- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Neden sacma dedin canim bence mantikli söyledikleri(tatlilara laf söylemese daha iyi amaKaratay denemedim.Onun mantığı bana saçma geliyor.
Kadının işinin ehli abla tatlıya laf soyler tabiNeden sacma dedin canim bence mantikli söyledikleri(tatlilara laf söylemese daha iyi ama)
Hiç olmamışBen geldim
Menü.sahur:süt
Aksam:iki yumurta tereyagda pismis zeytin iki dilim ekmek cay(kursdan gec geldim ondan kahvalti gibi yedim)bir mandalina
Su:1,5 litre(hava sogudu birden hic susamadim bugün)
Spor:hic vaktim yoktu kizlar carsambalari sabah sohbet sonra ev yemek sonra dikis kursu derken mutfagimi yeni topladim
Bencede yarin et salata yiyecem insallahHiç olmamış
Iyi diyelim iyi olsun sen napıyosun :)Günaydın canlar nasıl gidiyor diyetler :)
Iyi diyelim iyi olsun sen napıyosun :)
Geçmiş olsun canım kötú bişey yoktur umarımNapiyim canım bugün doktora gidicem öyle evin içinde takılmaya çalışıyorum işte :)
Napıyosunuz şekerlerim yarına hazır mısınız
Afiyet olsun bende çay içiyodum tamBen oturmuş çay iciyom. Yarinada hazır gibiyim gibiyim 'balimm'
Afiyet olsun bende çay içiyodum tam
Heyecanla yarını bekliyorum hepinizde güzel eksiler var ben sanırım sabitim 100 gramda olsa versem keşkeOh mis kisin vazgecilmezi. Sanada afiyet olsun tatlim
Heyecanla yarını bekliyorum hepinizde güzel eksiler var ben sanırım sabitim 100 gramda olsa versem keşke
Inşallah canım zaten ıspartaya gidip geldigimde hic bir bahanem kalmıyo çok sıkı diyete dönücem yineİnşallah canım. Sen stres yapma azda olsa eminim eksi gorurusun yarın
Inşallah canım zaten ıspartaya gidip geldigimde hic bir bahanem kalmıyo çok sıkı diyete dönücem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?