- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
AhSen_2504 kız bu jillian niye bu kadar kalın ya benim belim bile ondan daha ince yani kum saati görüntüsü var en azından
Valla 59 olayım ne istersen iste. Iskender ısmarlarım sana dermişimmmmbrokoli falan olabilir
Bende hiç yapmadım şimdi videosuna bi bakayım dedim bel ve bacaklar beni benden aldıKız bilmemki hiç jilian yapmadım yapanlar çok çok memnun
Iskendermiiiii olsada yesem
Ben senin zayıf incecik ve musmutlu olmanı istiyorum ve diğer gurup arkadaslariminda
Bende hiç yapmadım şimdi videosuna bi bakayım dedim bel ve bacaklar beni benden aldı
Aaa ben senin yerinde olsam kıyafet isterdim kesinlikle
Zayıflayım da sok kız hiç gözüme gelmezBen arkadaşımı hiç masrafa sokarmiyim giii
Ay aklıma fotoğraf atma maceramız ve ardından banlanmam geldiOy oy oy ne oldu kuzumaaaçok tatlissin
Canım çok sıkılıyo galiba
Muhabbetiniz bol olsun
Valla şu yağmurlu havalarda sadece evde olmayı seviyorum şuan yatağımın içinde sıcacık oturmak yatmak isterdim. Bide pantolon giymekten nefret ediyorum hep pijamayla gezilse keşkeGel gel yamacima gel noldu bakem
Zayıflayım da sok kız hiç gözüme gelmez
Ay aklıma fotoğraf atma maceramız ve ardından banlanmam geldi
Acıma yeter ki 59 olayım tabi sende 70 ol güzel güzel giyinelimOylemi diyo bak acımam haaa.
Evet ya çok heyecanlıydı tabi fotolar banlanma lar havada uçuştu
Nerdeee aylardır zor verdim 20 kiloyu.Spor yapmaktan da hoşlanmayangillerdenim.Gel seninle muhabbet daha güzel olur fit olma yolundaki hatun
Valla şu yağmurlu havalarda sadece evde olmayı seviyorum şuan yatağımın içinde sıcacık oturmak yatmak isterdim. Bide pantolon giymekten nefret ediyorum hep pijamayla gezilse keşke
Acıma yeter ki 59 olayım tabi sende 70 ol güzel güzel giyinelim
Tabi sen hanmeliyi ve merveyi görmedin onlar akıllı oldukları icin whatsaptan attılar
Her türlü pantolon sıkıyo beni. Birine misafirliğe bile gitsem yanınmda eşofmanımı götürürüm. Hatta cumartesi kv ye gitcem ya gittiğim gibi acaba hello kitty li pijamamı giysem ayıp mı olur diye dusunuyorumKiyamam sana keşke öyle bi firsatın olsaydı. burada acayip yağmur yağıyor
Tatlım giyim tarzını bilmiyorum ama rahat etmen için salas giyinebilirsin
Sen görümcen geldiğinde bozmazsan kesinlikle olursunYerim seni
inşallah kuzum inşallah yeterki hedeflerimize ulaşalım ve benimde artık 70 olmam lazım yaa.
Evet ya hanmeli ve merveyı gormedim
20 kilo vermek kolay değil biraz kendine güven çoğu insanın yapamadığını yapmışsınNerdeee aylardır zor verdim 20 kiloyu.Spor yapmaktan da hoşlanmayangillerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?