- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Gerçekten erkek arkadaşın çok ayıp ediyo ben böyle konularda çok hassasım nasıl kaldırıyosun bu durumu. Bence ciddi ciddi uyarmalısın bu konu konuşulmayacak diye. Ben olsam yüzüne kapatırım bu konuyu açsa.Ben ona en başta söz vermiştim.Şimdi onu ısıtıp ısıtıp sürüyor.Bende beğenmiyorsan gidebilirsin diyorum gitmiyor da.Ayrıldım ama dayanamadım
Esim bana laf söyleyemez cünkü kendi 112 kiloGerçekten erkek arkadaşın çok ayıp ediyo ben böyle konularda çok hassasım nasıl kaldırıyosun bu durumu. Bence ciddi ciddi uyarmalısın bu konu konuşulmayacak diye. Ben olsam yüzüne kapatırım bu konuyu açsa.
Uyumadim sekerim hayirli yolculuklarKızlaaaar uyudunuz mu yoksa
Bu arada beni bu haftasonu affedin malum sınavım var şimdiden izin alıyorum sizden 2 güncük
Sağol abla inşallah kazasız belasız giderimUyumadim sekerim hayirli yolculuklar
Yaaa harika biliyo musun en çok istediğim şey evlenme teklifi nasıl olursa olsun işin içinde deniz olsun ve başbaşa olsun istiyorum. Şu arkadaşlarını toplayıp yapanlara sinir oluyorum. Sevgili olurken eğirdir gölünde çok ama çok romantik bi teklif etmişti hep der evlenme teklifinide denizde yapcam ama şaka mı yapıyo bilemicem de inşallah gerçektir
Ayy valla şimdi geldim ama sanırım geç kaldım ancak eve girebildim hiç sarjımda yoktu
Bence hepimizde aynı sorun var. Bi yere gidecek ya da biri gelecek olduğu zaman bozmak zorunda gibi hissediyoruz. Mesela ben yarın müstakbel kv de kahvaltıya davetliyim 1 haftadır nasılsa bozcam diyip çok çok yiyorum. Halbu ki bozmanın ne gereği var kahvaltı sofrasında illaki peynir zeytin olacak sadece onlardan yesem ne olur yani. Bu şekilde kendimizi kandırdığımızdan yapamıyoruz. Tabi sen de dahil olmak üzere bikaç kişiyi tenzih ediyorum
Peki bi misafirliğe gittiğinde napıyorsun ben en çok o konuda zorlanıyorum. Evde ve işte kolay kolay kaçamak yapmamİşte öyle yapılmaması lazım o zaman hiç birimiz yarışma moduna giremiyoruz önemli olan 1. Olmak değil elbette ama bu yarışma modu sayesinde kilo verebilmek ve kaçamak yapmamak, ben bitirdim kafamda artık kaçamak yapma gibi Bi şey aklımdan geçmiyor bazen düşünüyorum koruma da ne yesem diye aklıma Bi şey gelmiyor :) siliyorum artık
Birlikte diyet yapın ablaEsim bana laf söyleyemez cünkü kendi 112 kilo
Peki bi misafirliğe gittiğinde napıyorsun ben en çok o konuda zorlanıyorum. Evde ve işte kolay kolay kaçamak yapmam
Dışarısı sorun olmuyor da insan ızgara et köfte tavuk salata bişeyler bulup yiyo ama ben misafirlikte acayip zorlanıyorum. Mesela yarın ki kahvaltıda ben nasil yemicem kadın sadece benim için hazırlayacak bişeyler tadına bakmakta olsa bozulacak. Bu dengeyi kurmam lazım. Zaten gelince kesinlikle misafirliğe bile gitmicem 10 kiloyu verene kadarPek misafirliğe giden biri değilim ama dışarı çıkınca yiyorum evde sonra yemek saatim geldiyse diyetime en uygununu seçiyorum yoksa çantamda 1 meyve ve kavrulmamış kuru yemiş oluyor onu yiyorum, yemeyince yanlış anlarlar diye yiyordum ama artık söylüyorum
evet hirs yok takim ruhu yok. Ama bence su saatten sonra daha iyi oluriz cunku az kilosu olan herkes gitti. Herkesin hedefleri yuksek. Boyle bi kac kisi daha bulsak super olur. 3 5 kilo verecek olanlarla olmuyp bu is. Spor cok onmli ben bu hafta spora cok yuklencem insallah her boslukda spor yapcam mutfakda yemek yaparken bile pldugum yerde yurumeyi dusunuyorum. En azindan su 2 haftada aldigim kilolari versem super olcak. Hirsli bi insan degilim malesef ama kafama koyduguumu er yada gec yaparim.Teşekkür ederim canım mutlu oldum
Bilmiyorum ki hırs Yok hiç, kişiyle alakalı sanırım ya da çok boş bırakıyoruz ondan kaynaklanıyor sürekli girseler vs illa ki o moda gelirler daha sıkı tutmak gerekiyor sanırım
Yoğurt pulbiber kürüne bende baslamak istiyorum ve hergun oglene kadar zencefil tarcin limonlu su icicem. Birlikte yapalım. Hergun birbirimize fotografini atalım yani bu durumda yapmayani gormus oluruzBugunde kacamagin dibine vurdum agzim hic bps durmadi. Son olsun diye istedigim yerseyi yedim. Simdi sil bastan baslicam diyete.
