Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben ona en başta söz vermiştim.Şimdi onu ısıtıp ısıtıp sürüyor.Bende beğenmiyorsan gidebilirsin diyorum gitmiyor da.Ayrıldım ama dayanamadım
Gerçekten erkek arkadaşın çok ayıp ediyo ben böyle konularda çok hassasım nasıl kaldırıyosun bu durumu. Bence ciddi ciddi uyarmalısın bu konu konuşulmayacak diye. Ben olsam yüzüne kapatırım bu konuyu açsa.

Kızlaaaar uyudunuz mu yoksa

Bu arada beni bu haftasonu affedin malum sınavım var şimdiden izin alıyorum sizden 2 güncük

Esim bana laf söyleyemez cünkü kendi 112 kilo

İşte öyle yapılmaması lazım o zaman hiç birimiz yarışma moduna giremiyoruz önemli olan 1. Olmak değil elbette ama bu yarışma modu sayesinde kilo verebilmek ve kaçamak yapmamak, ben bitirdim kafamda artık kaçamak yapma gibi Bi şey aklımdan geçmiyor bazen düşünüyorum koruma da ne yesem diye aklıma Bi şey gelmiyor :) siliyorum artık

Peki bi misafirliğe gittiğinde napıyorsun ben en çok o konuda zorlanıyorum. Evde ve işte kolay kolay kaçamak yapmam

Peki bi misafirliğe gittiğinde napıyorsun ben en çok o konuda zorlanıyorum. Evde ve işte kolay kolay kaçamak yapmam

Pek misafirliğe giden biri değilim ama dışarı çıkınca yiyorum evde sonra yemek saatim geldiyse diyetime en uygununu seçiyorum yoksa çantamda 1 meyve ve kavrulmamış kuru yemiş oluyor onu yiyorum, yemeyince yanlış anlarlar diye yiyordum ama artık söylüyorum

Dışarısı sorun olmuyor da insan ızgara et köfte tavuk salata bişeyler bulup yiyo ama ben misafirlikte acayip zorlanıyorum. Mesela yarın ki kahvaltıda ben nasil yemicem kadın sadece benim için hazırlayacak bişeyler tadına bakmakta olsa bozulacak. Bu dengeyi kurmam lazım. Zaten gelince kesinlikle misafirliğe bile gitmicem 10 kiloyu verene kadar

evet hirs yok takim ruhu yok. Ama bence su saatten sonra daha iyi oluriz cunku az kilosu olan herkes gitti. Herkesin hedefleri yuksek. Boyle bi kac kisi daha bulsak super olur. 3 5 kilo verecek olanlarla olmuyp bu is. Spor cok onmli ben bu hafta spora cok yuklencem insallah her boslukda spor yapcam mutfakda yemek yaparken bile pldugum yerde yurumeyi dusunuyorum. En azindan su 2 haftada aldigim kilolari versem super olcak. Hirsli bi insan degilim malesef ama kafama koyduguumu er yada gec yaparim.

Takim icinde herk3s elinden geleni yapip burda katilim saglansa hersey guzel ilerlerm burda olmak insanin motivasyonunu arttiriyor

Bugunde kacamagin dibine vurdum agzim hic bps durmadi. Son olsun diye istedigim yerseyi yedim. Simdi sil bastan baslicam diyete.

Sizlerin kullandigi caylar varmi zayiflamaya yardimci. Ben 15 gun sabahlari maydonoz limon kuru ve yatarken ypgurt pyl biber yapmayi dusunuyorum. Varmi bana yoldaslik yapacak biri

Mesela baska takimlara bakiyorum rakip seciyolar ne guzrl rekabetle yarisiyolar krndi aralarinda. Bizdr oyle olsak ya her defasinfa soyluyorum ama kimsede gormedim rekabet

plasticwoman seni sectim pikacu bu hafta rakibim sensin ama ilk once yaptigim borekden ye bi tepsi oyle baslayalim yarisa gucsuz kalman istemem. Bide gprdugum kadariyla yogun calisiyosun spor yapma kiyamam zaten yprgunsun. Allah korusun hasta olursun

Yoğurt pulbiber kürüne bende baslamak istiyorum ve hergun oglene kadar zencefil tarcin limonlu su icicem. Birlikte yapalım. Hergun birbirimize fotografini atalım yani bu durumda yapmayani gormus oluruz

Defalarca bu konu hakkında tartıştık ama değişmiyor kilo konusunda takıntılı olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorum çok yüklendiğinde konuşmuyorum bu sefer geri adım atıyor

Kaptan sen benim rakibimi seçtin ama ben 1 hafta gerisinden geliyordum plasticwoman nın

Yoğurt pulbiber kürüne bende baslamak istiyorum ve hergun oglene kadar zencefil tarcin limonlu su icicem. Birlikte yapalım. Hergun birbirimize fotografini atalım yani bu durumda yapmayani gormus oluruz
Ben bi dönem yaptım yoğurt pul biber limon kürü bi değişiklik göremedim bıraktım.limon nane zencefil tarçın kürü yaparım sizinle ama.

İYi de kahvaltı en kolayı, yumurta ye domates salatalık ye sende giderken sağlıklı bişeyler götür tamamdır yani zor olmaz ki

Ne yazık ki öyle ama bu durum bende boş bırakmakla alakalı artık ensede boza pişirelim :) şartlar daha da ağır olsun sorumluluk duysunlar
Hadi inş sporu 1. Sen ol bu hafta

Az Bi asıldığımız da ilk 3 giriyoruz, az kişiyiz bunu avantaja çevirmemiz çok mümkün

Tamam canım ben baklava isterim :))) ama şimdi yemem 7-8 ay sonra falan yerim :)) sen kaçamağın dibine vur :) valla yoğunluğuma yorgunluğa ayakta uyumama rağmen Bi spor yaptım her yerim ağrıyor şu an :) bahane üretmem zaman üretirim :)

Biz seninle her zaman rakibiz şekerim, haftaya yarışırız :)

Peki o seni neden olduğu gibi kabullenmiyor ? Kendisi kusursuz sanırım
Kahvaltıya sağlıklı bişey götürmeme gerek yok 5 saatlik yolda onları yük edemem demek istediğim o değildi. Senin için özel olarak yapılmış bir akşam yemeğini mesela nasıl redediyorsun ? Dediğin gibi kahvaltı atlatılır o sorun değil. Ben insanlara hayır demeyi bilmiyorum. Tam kilo veriyoken yine sınava gittim 1 hafta başkasının evinde kaldım. Biraz şehir dışında market falan yoktu yakınında gidip insanlara bana şunu alın bunu alın diyemedim. Bunları aşmadıkça kilo vermem çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…