Oha7 8 saat arası. Bıktım ya bu yollardan 2014 yılından beri 65 tane sadece pamukkaleden bilet almısım digerleriyle heralde 100. Mekik dokumusum resmen
Bu girdiğimide verirsem son 2 ama daha staj mülakatları işyeri eğitimi mülakatları falan var yani cok gidip gelcem. Eskiden otobuste hic uyuyamazdim simdi evim gibi olduOhakac tanr daha dersin var
Oo daha yolun uzunBu girdiğimide verirsem son 2 ama daha staj mülakatları işyeri eğitimi mülakatları falan var yani cok gidip gelcem. Eskiden otobuste hic uyuyamazdim simdi evim gibi oldu
Deme öyle kız gercekten sıkıldım bunaldım artık yok gitmektenOo daha yolun uzunsen bi 20 defa daha gidip gelorsin
Haklisin valla az bi yolda degil. Allah yardimcin olsun. Bugun neler yedim bakimDeme öyle kız gercekten sıkıldım bunaldım artık yok gitmekten
Valla bir lokma bile bisey yemedim bogazim o kadar kotu ki yutkunamiyorum bırak yemek yemeyiHaklisin valla az bi yolda degil. Allah yardimcin olsun. Bugun neler yedim bakim
Sicak biseyler icseysin bari ihlamur falanValla bir lokma bile bisey yemedim bogazim o kadar kotu ki yutkunamiyorum bırak yemek yemeyi
Kız hic vakit olmadi ki sinavdan ciktim direkt otogara geldim cok az vaktim kalmisti hemen otogarin yaninda avm var orda da cok cafe falan yok kahve dunyasi gloria falan var girdim gloria da bi kahve ictim sadeceSicak biseyler icseysin bari ihlamur falan
Eve gidince hemen dus alip yat bide ilac icsen iyi olurKız hic vakit olmadi ki sinavdan ciktim direkt otogara geldim cok az vaktim kalmisti hemen otogarin yaninda avm var orda da cok cafe falan yok kahve dunyasi gloria falan var girdim gloria da bi kahve ictim sadece
Herzmnki gibi ! Bi ceki duzen verilmeli artik. Boyle takim olmaz kiloda verilmezyine kimsecikler kalmamış
Tamamda bugun pazartesi kilo bildirimi yapilmasi lazimmÇalışan arkadaşlar yoğun olabilirler birşey diyemiyorum açıkcası
Anladım yaparlar en yakın zamandaTamamda bugun pazartesi kilo bildirimi yapilmasi lazimm
Hemi calismiyom hemi yogunum canim sabah ev temizlik yemrk arkadasimin annesi geldi türkiyeden hosgeldin derken bu saat oldu yemek namaz sonra tekrar cikacam aksama gelirimÇalışan arkadaşlar yoğun olabilirler birşey diyemiyorum açıkcası
Yapmasammiki saka tabi +500 gram kaptancigimTamamda bugun pazartesi kilo bildirimi yapilmasi lazimm
Niye gittimi herkes geriKazen beye mesaj attim butu herkese bidlirm gonderecek bize yonlendirme yapacakm insallh gelenler kalici olut
Yasmin nerde kaptanimKazen beye mesaj attim butu herkese bidlirm gonderecek bize yonlendirme yapacakm insallh gelenler kalici olut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?