- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Arkadaşları çağırıyorum sakıncası yoksaNeyse isteyen olursa acilir. Olmazda saglik olsun napalim.
Cagir cnm bi sakincasi yok tabikiArkadaşları çağırıyorum sakıncası yoksa
Tamam tsk ederizCagir cnm bi sakincasi yok tabiki
Maşallah canim ne buldu isen yemissin başı plav turşu yemede idinBen bugün ki menümü yazayım.Terlikleri fırlatabilirsinizoklavada olabilir
Sabah; 2 kk peynir, 4 yk patlıcan közlemesi,1 zeytin,2 dlm ekmek
Ara ; 1 elma
Ara ; 1 pkt eti form zeytinli domatesli
Akşam; 1 dlm köy ekmeği , 6 yk arpacık soğan ve etle yapılan yemek ( adını bilmiyorum) yetmedi 2 yk pilav birde turşu
Ara ; 3 kayısı
Sıvılar; 2 lt su , 2 fincan sade filtre kahve , 1 fincan çay
Spor yok
Tartıda yarın + göreceğim
Eee bugun listene uymamjssin herlade ekmekler ve pilav cok olmusBen bugün ki menümü yazayım.Terlikleri fırlatabilirsinizoklavada olabilir
Sabah; 2 kk peynir, 4 yk patlıcan közlemesi,1 zeytin,2 dlm ekmek
Ara ; 1 elma
Ara ; 1 pkt eti form zeytinli domatesli
Akşam; 1 dlm köy ekmeği , 6 yk arpacık soğan ve etle yapılan yemek ( adını bilmiyorum) yetmedi 2 yk pilav birde turşu
Ara ; 3 kayısı
Sıvılar; 2 lt su , 2 fincan sade filtre kahve , 1 fincan çay
Spor yok
Tartıda yarın + göreceğim
Guzel menu canim afiyet olsun. Spor yapmadin mi bugunMenüm
Sabah 7
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
Az peynir
Yarım domates
3 bardak cay
Öğlen 12
1 sade kahve
Akşam 18
1kase yoğurt
2 tane köfte
3 lt su
Öğlene kadar yaptım biraz daha yaparım diye yazmadimGuzel menu canim afiyet olsun. Spor yapmadin mi bugun
Yok cnm :) sen menuyle birlikte yaz ben sonra hepsini ayri listeye yaziyorum :)Spor listesi ayrı yazilmiyormu :)
Turşu ve pilav yemiyordum azıcık sofradayken babama sinirlenince sinirimi pilavdan çıkardımMaşallah canim ne buldu isen yemissin başı plav turşu yemede idin
Sabah patlıcan yemiştim onun için öğlen yemedim akşam da ilk başta uymuştum ama sonraEee bugun listene uymamjssin herlade ekmekler ve pilav cok olmus
Otur 0
Yarin telafi et bari. Bakalim yarin kac kilo cikcaksinTurşu ve pilav yemiyordum azıcık sofradayken babama sinirlenince sinirimi pilavdan çıkardım
Sabah patlıcan yemiştim onun için öğlen yemedim akşam da ilk başta uymuştum ama sonra
Kendimi biliyorum + çıkacağım.Yarin telafi et bari. Bakalim yarin kac kilo cikcaksin
Fatty mustakbrl kv yaninda seyhan abla mevlutte elifinde cocugi hasta
Sut detoksu yap istersenKendimi biliyorum + çıkacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?