Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben inmek zorundayım çünkü sevgilim kilo takıntılı ve zayıflamadığım müddetçe evlenemiycez

Bana düşmez belki ama bence onunla evlenme bunun hastalığı var doğumu var bdv ne konular var böyle, evleniyorlar kilo aldın diyip adam aldatıyor kadında yazık kilodan sanıyor zayıflıyor adam aynı adam herşeye kulp takan

Bu konuyu açıkca konuştuk canım.Bahaneler üretmiyor bundan eminim sadece kilo konusunda kendiside dahil etrafındaki herkese karşı bu şekilde tutumu.Doğum kilolarına gelince ona ses çıkartmıyor.Ama hamile kalmadan önce 6 lı rakamlarda olmalıymışım :)

Kilo konusunda bu kadar takıntılı birisi neden kilosu olan biriyle sevgili olur ki ilginç ve büyük risk :)

Benim yeğenimin de sevgilisi kilolu 115 kg falan tarttık çünkü :) zayıfla diyor ama asla baskı yapmıyor ve bende kızıyorum motive et yoksa diyete başlamaz eleştirme diye geçen motive ettik kız diyete başladı ve kilo vermiş, bizim sülalede de kilolu kimse Yok herkes zayıf Bi ben aldım böyle :) çocuk kilolu kimse görmedi bile ama yaklaşım çok önemli

Ama şu da bir gerçek ki o bu şekilde zorlamasaydı ben bu kadar kiloyu veremezdim şimdiye çoktan pes etmiştim.Hırslandırdı beni.

Onun aradığı bir düzine şartlardan birisini taşımıyorum o da kilo.Kilo alınıp verilebilen birşey olduğu için sorun olarak görmedi.
İşte onu diyorum kilo tekrar alınabilir böyle baskı insanı mutsuzluğa sürükler ben sırf çevremin baskısından psikolojim bozuldu bizzat yaşadım biliyorum kalkmam çok zor oldu eşim desteklediği halde, evlenme şartı olmaması lazım, bu benim fikrim senin fikrinde sorun olmaması önemli olan tabimi :) eleştiriyormuş gibi düşünmeni istemem haddime değil sadece kendi fikrimi söylüyorum

Dışarıdan bakıldığında öyle gözüküyor sevmeseydim bu şekilde devam edemezdim artık kızmıyorum.Ayrıca eleştirdiğini düşünmüyorum.Olumlu ve nazik bir dille söylenen her söze duyarlıyımdır alınmam canım

Orucluyum canim slkinti olmayacaksa bekleyelim
bekleyelim abla 4 gibi tartilir soylersin

Neymis o fikir :)
Hastayım işten izin aldım eve geldim şimdi 94,5 kilom yine tartılıcam şimdi
Gecmis olsun canim
Geçen hafta : 94,8
Bu hafta : 94,2
Fark : 600 gr
Yüzde : 0,63
haftaya daha guzel olur sisliklet ineerr vee en az 2 kg

**6.TAKIM 554.ETAP***

Fattylamb94 (69.8/69.5/0.3/0.43)
Seyhan77 (70.3/)
Elif-hakan(84.5/83.5/1/1.18)
Plasticwomen (94.8/94.2/0.6/0.63)
Smygnc(96.4/95.9/0.5/0.52)

6. Takim ortalamasi %

Deneme suresindekiler

NGY (79.1/78.5/0.6)
pembebulut5 87.1
Huzurvermeyolunda 74.6

Izindeki uye
Rzgrece (83.3/82.6/0.7/0.84)
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…