Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabi ki şartlarında önemi çok, mesela ben çalıştığım için spora çok zaman ayıramıyorum öğlen yemeklerini akşamdan yapmam gerekiyor ama bazen yetiştiremiyorum. Zayıflamak çok fazla fedakarlıl gerektiriyo. Biz burda birbirimizin her türlü yanlışını söylüyoruz düzeltelim diye. Ben önceden mesela günde 2 kere meyve yiyordum ceviz fındık fıstık badem 5 6 tane götürüyodum
Ama uyarı ala ala düzelttim kendimi

Evet canım haklısın inş ben de böyle böyle sizin sayenizde hatalarımı bırakırım . Meyvenin icinde seker oldugu kanaatinenben de gec de olsa vardım ama arada yiyorum yine de salatalara bile kattıgım oluyor benim

Evet calısınca da cok zor senin de kendine göre zorlukların cok canım aksamları yapabiliyormusun yorgun oluyorsundur gerci ama sporsuz da cok yavas gider ben sporuz hiç veremezdim herhalde

Listene tamamen uycaksin ama baska kacamak gorursem yakarin cirani
Ben diyet yapıyorum zaten emziriyorum canım senin kadar yapamam malesef oldugu kadar biz de
emzirdigin icin ondan 1 tik ondesin oturdugun yerden 500 kalori yakiyosun

Listene tamamen uycaksin ama baska kacamak gorursem yakarin cirani
emzirdigin icin ondan 1 tik ondesin oturdugun yerden 500 kalori yakiyosun
Oo super ya daha ne olsun bir de geceleri 50 kere falan emzirmeye ve tuvalete bebek kaldırmaya kalktıgımı var sayarsak yuppiii

Arada hepimiz yiyoruz tabi ama ben mesela artık kahvaltı dışında asla yemiyorum. Sen de yavaş yavaş azaltırsın emin ol. Yeter ki benim metobolizmam hızlı, ama ben sağlıklı şekilde pişirdim, vücudun buna ihtiyacı var, vücudumu şaşırtmak için yiyorum gibi bahaneler bulma benim gibi hep kendi kendini kandırma yani

Evet calısınca da cok zor senin de kendine göre zorlukların cok canım aksamları yapabiliyormusun yorgun oluyorsundur gerci ama sporsuz da cok yavas gider ben sporuz hiç veremezdim herhalde
Haftada 4 gun kurs var gece 11 - 11.30 gibi evde oluyorum o zaman sadece kursa giderken ve dönerken yarımşar saatlik tempolu yürüyorum. Diğer günlerde kendi çapımda biseyler yapmaya calisiyorum

Aynen oyle valla :) bakalim biz ne zmn 2000 leri gorcez :)
uy ozmn. Belki oyle kilo verirsin
Uycam dediğim gibi önümüzde ki hafta sıkı yönetim geliyo. Evden yemek götürcem bu beni en cok etkileyen sey gecen haftalarda 2 - 2.5 kilo vermistim ya tamamen ondan kaynakli

Kizlaarr ip atliyomusunuz

Atlayin durmayin. Wc ye giderken wc den cikinca 100 tane 50 tane farketmez firsatlari degerlendirin
Bugun gece 12 ye kadar 1 gun sayiliyo. Yarin sabah bildirirsiniz bugunun sayisini

Evet ya kandıra kandıra bu hale geldik zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…