- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tabi ki şartlarında önemi çok, mesela ben çalıştığım için spora çok zaman ayıramıyorum öğlen yemeklerini akşamdan yapmam gerekiyor ama bazen yetiştiremiyorum. Zayıflamak çok fazla fedakarlıl gerektiriyo. Biz burda birbirimizin her türlü yanlışını söylüyoruz düzeltelim diye. Ben önceden mesela günde 2 kere meyve yiyordum ceviz fındık fıstık badem 5 6 tane götürüyodumAllah sifa versin tabiki etkisi vardır diyetisyende önce baIz testler yapılıyor bildigim kadarıyka kilo alımını yada hızını etkileyen baska seyler var mı diye o sebeple sıkma canını herkes elinden geleni yapıyor yapı farklılıkları cevre farklılıkları hatta iki kucuk bebek gibi sart farklılıkları bile varama biz hepsinin icinde elimizden gelen en iyisi yaparız inş rakibem
Evet canım haklısın inş ben de böyle böyle sizin sayenizde hatalarımı bırakırım . Meyvenin icinde seker oldugu kanaatinenben de gec de olsa vardım ama arada yiyorum yine de salatalara bile kattıgım oluyor benimTabi ki şartlarında önemi çok, mesela ben çalıştığım için spora çok zaman ayıramıyorum öğlen yemeklerini akşamdan yapmam gerekiyor ama bazen yetiştiremiyorum. Zayıflamak çok fazla fedakarlıl gerektiriyo. Biz burda birbirimizin her türlü yanlışını söylüyoruz düzeltelim diye. Ben önceden mesela günde 2 kere meyve yiyordum ceviz fındık fıstık badem 5 6 tane götürüyodum
Ama uyarı ala ala düzelttim kendimi
Gorursun insallah :) bu hafta bol ip attlamali bi hafta olcak daha cok kilo verirsinEvet cok sukur bir tempo tutturdum önceki haftada 1.800 vermiştim duraklamaya girmeden su 6 ları bi görsem
Evet calısınca da cok zor senin de kendine göre zorlukların cok canım aksamları yapabiliyormusun yorgun oluyorsundur gerci ama sporsuz da cok yavas gider ben sporuz hiç veremezdim herhaldeTabi ki şartlarında önemi çok, mesela ben çalıştığım için spora çok zaman ayıramıyorum öğlen yemeklerini akşamdan yapmam gerekiyor ama bazen yetiştiremiyorum. Zayıflamak çok fazla fedakarlıl gerektiriyo. Biz burda birbirimizin her türlü yanlışını söylüyoruz düzeltelim diye. Ben önceden mesela günde 2 kere meyve yiyordum ceviz fındık fıstık badem 5 6 tane götürüyodum
Ama uyarı ala ala düzelttim kendimi
Evet ya bende duseyim ustune ip atlamanın daha 500 atladım ortalama gunluk ne kadar yapıyor arkadaslar ben de ona göre zorlayım kendimiGorursun insallah :) bu hafta bol ip attlamali bi hafta olcak daha cok kilo verirsin
Listene tamamen uycaksin ama baska kacamak gorursem yakarin ciraniValla yiyim kız artık :)
Ben o kadar hesaplamayınca asla kilo veremiyorum işte. Bende isterdim tabi bir parça börek bir parça baklava patatesleri şekerli şekerli meyveleri yiyim ama öyle yesem olurum yüz kilo
Tabi ki abla diyette asla ama asla yenmemesi gereken 3 sebzeden biri bence
emzirdigin icin ondan 1 tik ondesinBen diyet yapıyorum zatenemziriyorum canım senin kadar yapamam malesef oldugu kadar biz de
Valla gunluk 2000 yapanda varEvet ya bende duseyim ustune ip atlamanın daha 500 atladım ortalama gunluk ne kadar yapıyor arkadaslar ben de ona göre zorlayım kendimi
Oo super ya daha ne olsun bir de geceleri 50 kere falan emzirmeye ve tuvalete bebek kaldırmaya kalktıgımı var sayarsak yuppiiiListene tamamen uycaksin ama baska kacamak gorursem yakarin cirani
emzirdigin icin ondan 1 tik ondesinoturdugun yerden 500 kalori yakiyosun
Ooo masallah hiç durmadan zıppp zıppp yapıyorlarValla gunluk 2000 yapanda varzamanla arttirirsin
Arada hepimiz yiyoruz tabi ama ben mesela artık kahvaltı dışında asla yemiyorum. Sen de yavaş yavaş azaltırsın emin ol. Yeter ki benim metobolizmam hızlı, ama ben sağlıklı şekilde pişirdim, vücudun buna ihtiyacı var, vücudumu şaşırtmak için yiyorum gibi bahaneler bulmaEvet canım haklısın inş ben de böyle böyle sizin sayenizde hatalarımı bırakırım . Meyvenin icinde seker oldugu kanaatinenben de gec de olsa vardım ama arada yiyorum yine de salatalara bile kattıgım oluyor benim
Valla uyarim sabah aksam ekmegim tatlım herseyim var daha ne olsunListene tamamen uycaksin ama baska kacamak gorursem yakarin cirani
emzirdigin icin ondan 1 tik ondesinoturdugun yerden 500 kalori yakiyosun
Aynen oyle valla :) bakalim biz ne zmn 2000 leri gorcez :)Ooo masallah hiç durmadan zıppp zıppp yapıyorlar
uy ozmn. Belki oyle kilo verirsin :)Valla uyarim sabah aksam ekmegim tatlım herseyim var daha ne olsun
Haftada 4 gun kurs var gece 11 - 11.30 gibi evde oluyorum o zaman sadece kursa giderken ve dönerken yarımşar saatlik tempolu yürüyorum. Diğer günlerde kendi çapımda biseyler yapmaya calisiyorumEvet calısınca da cok zor senin de kendine göre zorlukların cok canım aksamları yapabiliyormusun yorgun oluyorsundur gerci ama sporsuz da cok yavas gider ben sporuz hiç veremezdim herhalde
Uycam dediğim gibi önümüzde ki hafta sıkı yönetim geliyo. Evden yemek götürcem bu beni en cok etkileyen sey gecen haftalarda 2 - 2.5 kilo vermistim ya tamamen ondan kaynakliAynen oyle valla :) bakalim biz ne zmn 2000 leri gorcez :)
uy ozmn. Belki oyle kilo verirsin
Sporda yaparsan guzel bi eksiyle gelirsin cuma gunuUycam dediğim gibi önümüzde ki hafta sıkı yönetim geliyo. Evden yemek götürcem bu beni en cok etkileyen sey gecen haftalarda 2 - 2.5 kilo vermistim ya tamamen ondan kaynakli
Evet ya kandıra kandıra bu hale geldik zaten canımArada hepimiz yiyoruz tabi ama ben mesela artık kahvaltı dışında asla yemiyorum. Sen de yavaş yavaş azaltırsın emin ol. Yeter ki benim metobolizmam hızlı, ama ben sağlıklı şekilde pişirdim, vücudun buna ihtiyacı var, vücudumu şaşırtmak için yiyorum gibi bahaneler bulmabenim gibi hep kendi kendini kandırma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?