Sen ne harika kaptansın
Tşk ederim canım.sende harikasin canim. Ben burda 1 kilo + gelip umursamayan nicrlerini gordum. Sen uzulmusken daha fazla uzemem. Aksine motive etmeye calisirim ki azmin sonmesin
Resmen takimin demirbasi olduk seninle digerleri geli gidiyo biz hep burdaTşk ederim canım.
Sen koltuk ve halı silerek günlük sporunu yapmış oluyorsun.Bugun cok isim var koltuklari + haliyi silicem. Simdi yikamaya versem 1 haftada gelmez yedek halimda yok mecbur silcem. Sonra annemlere gidicem orda kalcam hali kuruyana kadar. Yarin ecenin dr kontrolu var oraya gidicem snra eve gecicem
Aynen kollarim guzrl caliscak. Anneme gidince ordada kondisyon bisikletinde yarim saat harcasam yeter bugun. Pazartesi sendromunami yakalandin :)Sen koltuk ve halı silerek günlük sporunu yapmış oluyorsun.
Bende bugün kendime off verdim rölantide iş yapıyorym
İşim çokkk başladığım an 5 şubata kadar raporlamam var onun için rölantiye aldım kendimiAynen kollarim guzrl caliscak. Anneme gidince ordada kondisyon bisikletinde yarim saat harcasam yeter bugun. Pazartesi sendromunami yakalandin :)
Hm anladim cnm kolay gelsin sanaİşim çokkk başladığım an 5 şubata kadar raporlamam var onun için rölantiye aldım kendimi
Doğru ya kafa kalmadıRabbim sorunlarini gidersin canim.
Cok guzrl kilo vermissin. Bana yetistin
hanmelini etiketleme cnm o ayrildi
tanışalım valla ben elif kilo verme çabasında 27yaşında iki çocuk annesiyim
teşekkür ederim canım valla yağlar çözülmeye başladı inşallah elifcim bugün canım çok sıkkın olmasına rağmen 83 ü görünce çok sevindim bidaha hiç 84 görmem inşallahRabbim sorunlarini gidersin canim.
Cok guzrl kilo vermissin. Bana yetistin
hanmelini etiketleme cnm o ayrildi
Kız ben sabahın 4ünde indim gidecek yer de yok ıspartanın ayazıda fena öyle bir hastalandım ki boğazım ilk defa bu kadar şişti yutkunamıyorum bisey yiyip icemem şimdi + varsa bile cumaya gider diye dusunuyorumInsallah cnm :) ne zmn aciklancak
evet en guzel zamanlari buyudukcr dertleride buyuyo :)
ay insallaaaahhhhh.. sende durumlar nasil acaba cuma gunu + gelirsen bozusuruz
Madem annene gitceksin ver gitsin ya bu soğukta yorma kendiniBugun cok isim var koltuklari + haliyi silicem. Simdi yikamaya versem 1 haftada gelmez yedek halimda yok mecbur silcem. Sonra annemlere gidicem orda kalcam hali kuruyana kadar. Yarin ecenin dr kontrolu var oraya gidicem snra eve gecicem
Bazen stres kilo verdiriyo cnm.seninkide oyle plmustanışalım valla ben elif kilo verme çabasında 27yaşında iki çocuk annesiyim
teşekkür ederim canım valla yağlar çözülmeye başladı inşallah elifcim bugün canım çok sıkkın olmasına rağmen 83 ü görünce çok sevindim bidaha hiç 84 görmem inşallah
Cnm eve internet alsaniza daha karli.Kızlar bide internetim çok az faturayı geçen ay çok aşmışım bu dört gün idare edeceğim hızlı girip hemen kapatıyorum kusura bakmayın
gecmis olsun cnm arkadasindami yok ispartada.ya 1 hafta kalamam annemde. Hem subatta ruzgarin dpgum gunu var ozmnda batar halilar ondan sonra veririm diyr dusindumKız ben sabahın 4ünde indim gidecek yer de yok ıspartanın ayazıda fena öyle bir hastalandım ki boğazım ilk defa bu kadar şişti yutkunamıyorum bisey yiyip icemem şimdi + varsa bile cumaya gider diye dusunuyorum
Madem annene gitceksin ver gitsin ya bu soğukta yorma kendini
Ispartada arkadasim cok ama herkes memleketine gitmis bu sabah donecekti sinavlarin ilk gunu oldugu icin. Bikac arkadasim geldi otogara ama saat 7 olmustu o saatten sonra evlerine gitmemin bi anlami yok diye dusundumBazen stres kilo verdiriyo cnm.seninkide oyle plmus
Cnm eve internet alsaniza daha karli.
gecmis olsun cnm arkadasindami yok ispartada.ya 1 hafta kalamam annemde. Hem subatta ruzgarin dpgum gunu var ozmnda batar halilar ondan sonra veririm diyr dusindum
Simdi napiyon donuyo musun.Ispartada arkadasim cok ama herkes memleketine gitmis bu sabah donecekti sinavlarin ilk gunu oldugu icin. Bikac arkadasim geldi otogara ama saat 7 olmustu o saatten sonra evlerine gitmemin bi anlami yok diye dusundum
He o zaman haklısın hatta senin yerinde olsam o zamana kadar hic silmem ( pis miyim neyim)
Dönüyorum otobusteyim şimdi bi an önce evime gidip dus alıp yatmak istiyorumSimdi napiyon donuyo musun.
Ya bende detayli silmicem lekeler var ufak tefek ece sut dokmustu onlari silcem
Kac saat yolculukDönüyorum otobusteyim şimdi bi an önce evime gidip dus alıp yatmak istiyorum
7 8 saat arası. Bıktım ya bu yollardan 2014 yılından beri 65 tane sadece pamukkaleden bilet almısım digerleriyle heralde 100. Mekik dokumusum resmenKac saat yolculuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?