- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Sanki kendi kendime konusuyorum
Buda suyum 1.5 lt bu bitince tekrar yapcam icine maydonoz elma limon koydum cevizde koysamiydim acaba. Cubuk tarcin alinca oninlada ayri su yapocam
Geldimi misafirinBen burdayımmmm
benim aklima sabah geldi yaCanim ben bunu akşamdan yapıp dolaba koyuyorum sabah kalkıp gün boyu içiyorum içindeki malzemeler bekledimi dahada etkisini gosteriyo ayriyeten taze zencefil salatalık ve cubuk tarcin da katabilirsin
Geldimi misafirin
benim aklima sabah geldi yaaksam yapar yarin icerim bugunluk boyle olsun. Cubuk tarcin koycaktim evde kalmamis. Salatalikda almiyorum mevsimi degil diye alirim 1 2 tane oyle yaparim bdhakine
Hergun yapcam cnm bi aksaklik olmazsa. Sonucda su yerine icilebilirYarın gelicek canım....
Olsun bundan sonra aksam yaparsin. Bunu hergün yapıp içebilirsin güzel ödem de atiyo
Izine çıkanların hazin sonu :))Gunaydin ablacim hosgeldin
Napim abla ya izindeyim 4 kilo aldim onlari vermek icin ugrasiyorum su arabaska bi sikintimiz yok cok sukur. Sen nasilsin bayaga kilo verdin takip ediyorum seni
BekliyommmmBirazdan buraya kilomu yazicam ama kafams terlik tas vb bisey yemek istemiyorunm
Yok kacamaklara son verdim artik. Insallah cabuk gider :) dunden bugune 500 gr gitmis zatenIzine çıkanların hazin sonu :))
Bende özel problemlerden ayrılmıştım bi dönem o zaman geri aldıydım
Şükür tekrar azmimi yakaldım
4 kilo bişey değil cnm
Çabuk gelen Çabuk gider
Yeterki kaçamaklar devam etmesin
Bekliyommmm
Sen terlik iste yeterki
Kaptanım geldiği gibi giderlerboyunuz kaç?bu sabah 83.3 geldim
Izine ciktigim kiloda 79.9 du
3.4 kilo fazlam var
162 boyumKaptanım geldiği gibi giderlerboyunuz kaç?
maydonoz kurunu dene istersen ben be zmb yapsam faydasini gordum1,3 gr ödemim var gerçi reglim normalde bu hafta ödem için birşeyler yapmam gerek
Kaç hafta yapılması gerekiyor.Reglim bitince soğan kürü yapacağım 15 gün ondan dolayı soruyorum162 boyuminsallah gidecrk
maydonoz kurunu dene istersen ben be zmb yapsam faydasini gordum
Oda 15 gun 15 gun yapip birakiyosun sonra istersen bidaha ama ayda 1 defa yapilmasi tavsiye ediliyorKaç hafta yapılması gerekiyor.Reglim bitince soğan kürü yapacağım 15 gün ondan dolayı soruyorum
Maydanoz,ayva ve tahin ağzıma sürmediğim besinler.Onun için maydanoz suyu için düşünüyorum hepOda 15 gun 15 gun yapip birakiyosun sonra istersen bidaha ama ayda 1 defa yapilmasi tavsiye ediliyor
Maydonozu bende nromaldr yemem nefret ederim ama suyu limonla birlikte katlanilabilir bi hal aliyo. Bardaga koyarken suzersen icebilirsin :)Maydanoz,ayva ve tahin ağzıma sürmediğim besinler.Onun için maydanoz suyu için düşünüyorum hep
Ben hesaplatken anlatirim sana cnmŞimdi ben şu spor puanlamasını nasıl yapacağımızı anlamadım ben dakika tutmuyorum az önce kalktım yaptım.
30 squat
30 plunk
15 jumping jack
10 yarım mekik
Şimdi bunları neye göre hesaplıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?