Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AhSen_2504 kız bu jillian niye bu kadar kalın ya benim belim bile ondan daha ince yani kum saati görüntüsü var en azından

Kız bilmemki hiç jilian yapmadım yapanlar çok çok memnun

Valla 59 olayım ne istersen iste. Iskender ısmarlarım sana dermişimmmm brokoli falan olabilir

Iskendermiiiii olsada yesem

Ben senin zayıf incecik ve musmutlu olmanı istiyorum ve diğer gurup arkadaslariminda

Kız bilmemki hiç jilian yapmadım yapanlar çok çok memnun

Iskendermiiiii olsada yesem

Ben senin zayıf incecik ve musmutlu olmanı istiyorum ve diğer gurup arkadaslariminda
Bende hiç yapmadım şimdi videosuna bi bakayım dedim bel ve bacaklar beni benden aldı

Aaa ben senin yerinde olsam kıyafet isterdim kesinlikle

Oylemi diyo bak acımam haaa.

Evet ya çok heyecanlıydı tabi fotolar banlanma lar havada uçuştu
Acıma yeter ki 59 olayım tabi sende 70 ol güzel güzel giyinelim

Tabi sen hanmeliyi ve merveyi görmedin onlar akıllı oldukları icin whatsaptan attılar

Valla şu yağmurlu havalarda sadece evde olmayı seviyorum şuan yatağımın içinde sıcacık oturmak yatmak isterdim. Bide pantolon giymekten nefret ediyorum hep pijamayla gezilse keşke

Kiyamam sana keşke öyle bi firsatın olsaydı. burada acayip yağmur yağıyor

Tatlım giyim tarzını bilmiyorum ama rahat etmen için salas giyinebilirsin

Acıma yeter ki 59 olayım tabi sende 70 ol güzel güzel giyinelim

Tabi sen hanmeliyi ve merveyi görmedin onlar akıllı oldukları icin whatsaptan attılar

Yerim seni
inşallah kuzum inşallah yeterki hedeflerimize ulaşalım ve benimde artık 70 olmam lazım yaa.

Evet ya hanmeli ve merveyı gormedim

Kiyamam sana keşke öyle bi firsatın olsaydı. burada acayip yağmur yağıyor

Tatlım giyim tarzını bilmiyorum ama rahat etmen için salas giyinebilirsin
Her türlü pantolon sıkıyo beni. Birine misafirliğe bile gitsem yanınmda eşofmanımı götürürüm. Hatta cumartesi kv ye gitcem ya gittiğim gibi acaba hello kitty li pijamamı giysem ayıp mı olur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…