Sizlerin kullandigi caylar varmi zayiflamaya yardimci. Ben 15 gun sabahlari maydonoz limon kuru ve yatarken ypgurt pyl biber yapmayi dusunuyorum. Varmi bana yoldaslik yapacak biri
Defalarca bu konu hakkında tartıştık ama değişmiyor kilo konusunda takıntılı olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorum çok yüklendiğinde konuşmuyorum bu sefer geri adım atıyorGerçekten erkek arkadaşın çok ayıp ediyo ben böyle konularda çok hassasım nasıl kaldırıyosun bu durumu. Bence ciddi ciddi uyarmalısın bu konu konuşulmayacak diye. Ben olsam yüzüne kapatırım bu konuyu açsa.
Mesela baska takimlara bakiyorum rakip seciyolar ne guzrl rekabetle yarisiyolar krndi aralarinda. Bizdr oyle olsak ya her defasinfa soyluyorum ama kimsede gormedim rekabet
plasticwoman seni sectim pikacu bu hafta rakibim sensin ama ilk once yaptigim borekden ye bi tepsi oyle baslayalim yarisa gucsuz kalman istemem. Bide gprdugum kadariyla yogun calisiyosun spor yapma kiyamam zaten yprgunsun. Allah korusun hasta olursun
Ben bi dönem yaptım yoğurt pul biber limon kürü bi değişiklik göremedim bıraktım.limon nane zencefil tarçın kürü yaparım sizinle ama.Yoğurt pulbiber kürüne bende baslamak istiyorum ve hergun oglene kadar zencefil tarcin limonlu su icicem. Birlikte yapalım. Hergun birbirimize fotografini atalım yani bu durumda yapmayani gormus oluruz
Dışarısı sorun olmuyor da insan ızgara et köfte tavuk salata bişeyler bulup yiyo ama ben misafirlikte acayip zorlanıyorum. Mesela yarın ki kahvaltıda ben nasil yemicem kadın sadece benim için hazırlayacak bişeyler tadına bakmakta olsa bozulacak. Bu dengeyi kurmam lazım. Zaten gelince kesinlikle misafirliğe bile gitmicem 10 kiloyu verene kadar
evet hirs yok takim ruhu yok. Ama bence su saatten sonra daha iyi oluriz cunku az kilosu olan herkes gitti. Herkesin hedefleri yuksek. Boyle bi kac kisi daha bulsak super olur. 3 5 kilo verecek olanlarla olmuyp bu is. Spor cok onmli ben bu hafta spora cok yuklencem insallah her boslukda spor yapcam mutfakda yemek yaparken bile pldugum yerde yurumeyi dusunuyorum. En azindan su 2 haftada aldigim kilolari versem super olcak. Hirsli bi insan degilim malesef ama kafama koyduguumu er yada gec yaparim.
Takim icinde herk3s elinden geleni yapip burda katilim saglansa hersey guzel ilerlerm burda olmak insanin motivasyonunu arttiriyor
Mesela baska takimlara bakiyorum rakip seciyolar ne guzrl rekabetle yarisiyolar krndi aralarinda. Bizdr oyle olsak ya her defasinfa soyluyorum ama kimsede gormedim rekabet
plasticwoman seni sectim pikacu bu hafta rakibim sensin ama ilk once yaptigim borekden ye bi tepsi oyle baslayalim yarisa gucsuz kalman istemem. Bide gprdugum kadariyla yogun calisiyosun spor yapma kiyamam zaten yprgunsun. Allah korusun hasta olursun
Defalarca bu konu hakkında tartıştık ama değişmiyor kilo konusunda takıntılı olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorum çok yüklendiğinde konuşmuyorum bu sefer geri adım atıyor
Kaptan sen benim rakibimi seçtin ama ben 1 hafta gerisinden geliyordumplasticwoman nın
Peki o seni neden olduğu gibi kabullenmiyor ? Kendisi kusursuz sanırımDefalarca bu konu hakkında tartıştık ama değişmiyor kilo konusunda takıntılı olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorum çok yüklendiğinde konuşmuyorum bu sefer geri adım atıyor
Kaptan sen benim rakibimi seçtin ama ben 1 hafta gerisinden geliyordumplasticwoman nın
Kahvaltıya sağlıklı bişey götürmeme gerek yok 5 saatlik yolda onları yük edememİYi de kahvaltı en kolayı, yumurta ye domates salatalık ye sende giderken sağlıklı bişeyler götür tamamdır yani zor olmaz ki
Ne yazık ki öyle ama bu durum bende boş bırakmakla alakalı artık ensede boza pişirelim :) şartlar daha da ağır olsun sorumluluk duysunlar
Hadi inş sporu 1. Sen ol bu hafta
Az Bi asıldığımız da ilk 3 giriyoruz, az kişiyiz bunu avantaja çevirmemiz çok mümkün
Tamam canım ben baklava isterim :))) ama şimdi yemem 7-8 ay sonra falan yerim :)) sen kaçamağın dibine vur :) valla yoğunluğuma yorgunluğa ayakta uyumama rağmen Bi spor yaptım her yerim ağrıyor şu an :) bahane üretmem zaman üretirim :)
Biz seninle her zaman rakibiz şekerim, haftaya yarışırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?