Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugun cok isim var koltuklari + haliyi silicem. Simdi yikamaya versem 1 haftada gelmez yedek halimda yok mecbur silcem. Sonra annemlere gidicem orda kalcam hali kuruyana kadar. Yarin ecenin dr kontrolu var oraya gidicem snra eve gecicem

Bugun cok isim var koltuklari + haliyi silicem. Simdi yikamaya versem 1 haftada gelmez yedek halimda yok mecbur silcem. Sonra annemlere gidicem orda kalcam hali kuruyana kadar. Yarin ecenin dr kontrolu var oraya gidicem snra eve gecicem
Sen koltuk ve halı silerek günlük sporunu yapmış oluyorsun.
Bende bugün kendime off verdim rölantide iş yapıyorym

fattylamb94
@Seyhan77
Elif-Hakan
@Plasticwomen kizlar neredesinizgelin bir tanışalım kucaklasalim
tanışalım valla ben elif kilo verme çabasında 27yaşında iki çocuk annesiyim

Rabbim sorunlarini gidersin canim.

Cok guzrl kilo vermissin. Bana yetistin
hanmelini etiketleme cnm o ayrildi
teşekkür ederim canım valla yağlar çözülmeye başladı inşallah elifcim bugün canım çok sıkkın olmasına rağmen 83 ü görünce çok sevindim bidaha hiç 84 görmem inşallah

Kızlar bide internetim çok az faturayı geçen ay çok aşmışım bu dört gün idare edeceğim hızlı girip hemen kapatıyorum kusura bakmayın

Insallah cnm :) ne zmn aciklancak
evet en guzel zamanlari buyudukcr dertleride buyuyo :)

ay insallaaaahhhhh.. sende durumlar nasil acaba cuma gunu + gelirsen bozusuruz
Kız ben sabahın 4ünde indim gidecek yer de yok ıspartanın ayazıda fena öyle bir hastalandım ki boğazım ilk defa bu kadar şişti yutkunamıyorum bisey yiyip icemem şimdi + varsa bile cumaya gider diye dusunuyorum
Madem annene gitceksin ver gitsin ya bu soğukta yorma kendini

Bazen stres kilo verdiriyo cnm.seninkide oyle plmus
Kızlar bide internetim çok az faturayı geçen ay çok aşmışım bu dört gün idare edeceğim hızlı girip hemen kapatıyorum kusura bakmayın
Cnm eve internet alsaniza daha karli.
gecmis olsun cnm arkadasindami yok ispartada.ya 1 hafta kalamam annemde. Hem subatta ruzgarin dpgum gunu var ozmnda batar halilar ondan sonra veririm diyr dusindum

Ispartada arkadasim cok ama herkes memleketine gitmis bu sabah donecekti sinavlarin ilk gunu oldugu icin. Bikac arkadasim geldi otogara ama saat 7 olmustu o saatten sonra evlerine gitmemin bi anlami yok diye dusundum

He o zaman haklısın hatta senin yerinde olsam o zamana kadar hic silmem ( pis miyim neyim )

Simdi napiyon donuyo musun.
Ya bende detayli silmicem lekeler var ufak tefek ece sut dokmustu onlari silcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…