Teşekkür ederim.Ben hesaplatken anlatirim sana cnm
Ödül veya ceza olabilir ek olarak6.Takim kast sistemi
Her uye en alt tabakadan baslar.
Sistem 5 kademeden olusur.
En ust kademe mezun olanlarin bulundugu yerdir.
Sistem 15 gunde bir yenilenir.
Guncel kilosunun % 3 unu veren bir ust kademeye gecer.
Guncel kilosu %3 un altinda kalan bir alt tabakaya iner.
En ust seviye mezun olanlara aittir.
Eki Görüntüle 2097624
Sinif isimleri ornektir onlarada guzel isimler bulalim :)
fattylamb94 @Yasmin2504 Findikfaresi123 plasticwoman S smygnc Elif-Hakan
Hadi ceza kolayda odul ne olcakÖdül veya ceza olabilir ek olarak
Ödül olarak tam olarak adı nedir bilmiyorum ama hani nick in altına yazılıyor ya onun gibi isim yazdırabilir yada bi etkinlik belirler bi hafta boyunca o etkinliği tüm arkadaşlar yapabiliriz gibiHadi ceza kolayda odul ne olcak
Hm bak olabilir. Herkes gorsun bi mesaji ona gore konusurz yineÖdül olarak tam olarak adı nedir bilmiyorum ama hani nick in altına yazılıyor ya onun gibi isim yazdırabilir yada bi etkinlik belirler bi hafta boyunca o etkinliği tüm arkadaşlar yapabiliriz gibi
Şimdi ben şu spor puanlamasını nasıl yapacağımızı anlamadım ben dakika tutmuyorum az önce kalktım yaptım.
30 squat
30 plunk
15 jumping jack
10 yarım mekik
Şimdi bunları neye göre hesaplıycam
Teşekkür ederimCanim bidahakinr dakika tutarsan daha iyi olur suan tahmine gore hesapladim
Toplam 33 puanin var
Ayva ve tahini neden yemiyosunMaydanoz,ayva ve tahin ağzıma sürmediğim besinler.Onun için maydanoz suyu için düşünüyorum hep
Bilmiyorum çocukken dahi yemiyordum.Tahin pekmeze bakamam dahi.Gerçi ben biraz cinsim sakatat da yemem kokoreçcinin önünden dahi geçememAyva ve tahini neden yemiyosun
Bendr cocuklarin uyumasini bekliyorun uyurlarsa yapicam insallahTeşekkür ederim
Eğer belim biraz daha iyi olursa Leslie 1 mil yapacağım.
Allah bağışlasın.Küçükler sanırım öğle uykusuna yattıklarına göreBendr cocuklarin uyumasini bekliyorun uyurlarsa yapicam insallah
Biri bugun 1 yasina girdi diger 3 yasinda sayilir :)Allah bağışlasın.Küçükler sanırım öğle uykusuna yattıklarına göre
Allah sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin kuzuma.İyi ki doğdu annesiBiri bugun 1 yasina girdi diger 3 yasinda sayilir :)
Aminn insallah :) tesekkur ederiz teyzesi :)Allah sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin kuzuma.İyi ki doğdu annesi
maşşalah kız darışı başımaaaKendi kendime kahvaltı ısmarladım dile kolay 20,5 kiloya veda ettimtabi ki reçel bal tatlı kısmı olmayacak tabakta
bu gün daha iyi maşallahYaaaa butun alintilarim gittiioi
Hatrladiklarima cevap vereyim bari
S smygnc canim siz plastikle rakipsinizde ben hic rakiplik yaptiginjzi gormedimhic cekismediniz
Ayrica o diyetisyen nasil bisey ya. Bence sen biskuvi yeme bi hafta onun yerine baska bsey koy farkedicek mi bakalim.
fattylamb94 kahvaltiyi hafif gecistirmeye bak. Kilo alip gelme sakin
Findikfaresi123 eslerimiz cok benziyo benimkidr aynisini diyo ama gobek 7 aylik hamile gibi bide yasim gecti artik zayiflayamiyorum diyo 30 yasinda
Elif-Hakan cpcugun nasil oldu cnm iyilesti mi
plasticwoman bu hafta dedigin gibi ski tutalim. Az kisk olmamizk firsata cevirelim. Insallahhhh
ben hazırladım söyle söyleBirazdan buraya kilomu yazicam ama kafams terlik tas vb bisey yemek istemiyorunm
benim kürüm daha koyu renk oluyor bide parçacıklı sen süzdün galibaMaydonoz kurumu ictimEki Görüntüle 2097554
83.3 kiloyum hala senden zayifimmaşşalah kız darışı başımaaa
bu gün daha iyi maşallah
ben hazırladım söyle söyle
benim kürüm daha koyu renk oluyor bide parçacıklı sen süzdün galiba
sec rakibini ben plasticle rakibim bu haftaYa ben kiminle rakipim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?