Sanırım gruptaki arkadaş az takviye içindirNiye gittimi herkes geri
Brn hep burdayim sekerim demirbas yani@plasticwomanFindikfaresi123 nerdesiniz hanimlar @Elif-Hakan canin sende internet isini halletsen super olur.
Sen okuyodun demi sümeyye kac yasindasinSanırım gruptaki arkadaş az takviye içindir
Yaa niye + cikti kiYapmasammiki saka tabi +500 gram kaptancigim
6 kisiyiz abla takim sinek avliyo senlensin buralarNiye gittimi herkes geri
izinde o ablaYasmin nerde kaptanim
Ben 35 yaşındayım okulum bitti 12 yıl oldu.Özel bi şirkette çalışıyorumSen okuyodun demi sümeyye kac yasindasin
Eksik olma canim. Az kisi kaldik. Yonlendirmeyle gelenlerin cogu gidiyo diyolar ama bi sansimk denim dedim belki 2 3 kisi kalirBurda bildirim geliyor geliyorum bakıp gidiyorum :)
Aaa ben zannettim üniversite ögrencisisinBen 35 yaşındayım okulum bitti 12 yıl oldu.Özel bi şirkette çalışıyorum
Malesef öyle oluyor insallah bir kaç kişi takılıp gitmez. Çok eğlenceli aslindaEksik olma canim. Az kisi kaldik. Yonlendirmeyle gelenlerin cogu gidiyo diyolar ama bi sansimk denim dedim belki 2 3 kisi kalir
Izindede gelip girebilir demi yoksa izindekiler gelemiyomuYaa niye + cikti ki
6 kisiyiz abla takim sinek avliyo senlensin buralar
izinde o abla
Yok abla biteli çok olduAaa ben zannettim üniversite ögrencisisin
Hadi gözün aydınKızlaar sınavı geçtim şuan uçuyorumben bu kafa rahatlığıyla bi hafta bol eksiler gorurum inşallah
oo super :) hadi gozun aydn :)Kızlaar sınavı geçtim şuan uçuyorumben bu kafa rahatlığıyla bi hafta bol eksiler gorurum inşallah
eglenceli valla insanin kafasi dagiliyo burdaMalesef öyle oluyor insallah bir kaç kişi takılıp gitmez. Çok eğlenceli aslinda
gelebilir isterse. Ama ben izinr cikip doneni cok nadir gordumIzindede gelip girebilir demi yoksa izindekiler gelemiyomu
Ben ilk 3 e gireceğimizi çok düşünmüyorum açıkcasıKızlar bu hafta ilk 3 e girebiliriz gerrçiKanguru_ sen ne zaman kilo bildirimi yapmaya baslicaksin sen de olmayinca baya az kisi oluyoruz
79.9 da dusmen lazim once cnm haftaya cumaya kdr duscem insallah . Biraz isi siki tutalimda derecrye girelim bu haftaKızlar bu hafta ilk 3 e girebiliriz gerrçiKanguru_ sen ne zaman kilo bildirimi yapmaya baslicaksin sen de olmayinca baya az kisi oluyoruz
O zaman bu hafta biraz zor olabilir ama elifte daha simdiden 700 gr vermis belki gireriz. Bende sıkı tutcam ama şimdi + çıkarsam cuma sabit gelebilirim. Aslında sınav zamanları izin almam lazım da ikide bir izin almak istemiyorum çünkü nisanda zaten izne ayrılcam79.9 da dusmen lazim once cnm haftaya cumaya kdr duscem insallah . Biraz isi siki tutalimda derecrye girelim bu hafta
Zaten senede 2 defa izine cikabiliyosun cnmO zaman bu hafta biraz zor olabilir ama elifte daha simdiden 700 gr vermis belki gireriz. Bende sıkı tutcam ama şimdi + çıkarsam cuma sabit gelebilirim. Aslında sınav zamanları izin almam lazım da ikide bir izin almak istemiyorum çünkü nisanda zaten izne ayrılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?