suyu
Akşam
Balık (kizartmaydi)
Yesil salata
Yatmadan önce 1 bardak portakal suyu içerim
1.5 litre su
Zencefilli limonlu çay
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?