Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buda suyum 1.5 lt bu bitince tekrar yapcam icine maydonoz elma limon koydum cevizde koysamiydim acaba. Cubuk tarcin alinca oninlada ayri su yapocam

Canim ben bunu akşamdan yapıp dolaba koyuyorum sabah kalkıp gün boyu içiyorum içindeki malzemeler bekledimi dahada etkisini gosteriyo ayriyeten taze zencefil salatalık ve cubuk tarcin da katabilirsin

Ben burdayımmmm
Geldimi misafirin
Canim ben bunu akşamdan yapıp dolaba koyuyorum sabah kalkıp gün boyu içiyorum içindeki malzemeler bekledimi dahada etkisini gosteriyo ayriyeten taze zencefil salatalık ve cubuk tarcin da katabilirsin
benim aklima sabah geldi ya aksam yapar yarin icerim bugunluk boyle olsun. Cubuk tarcin koycaktim evde kalmamis. Salatalikda almiyorum mevsimi degil diye alirim 1 2 tane oyle yaparim bdhakine

Geldimi misafirin
benim aklima sabah geldi ya aksam yapar yarin icerim bugunluk boyle olsun. Cubuk tarcin koycaktim evde kalmamis. Salatalikda almiyorum mevsimi degil diye alirim 1 2 tane oyle yaparim bdhakine

Yarın gelicek canım....

Olsun bundan sonra aksam yaparsin. Bunu hergün yapıp içebilirsin güzel ödem de atiyo

Gunaydin ablacim hosgeldin
Napim abla ya izindeyim 4 kilo aldim onlari vermek icin ugrasiyorum su ara baska bi sikintimiz yok cok sukur. Sen nasilsin bayaga kilo verdin takip ediyorum seni
Izine çıkanların hazin sonu :))
Bende özel problemlerden ayrılmıştım bi dönem o zaman geri aldıydım
Şükür tekrar azmimi yakaldım

4 kilo bişey değil cnm
Çabuk gelen Çabuk gider
Yeterki kaçamaklar devam etmesin

Yok kacamaklara son verdim artik. Insallah cabuk gider :) dunden bugune 500 gr gitmis zaten
Kaptanlik yakisti sana masallah kaptan oldugundan beri takim hep dereceye giriyo :) bizede taktik ver nasil basariyosunuz

Şimdi ben şu spor puanlamasını nasıl yapacağımızı anlamadım ben dakika tutmuyorum az önce kalktım yaptım.
30 squat
30 plunk
15 jumping jack
10 yarım mekik
Şimdi bunları neye göre hesaplıycam

Maydanoz,ayva ve tahin ağzıma sürmediğim besinler.Onun için maydanoz suyu için düşünüyorum hep
Maydonozu bende nromaldr yemem nefret ederim ama suyu limonla birlikte katlanilabilir bi hal aliyo. Bardaga koyarken suzersen icebilirsin :)

Şimdi ben şu spor puanlamasını nasıl yapacağımızı anlamadım ben dakika tutmuyorum az önce kalktım yaptım.
30 squat
30 plunk
15 jumping jack
10 yarım mekik
Şimdi bunları neye göre hesaplıycam
Ben hesaplatken anlatirim sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…