- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
ben83.3 kiloyum hala senden zayifim
Ben maydonoz sevmedigim icin suzuyorum cnm
sec rakibini ben plasticle rakibim bu hafta
Ama cekismeli olsun birbirinize borek fln ismarlayinbenfattylamb94 alayım oda beni alırsa
Üfff evet hala benden zayıfsın ..
Dün rüyamda seni gördüm kız bize misafirliğe geliyordun eşinle çocuklar falanda vardı ben donatmışım sofrayı börekler çörekler hepsini yiyorduk valla bide diyoruz ki kk dekilere söylemeyelim
Çok kötüsün kızzz benimde benimde olcekhep boyle olacak sen sisko kalcaksin ben zayiflicam belim innncecik kalcak sutun gibi bacaklarim olcak
Kız aç yatınca görüyorum bazen çiğneme yutkunma sesime uyanıyom vallaruyanda bile borek corek goruyosun gormeeeeee :)
Hiii zor olur senin sen kolalari ic ic snra zayiflicam deÇok kötüsün kızzz benimde benimde olcek
Kız aç yatınca görüyorum bazen çiğneme yutkunma sesime uyanıyom valla
tmm cnm ben basladim maydonoza hatta sende detoks suyu hazirla onunda fotosunu at aksam da yogurt kurunun fotosunu atarizMaydonoz kürü ve yoğut kürüne bende başlıcam resim atarım beraber yapalım mı
Ben tarçınlı içiyom ama ne katayım ki başkaHiii zor olur senin sen kolalari ic ic snra zayiflicam de
ay ne guldum ya sen cok yasa emi ama ac uyumak cok zayiflatiyomus iyisini yapiyosun
tmm cnm ben basladim maydonoza hatta sende detoks suyu hazirla onunda fotosunu at aksam da yogurt kurunun fotosunu atarizzayiflicaaz
Woooowww cok iddiali hadi bakalim ozmn bireysel dereceye girersin senBu arada yazım nasıl korkun bendennnn
Yesil elma maydonoz limon taze naneBen tarçınlı içiyom ama ne katayım ki başka
7 kisiyiz canim azaldik bayagaToplamda kaç kişiyiz acaba
Ben iddialıyımda bundan vucudumun haberi yok galiba karnım gurluyor açlıktanWoooowww cok iddiali hadi bakalim ozmn bireysel dereceye girersin sen
Spor yap bi tarcinli kahve istahini keser. Bende saat 5 gibi yulaf ypgurt yicem baskada bse yemicem.Ben iddialıyımda bundan vucudumun haberi yok galiba karnım gurluyor açlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?