- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Sabahfan beri cok karisik buralar cok sukurki duzeldi takim acildi herkes yerinde :)Kim gidiy nere gidiy diyerek giris yapiyim anammm neler olmus neler son durum ne kaptanim acildimi takimlar geri
Fazla turşu ödem yapar biliyorsun. Onun dışında güzel.Geldi sahane menüm
Pazar kahvaltisi:haslanmis yumurta peynir zeytin paprika salatalik bir dilim ekmek bol cay
Ara:kahve yesilcay
Aksam:kizarmis tavuk tursu ( mevlüt yemegi pilavi yemedim tatliyi yemedim )
Bol cay
Su:2 litre hala iciyorum
Spor:5000 adim
Yarin icin balkabagi corbasi yaptim beyaz fasulye pilav tursu menümüz corba ve etli fasulye benim
peki madem :) ama kilon yaziyo zaten sormama gerek yok :)Yaşımı sorma bana kilomu sor.
kizartma olmamis abla yaGeldi sahane menüm
Pazar kahvaltisi:haslanmis yumurta peynir zeytin paprika salatalik bir dilim ekmek bol cay
Ara:kahve yesilcay
Aksam:kizarmis tavuk tursu ( mevlüt yemegi pilavi yemedim tatliyi yemedim )
Bol cay
Su:2 litre hala iciyorum
Spor:5000 adim
Yarin icin balkabagi corbasi yaptim beyaz fasulye pilav tursu menümüz corba ve etli fasulye benim
peki madem :) ama kilon yaziyo zaten sormama gerek yok :)
kizartma olmamis abla yayarinki menude guzel segil pilav tursu
Aaa dünyadan haberim yokGeldi de gitti bile
Pilav yemiyecem sekerim tursu yemeyimmi yeme dersen yemempeki madem :) ama kilon yaziyo zaten sormama gerek yok :)
kizartma olmamis abla yayarinki menude guzel segil pilav tursu
Iyiki gelmisim deseneSabahfan beri cok karisik buralar cok sukurki duzeldi takim acildi herkes yerinde :)
Kızzz sen ıspartada değil misin ?Aaa dünyadan haberim yokneyse bende ıspartaya gidiyorum yarından sonra okurum herşeyi
Ayyy cok severim yogurtta koyacakmisin sarmisak bide lahana askimi kimse anlamiyo benimBende yarın öğlen yemeğimi hazırladım yemeği çok kaçırınca sadece mor lahana yiyeceğim
Ohooo bugun sallandi buralarAaa dünyadan haberim yokneyse bende ıspartaya gidiyorum yarından sonra okurum herşeyi
azcik ye ya sen olcusunj bilirsin zaten sonrada boool su icersen odem olmaz insallahPilav yemiyecem sekerim tursu yemeyimmi yeme dersen yemem
Sarmısak yok işyerine götüreceğim sadece yoğurtlayacağımAyyy cok severim yogurtta koyacakmisin sarmisak bide lahana askimi kimse anlamiyo benim
7.his olmasın o.. 6. Takım dayız ahaha :)55
6. Hissim kuvvetilidir
Yok yok önce manisaya geldim erkek arkadaşımın yanına şimdi otobüse bindim ıspartaya geçiyorum. Direkt okulda inip sınava gircem ordan da hemen bursaya evimeKızzz sen ıspartada değil misin ?
Kavga cikmis kaptan gitmis zaten kaptanda o takimin kaptani degilmis üyeler dagilmis sonra kaptan geri gelmis hepsini toplamis bu kadar esracigimKanguru_ noldu bu arada takım niye kapanmış kız
Oda olurSarmısak yok işyerine götüreceğim sadece yoğurtlayacağım
Ohooo bugun sallandi buralarhadi basarilar cnm
azcik ye ya sen olcusunj bilirsin zaten sonrada boool su icersen odem olmaz insallah
Anaaa niye o kadar kavga çıkmış takım duruyo mu bi ara okurumKavga cikmis kaptan gitmis zaten kaptanda o takimin kaptani degilmis üyeler dagilmis sonra kaptan geri gelmis hepsini toplamis bu kadar esracigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?