Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kibarca o yemeğin yasak olduğunu söylüyorum uygun ne varsa onu yiyorum bunu da belirtiyorum. Bunu kendim için yapıyorum onun gönlü olsun diye yersem mutsuz olacağım kaç gündür yemek uymuyor bana sabah akşam salata yiyorum ve ya 1 meyve 10-15 kuruyemiş

Günaydın
Inşallah güzel sonuçlar görürsün

Günaydın zayıflamak fedakarlık istiyor

Yok kız epilasyon :) ama omlardan kurtulmakta fedakarlık istiyor :)))

Peki sofrada yiyebileceğin birşey yoksa ? Günlerce kahvaltıyla idare etmek hiç benlik değil

Ay lazer mi ya fena acıyo

Kendi kendime kahvaltı ısmarladım dile kolay 20,5 kiloya veda ettim tabi ki reçel bal tatlı kısmı olmayacak tabakta

Kuzum sen nasıl atlatacaksın sana özel börek ler çörekler yapılacaktır kahvaltı hazırlarken birine hiç sadece kahvaltılık koyan gördün mü sen sana senin için yaptım ye kızım diyecek ne yapacan yemessen kendini beğenmiş demesin sonra müstakbel kv..

Birlikte diyet yapın abla

3 sene önce erkek arkadaşımla ilk tanıştığımız zaman ben 52 o 59 kiloydu şimdi ben 70 o 78 ama ona yakıştı göbek dışında
Asla diyet yapamiyo zatende kilolu degil kemikleri iriymis beyefendinin o göbek de kemik demekki

Bu da dogru esra fattylamb94 isin zor kesinlikle

Peki sofrada yiyebileceğin birşey yoksa ? Günlerce kahvaltıyla idare etmek hiç benlik değil

Ay lazer mi ya fena acıyo

Aynen canım ama en azından bitiyor

Şimdi çıktım diyetisyenden 96,3 kilo ancak 1,300 gr ödemim varDiyet büsküviye de devam

Süper canım diyet bisküvi istemediğini şöyledeydin keşke

Kendi kendime kahvaltı ısmarladım dile kolay 20,5 kiloya veda ettim tabi ki reçel bal tatlı kısmı olmayacak tabakta

Afiyet olsun canım :) bende bugün gidiyorum diyetisyene çıkışta bende kendime nargile ısmarlıycam :))

Offf off zor iş bide kendisi zayıf tığ gibi anlamaz benim halimden

Asla diyet yapamiyo zatende kilolu degil kemikleri iriymis beyefendinin o göbek de kemik demekki
Ya abla ya çok güldürdün beni

Aynen canım ama en azından bitiyor

Süper canım diyet bisküvi istemediğini şöyledeydin keşke

Afiyet olsun canım :) bende bugün gidiyorum diyetisyene çıkışta bende kendime nargile ısmarlıycam :))
Diode mu lazer yoksa alexandrite mi ? Ben de gitmek istiyorum ama kararsız kaldım. Bi ara neredeyse buz lazere gitmek gibi bir hata yapıyodum neyse ki araştırmayı akıl ettim

Yaaaa butun alintilarim gittiioi
Hatrladiklarima cevap vereyim bari

S smygnc canim siz plastikle rakipsinizde ben hic rakiplik yaptiginjzi gormedim hic cekismediniz
Ayrica o diyetisyen nasil bisey ya. Bence sen biskuvi yeme bi hafta onun yerine baska bsey koy farkedicek mi bakalim.

fattylamb94 kahvaltiyi hafif gecistirmeye bak. Kilo alip gelme sakin

Findikfaresi123 eslerimiz cok benziyo benimkidr aynisini diyo ama gobek 7 aylik hamile gibi bide yasim gecti artik zayiflayamiyorum diyo 30 yasinda

Elif-Hakan cpcugun nasil oldu cnm iyilesti mi

plasticwoman bu hafta dedigin gibi ski tutalim. Az kisk olmamizk firsata cevirelim. Insallahhhh

Mutlu haftasonları güzeller

Kanguru_ elifff ne yapıyosun nasılsın tatlişimmm. Ne zamandır görüşemedik
Gunaydin ablacim hosgeldin
Napim abla ya izindeyim 4 kilo aldim onlari vermek icin ugrasiyorum su ara baska bi sikintimiz yok cok sukur. Sen nasilsin bayaga kilo verdin takip ediyorum seni

Buda suyum 1.5 lt bu bitince tekrar yapcam icine maydonoz elma limon koydum cevizde koysamiydim acaba. Cubuk tarcin alinca oninlada ayri su yapocam

Eklentiler

• 20180120_120755.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…