- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Ben inmek zorundayım çünkü sevgilim kilo takıntılı ve zayıflamadığım müddetçe evlenemiycez
Bilmem mi o sancıları hem PKO hem Miyom ikisi bir arada her ay kıvranıyorum.Rabbim şifa versin.Hem grip hem regl ağrısı benim regl sancılarım çok şiddetli oluyor
Bu konuyu açıkca konuştuk canım.Bahaneler üretmiyor bundan eminim sadece kilo konusunda kendiside dahil etrafındaki herkese karşı bu şekilde tutumu.Doğum kilolarına gelince ona ses çıkartmıyor.Ama hamile kalmadan önce 6 lı rakamlarda olmalıymışım :)Bana düşmez belki ama bence onunla evlenme bunun hastalığı var doğumu var bdv ne konular var böyle, evleniyorlar kilo aldın diyip adam aldatıyor kadında yazık kilodan sanıyor zayıflıyor adam aynı adam herşeye kulp takan
Bilmem mi o sancıları hem PKO hem Miyom ikisi bir arada her ay kıvranıyorum.Rabbim şifa versin.
Bu konuyu açıkca konuştuk canım.Bahaneler üretmiyor bundan eminim sadece kilo konusunda kendiside dahil etrafındaki herkese karşı bu şekilde tutumu.Doğum kilolarına gelince ona ses çıkartmıyor.Ama hamile kalmadan önce 6 lı rakamlarda olmalıymışım :)
Ben yarın itibariyle soğan kürü yapacağım.Umarım faydası olur.Miyom mahvediyor beni.Bende de kist vardı ama alındı şu an Yok, ama vücüt Hale’n var sanıyor sanırım :) rahmim büyük kalmış Hale’n küçülmemiş
Onun aradığı bir düzine şartlardan birisini taşımıyorum o da kilo.Kilo alınıp verilebilen birşey olduğu için sorun olarak görmedi.Kilo konusunda bu kadar takıntılı birisi neden kilosu olan biriyle sevgili olur ki ilginç ve büyük risk :)
Bu konuyu açıkca konuştuk canım.Bahaneler üretmiyor bundan eminim sadece kilo konusunda kendiside dahil etrafındaki herkese karşı bu şekilde tutumu.Doğum kilolarına gelince ona ses çıkartmıyor.Ama hamile kalmadan önce 6 lı rakamlarda olmalıymışım :)
Senin yakınının düğünü var ben sözleneceğim inşallah 8 li rakamlara düştüğümde
İşte onu diyorum kilo tekrar alınabilir böyle baskı insanı mutsuzluğa sürükler ben sırf çevremin baskısından psikolojim bozuldu bizzat yaşadım biliyorum kalkmam çok zor oldu eşim desteklediği halde, evlenme şartı olmaması lazım, bu benim fikrim senin fikrinde sorun olmaması önemli olan tabimi :) eleştiriyormuş gibi düşünmeni istemem haddime değil sadece kendi fikrimi söylüyorumOnun aradığı bir düzine şartlardan birisini taşımıyorum o da kilo.Kilo alınıp verilebilen birşey olduğu için sorun olarak görmedi.
Evet ya baksana sana hedef olmuş o dugun dugune kadar 72 olursan cok guzel olur herkes de görmüş olur nekadar zayıfladıgını acayip mutlı olacaksın eminim o zamanları dusun
Dışarıdan bakıldığında öyle gözüküyor sevmeseydim bu şekilde devam edemezdim artık kızmıyorum.Ayrıca eleştirdiğini düşünmüyorum.Olumlu ve nazik bir dille söylenen her söze duyarlıyımdır alınmam canımİşte onu diyorum kilo tekrar alınabilir böyle baskı insanı mutsuzluğa sürükler ben sırf çevremin baskısından psikolojim bozuldu bizzat yaşadım biliyorum kalkmam çok zor oldu eşim desteklediği halde, evlenme şartı olmaması lazım, bu benim fikrim senin fikrinde sorun olmaması önemli olan tabimi :) eleştiriyormuş gibi düşünmeni istemem haddime değil sadece kendi fikrimi söylüyorum
bekleyelim abla 4 gibi tartilir soylersinOrucluyum canim slkinti olmayacaksa bekleyelim
Neymis o fikir :)Kaptanim süper bi fikrim var bilmiyorum arkadaslar ne der öbür grubumdada vardi gelemiyen katilamayan arkadaslardan bilgi alabiliyoduk ne dersiniz ben stress oldum ceyda ve sümeyye nerde diye seni hic düsünemiyorumKanguru_
Gecmis olsun canimHastayım işten izin aldım eve geldim şimdi 94,5 kilom yine tartılıcam şimdi
haftaya daha guzel olur sisliklet ineerr vee en az 2 kgGeçen hafta : 94,8
Bu hafta : 94,2
Fark : 600 gr
Yüzde : 0,63
Tanıstıgınızda o kilolardamıydın canımBen inmek zorundayım çünkü sevgilim kilo takıntılı ve zayıflamadığım müddetçe evlenemiycez
Tanıştığımızda 116,8 dim canım Mayıs /2017 diydi.Tanıstıgınızda o kilolardamıydın canım
Cok gecmiş olsunn o agrının da fenası fenadır ya Allah yarıdmcınız olsunHem grip hem regl ağrısı benim regl sancılarım çok şiddetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?