Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım ya dediklerinde haklısın demekki kişiye özel ve mantıgı olan bir listen var benimki sallamasyon cogunlukla malesef insallah snaa cok iyi gelir canım

Ben 53-54ü hayal bile edemiyorum valla zaten yapım da kaldırmaz heralde okadarını maksimum 60 olurum

Kız niye “5” ler zor az kaldı :) sağol canım inş dinlenebilirim

Valla haklısın canım herkes yapar bir yapınca hemen anlaşılır :)
İddia bizim işimiz :)
Yıllardır görmediğim için çok uçuk geliyo
Evet canım ya dediklerinde haklısın demekki kişiye özel ve mantıgı olan bir listen var benimki sallamasyon cogunlukla malesef insallah snaa cok iyi gelir canım
Sende kendine güzel bi liste oluştur yemek saatlerin belli olsun. Eğer herşeyden az az yersek onun adı dikkat etme olur. Bazı şeyleri tamamen çıkartırsak diyet olur. Kendine bi düzen oturtur herkes diyetisyenle çalışmıyo sonuçta

Kız niye “5” ler zor az kaldı :) sağol canım inş dinlenebilirim

Valla haklısın canım herkes yapar bir yapınca hemen anlaşılır :)
İddia bizim işimiz :)
Hadi bakalim ama bak 2000 yapanlar var bi gunde
Çok güzel oluyo yap afiyetle ye :)
sagol canom

Ekmeksiz ye canım nohut Bi şey olmaz Bi tabak ye sorun olmaz yemeğinin suyunu yeme
3 yk hedefim suan :) su yemegin suyu muhabbetini anlamiyorum neden suyunu yeme diyolar hep

Yemeği olduğunda bizim diyetisyen 6 yk veriyordu.Bilemedim şimdi
3 yk yicem canim yninada azcik yogurt

Bende boy olmadıģı için o kilolar tam ideal. Boyum 1.60 böyle 70 lerde olunca yusyuvarlak top gibi bişey oluyorum
Yapı meselesi herhalde canım benim kardesimde senin gibi boyu 160 kilosu 74 ama cok daha iri ve dedigin gibi yuvarlak gibi gözüküyor ben ondan bir tık üst kilodayım ama cok daha fit duruyorum suan göbegiö bacaklarım baya sekillendi . Kemik kas agırlıgı etken oluyor sanırım benim en son kemik agırlıgımı hatırlamıyrm ama kiloma göre oldukca yuksekti kilomu söyleyince kimse inanmıyprdu hatta

Boyunun uzun ve yapılı olduğunu düşünmüştüm.
Boyum 172 ve kemik ve kas ağırlım 56 küsür.Ben istesemde 60 ın altı olamam
Evet canım boylu poslusun masallah ben de kiloma göre iyi gözüküyorum ama tabi 60larda olsam daha guzel gözükürüm 75le de manken gibi gözükmüyor insan

Bende boy olmadıģı için o kilolar tam ideal. Boyum 1.60 böyle 70 lerde olunca yusyuvarlak top gibi bişey oluyorum
Ben ailem cevrem sen böyle guzelsin zayıflama ugrasma vs vs diye diye benim kilomdan rajatsız olmamı engelledir ben de sen gibi kendimi elestirebilsem simdiye tıg gibi olmustum sen dogru yoldasın canım benim

Aynen öyle yapı meselesi göbek falan yok dümdüz ama bacaklarım çok kalın o beni rahatsız ediyor. Hatta birazdan fotoğraf atayım :)

Ben ailem cevrem sen böyle guzelsin zayıflama ugrasma vs vs diye diye benim kilomdan rajatsız olmamı engelledir ben de sen gibi kendimi elestirebilsem simdiye tıg gibi olmustum sen dogru yoldasın canım benim

Onlara hiç kulak asmamak gerekiyor. Benim ailem bana dana gibisin diyolar ama arkadaşlarım ve sevgilim gayet iyisin neyin var vs diyolar. Göz var yani ne iyisi. Neyseki sen farketmişsin ve çaba gösteriyosun. Insan istedikten sonra herşeyi başarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…