- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
GünaydınAyrıca günaydın canlarım
Saat 10 da diyetisyen randevum var bugün yeniden konuşcam diyet büsküvi işini
Günaydın zayıflamak fedakarlık istiyorKızlar günaydın ben acı seansına gitmek için erkenden uyandım :)
Peki o seni neden olduğu gibi kabullenmiyor ? Kendisi kusursuz sanırım
Kahvaltıya sağlıklı bişey götürmeme gerek yok 5 saatlik yolda onları yük edememdemek istediğim o değildi. Senin için özel olarak yapılmış bir akşam yemeğini mesela nasıl redediyorsun ? Dediğin gibi kahvaltı atlatılır o sorun değil. Ben insanlara hayır demeyi bilmiyorum. Tam kilo veriyoken yine sınava gittim 1 hafta başkasının evinde kaldım. Biraz şehir dışında market falan yoktu yakınında gidip insanlara bana şunu alın bunu alın diyemedim. Bunları aşmadıkça kilo vermem çok zor.
Günaydın
Inşallah güzel sonuçlar görürsün
Günaydın zayıflamak fedakarlık istiyor
Peki sofrada yiyebileceğin birşey yoksa ? Günlerce kahvaltıyla idare etmek hiç benlik değilKibarca o yemeğin yasak olduğunu söylüyorum uygun ne varsa onu yiyorum bunu da belirtiyorum. Bunu kendim için yapıyorum onun gönlü olsun diye yersem mutsuz olacağım kaç gündür yemek uymuyor bana sabah akşam salata yiyorum ve ya 1 meyve 10-15 kuruyemiş
Yok kız epilasyon :) ama omlardan kurtulmakta fedakarlık istiyor :)))
Kuzum sen nasıl atlatacaksın sana özel börek ler çörekler yapılacaktır kahvaltı hazırlarken birine hiç sadece kahvaltılık koyan gördün mü sen sana senin için yaptım ye kızım diyecek ne yapacan yemessen kendini beğenmiş demesin sonra müstakbel kv..Peki o seni neden olduğu gibi kabullenmiyor ? Kendisi kusursuz sanırım
Kahvaltıya sağlıklı bişey götürmeme gerek yok 5 saatlik yolda onları yük edememdemek istediğim o değildi. Senin için özel olarak yapılmış bir akşam yemeğini mesela nasıl redediyorsun ? Dediğin gibi kahvaltı atlatılır o sorun değil. Ben insanlara hayır demeyi bilmiyorum. Tam kilo veriyoken yine sınava gittim 1 hafta başkasının evinde kaldım. Biraz şehir dışında market falan yoktu yakınında gidip insanlara bana şunu alın bunu alın diyemedim. Bunları aşmadıkça kilo vermem çok zor.
Asla diyet yapamiyo zatende kilolu degil kemikleri iriymis beyefendinin o göbek de kemik demekkiBirlikte diyet yapın abla
3 sene önce erkek arkadaşımla ilk tanıştığımız zaman ben 52 o 59 kiloydu şimdi ben 70 o 78ama ona yakıştı göbek dışında
Bencede süper canim afiyet olsunKendi kendime kahvaltı ısmarladım dile kolay 20,5 kiloya veda ettimtabi ki reçel bal tatlı kısmı olmayacak tabakta
Bu da dogru esraKuzum sen nasıl atlatacaksın sana özel börek ler çörekler yapılacaktır kahvaltı hazırlarken birine hiç sadece kahvaltılık koyan gördün mü sen sana senin için yaptım ye kızım diyecek ne yapacan yemessen kendini beğenmiş demesin sonra müstakbel kv..
Peki sofrada yiyebileceğin birşey yoksa ? Günlerce kahvaltıyla idare etmek hiç benlik değil
Ay lazer mi ya fena acıyo
Şimdi çıktım diyetisyenden 96,3 kilo ancak 1,300 gr ödemim varDiyet büsküviye de devam
Kendi kendime kahvaltı ısmarladım dile kolay 20,5 kiloya veda ettimtabi ki reçel bal tatlı kısmı olmayacak tabakta
Offf off zor iş bide kendisi zayıf tığ gibi anlamaz benim halimdenKuzum sen nasıl atlatacaksın sana özel börek ler çörekler yapılacaktır kahvaltı hazırlarken birine hiç sadece kahvaltılık koyan gördün mü sen sana senin için yaptım ye kızım diyecek ne yapacan yemessen kendini beğenmiş demesin sonra müstakbel kv..
Ya abla ya çok güldürdün beniAsla diyet yapamiyo zatende kilolu degil kemikleri iriymis beyefendinin o göbek de kemik demekki
Diode mu lazer yoksa alexandrite mi ? Ben de gitmek istiyorum ama kararsız kaldım. Bi ara neredeyse buz lazere gitmek gibi bir hata yapıyodum neyse ki araştırmayı akıl ettimAynen canım ama en azından bitiyor
Süper canım diyet bisküvi istemediğini şöyledeydin keşke
Afiyet olsun canım :) bende bugün gidiyorum diyetisyene çıkışta bende kendime nargile ısmarlıycam :))
Gunaydin ablacim hosgeldinMutlu haftasonları güzeller
Kanguru_ elifff ne yapıyosun nasılsın tatlişimmm. Ne zamandır görüşemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?