Afiyet olsun canım.Nasıl oldun?Bugünkü menum
Kahvalti
Sahanda biberli yumurta
2 dilim tambugday ekmek
2 kare bitter
Ara
1 bardak taze portakal suyu
Akşam
Balık (kizartmaydi)
Yesil salata
Yatmadan önce 1 bardak portakal suyu içerim
1.5 litre su
Zencefilli limonlu çay
Spor yok
Tabi ki göreceksin niye görmeyesin
Yaptırcam kuzum çünkü kilom hiç gitmiyo. Aylardır takıldım kaldım
Troid var zaten kuzum. Ilaca ara verdik belki doktorum tekrar başlayalım derdi ama gidemiyorum kadın ıspartada benim de oraya gidince o kadar vaktim olmuyoTroid vs olabilir çünkü çok yavaş veriyorsun.
Canım niye cuma öncesi böyle bi menü yaptın ne güzel eksi görmüştün. Portakal suyu da içme full şeker yatmadan önce içersen 2 3 gün artı görürsün
Afiyet olsun canım.Nasıl oldun?
Bulunduğunuz yerde gitsen vaktin mi yok güvenmiyor musun?Troid var zaten kuzum. Ilaca ara verdik belki doktorum tekrar başlayalım derdi ama gidemiyorum kadın ıspartada benim de oraya gidince o kadar vaktim olmuyo
Troid var zaten kuzum. Ilaca ara verdik belki doktorum tekrar başlayalım derdi ama gidemiyorum kadın ıspartada benim de oraya gidince o kadar vaktim olmuyo
Aynen kuzum içme yarın ve cuma çok dikkat et bak ne güzell 400 gr vermişsin az değilKendime yemek yapamadım evdekilere yaptım ve bende nasibimi aldım.
Geçen hafta kilo veremedim ya sanırım geçen haftanin eksisi var sabah tartıldım 400 gr eksideydim bu hafta spor yapmadığım halde tabi bu hafta çok fazla meyve tükettim ama diğer günleri daha hafif geciricem inşallah. Yatmadan onceki Ozaman portakal suyu iptal
Teşekkür ederim canım. Durumum gittikce kötü oluyo malesef biturlu iyilesemedim ilaç vs hiç bişey fayda etmiyo
Vaktim hiç yok. Zaten işyerinden sınavlardan dolayı sürekli izin alıyorum bir de hastane için almak istemiyorumBulunduğunuz yerde gitsen vaktin mi yok güvenmiyor musun?
Geçen sene ilac kullanirken 8 kilo vermistim bir de o zaman 67 kiloydumTroit zaten kilo vermeye engel. İnsallah en kısa zamanda halledersin canım ve sebep buysa ilaç vs kullansan eminimki kiloların çabuk gider
Aynen kuzum içme yarın ve cuma çok dikkat et bak ne güzell 400 gr vermişsin az değil
Vaktim hiç yok. Zaten işyerinden sınavlardan dolayı sürekli izin alıyorum bir de hastane için almak istemiyorum
Geçen sene ilac kullanirken 8 kilo vermistim bir de o zaman 67 kiloydum
gelince cumartesi günü açık olan bi hastane bulup gidicem ama ben direk endokrin bölümüne gitmek istiyorum dahiliye değil onu da özellerde bulmak zor üniversitede çok iyi bi doktorum vardı zamanım olsa yine ona giderdimAh be Esram niye ihmal ettin demekki sorun bu. Hadi inşallah geçen sene verdiğin gibi yine verirsin
Sağlığın herşeyden önemli.Hangi şehirdesin?gelince cumartesi günü açık olan bi hastane bulup gidicem ama ben direk endokrin bölümüne gitmek istiyorum dahiliye değil onu da özellerde bulmak zor üniversitede çok iyi bi doktorum vardı zamanım olsa yine ona giderdim
Bursadayım. Evet sağlığım önemli tabi ama şimdi bi endokrin uzmanına gitsem önce tahlil yaptıracak sonuçları çıkana kadar muayne olmayacak. Sonuçlar çıkacak ayrıyetten onun için tekrar gidicem. Daha işe başlayalı 4 ay oldu 3 kere 1 er haftalık izin aldımSağlığın herşeyden önemli.Hangi şehirdesin?
Senin öğrenci olduğun belli işe almadan konuşmuşsunuzdur illa ki.Bilerek işe aldılar sonuçta.Özel muayenesi olan endokrin uzmanı yok mu?Bursadayım. Evet sağlığım önemli tabi ama şimdi bi endokrin uzmanına gitsem önce tahlil yaptıracak sonuçları çıkana kadar muayne olmayacak. Sonuçlar çıkacak ayrıyetten onun için tekrar gidicem. Daha işe başlayalı 4 ay oldu 3 kere 1 er haftalık izin aldım
Çok araştırmadım geldiğim gibi üstüne düşcem bu işin cumartesi açık olan bir hastaneye giderimSenin öğrenci olduğun belli işe almadan konuşmuşsunuzdur illa ki.Bilerek işe aldılar sonuçta.Özel muayenesi olan endokrin uzmanı yok mu?
Geçmiş olsun.Ben insülin için ilaç kullanmıyorum zayıflayarak düşürmeye çalışıyorumÇok araştırmadım geldiğim gibi üstüne düşcem bu işin cumartesi açık olan bir hastaneye giderim
Karatayla çoğu insan yeniyor hiç denedin miGeçmiş olsun.Ben insülin için ilaç kullanmıyorum zayıflayarak düşürmeye çalışıyorum
Diyet moduna girmediğin için bence kilo veremiyosun. Benimde kan aldırma fobim var ama hiç acımıyo sinek ısırığı kadar bile acımıyo korkmana gerek yok. Söylersin alacak olan kişiye turnikeyi çok sıksın o zaman zaten hiç hissetmiyorsun. Dahiliye değil de sağlık ocağında daha rahat yaptırılıyo bu işler. Tahlil için devletin çetrefilli işleriyle uğraşma derimKızlar hayırlı akşamlar diyetisyene başladığınızda ilk kan verdiniz değil mi öyle başladınız hormon vs. bakıldı ben devlete gitmek istiyorum dahiliyeye görüneceğim sanırım hiç gitmedim. Kan vermekten korkuyorum 
Ne yapmalıyım o kadar spor yaptım tabi yediklerime pek dikkat edemedim doğru bugün arkadaşlarla giysi baktık ve bedenim küçülmemiş küstüm her şeye sporu yapmadım bugün aşırı bir şey yemiyorum aslında neden böyle karşılığını alamıyorum 74 de takıldım metabolizmamda yolunda gitmeyen bir şeyler mi var acaba moralim bozuldu ya siz yapınca eksiyi görüyorsunuz incelmeyi görüyorsunuz ben yapsam da aynı kızlar bedenim aynı duruyor
Karatay denemedim.Onun mantığı bana saçma geliyor.Karatayla çoğu insan yeniyor hiç denedin mi
Banada en mantıklı gelen diyet o. Diyet denmez gerçi sağlıklı beslenme. Sağlıklı ve doğal olan herşeyden sınırsızKaratay denemedim.Onun mantığı bana saçma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?