- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet canım ya dediklerinde haklısın demekki kişiye özel ve mantıgı olan bir listen var benimki sallamasyon cogunlukla malesef insallah snaa cok iyi gelir canımInşallah tek isteğim 53 54 kilo olmak ya çok uzak geliyo
Normalde 100 gr bile veremiyorum rahat olabilirsin
Diyetisyen verdi sana anlatmam lazım biraz uzun. Küçük bir örnek vereyim öglen ekmek var ama asla kurubaklagil et ve çorba yemeyeceksin. Yani her yazılan seçeneğin bi şartı var. Kalkıp gidip sen öğlen hem çorba hem ekmek yersen kilo vereceğine alırsın mesela
Çok geçmiş olsun yat bi güzel dinlen evinde yorgunluktan da bünyen zayıflamıştır. Kolay değil herşeye koşturuyosun
Çok güzel olur yarım bardak haşla bence yalnız yiyeceksen
Çok güzel oluyo yap afiyetle ye :)Yemegini yapcamda kendime baharatlisini yapim dedim :)
Yemegini yapcamda kendime baharatlisini yapim dedim :)
Ben 53-54ü hayal bile edemiyorum valla zaten yapım da kaldırmaz heralde okadarını maksimum 60 olurumInşallah tek isteğim 53 54 kilo olmak ya çok uzak geliyo
Normalde 100 gr bile veremiyorum rahat olabilirsin
Diyetisyen verdi sana anlatmam lazım biraz uzun. Küçük bir örnek vereyim öglen ekmek var ama asla kurubaklagil et ve çorba yemeyeceksin. Yani her yazılan seçeneğin bi şartı var. Kalkıp gidip sen öğlen hem çorba hem ekmek yersen kilo vereceğine alırsın mesela
Çok geçmiş olsun yat bi güzel dinlen evinde yorgunluktan da bünyen zayıflamıştır. Kolay değil herşeye koşturuyosun
Çok güzel olur yarım bardak haşla bence yalnız yiyeceksen
Yemeği olduğunda bizim diyetisyen 6 yk veriyordu.Bilemedim şimdiYemegini yapcamda kendime baharatlisini yapim dedim :)
Boyun kaç?Ben 53-54ü hayal bile edemiyorum valla zaten yapım da kaldırmaz heralde okadarını maksimum 60 olurum
Yıllardır görmediğim için çok uçuk geliyoKız niye “5” ler zor az kaldı :) sağol canım inş dinlenebilirim
Valla haklısın canım herkes yapar bir yapınca hemen anlaşılır :)
İddia bizim işimiz :)
Sende kendine güzel bi liste oluştur yemek saatlerin belli olsun. Eğer herşeyden az az yersek onun adı dikkat etme olur. Bazı şeyleri tamamen çıkartırsak diyet olur. Kendine bi düzen oturtur herkes diyetisyenle çalışmıyo sonuçtaEvet canım ya dediklerinde haklısın demekki kişiye özel ve mantıgı olan bir listen var benimki sallamasyon cogunlukla malesef insallah snaa cok iyi gelir canım
Hadi bakalim ama bak 2000 yapanlar var bi gundeKız niye “5” ler zor az kaldı :) sağol canım inş dinlenebilirim
Valla haklısın canım herkes yapar bir yapınca hemen anlaşılır :)
İddia bizim işimiz :)
sagol canomÇok güzel oluyo yap afiyetle ye :)
3 yk hedefim suanEkmeksiz ye canım nohut Bi şey olmaz Bi tabak ye sorun olmaz yemeğinin suyunu yeme
3 yk yicem canim yninada azcik yogurtYemeği olduğunda bizim diyetisyen 6 yk veriyordu.Bilemedim şimdi
162 boyum canımBoyun kaç?
Kolay gelsin kaptanımBen evi toplim yemek yapim gelirim 1 2 saatehadi bana kolay gelsin
Bende boy olmadıģı için o kilolar tam ideal. Boyum 1.60 böyle 70 lerde olunca yusyuvarlak top gibi bişey oluyorumBen 53-54ü hayal bile edemiyorum valla zaten yapım da kaldırmaz heralde okadarını maksimum 60 olurum
Boyunun uzun ve yapılı olduğunu düşünmüştüm.162 boyum canım
Kolay gelsinn pıyım pıyım olsun eviniz oglumun tabiriyleBen evi toplim yemek yapim gelirim 1 2 saatehadi bana kolay gelsin
Yapı meselesi herhalde canım benim kardesimde senin gibi boyu 160 kilosu 74 ama cok daha iri ve dedigin gibi yuvarlak gibi gözüküyor ben ondan bir tık üst kilodayım ama cok daha fit duruyorum suan göbegiö bacaklarım baya sekillendi . Kemik kas agırlıgı etken oluyor sanırım benim en son kemik agırlıgımı hatırlamıyrm ama kiloma göre oldukca yuksekti kilomu söyleyince kimse inanmıyprdu hattaBende boy olmadıģı için o kilolar tam ideal. Boyum 1.60 böyle 70 lerde olunca yusyuvarlak top gibi bişey oluyorum
Evet canım boylu poslusun masallah ben de kiloma göre iyi gözüküyorum ama tabi 60larda olsam daha guzel gözükürüm 75le de manken gibi gözükmüyor insanBoyunun uzun ve yapılı olduğunu düşünmüştüm.
Boyum 172 ve kemik ve kas ağırlım 56 küsür.Ben istesemde 60 ın altı olamam
Ben ailem cevrem sen böyle guzelsin zayıflama ugrasma vs vs diye diye benim kilomdan rajatsız olmamı engelledir ben de sen gibi kendimi elestirebilsem simdiye tıg gibi olmustum sen dogru yoldasın canım benimBende boy olmadıģı için o kilolar tam ideal. Boyum 1.60 böyle 70 lerde olunca yusyuvarlak top gibi bişey oluyorum
Teşekkür ederim.Ama 6 lı rakamlara insem çok daha güzel olurEvet canım boylu poslusun masallah ben de kiloma göre iyi gözüküyorum ama tabi 60larda olsam daha guzel gözükürüm 75le de manken gibi gözükmüyor insan
Aynen öyle yapı meselesi göbek falan yok dümdüz ama bacaklarım çok kalın o beni rahatsız ediyor. Hatta birazdan fotoğraf atayım :)Yapı meselesi herhalde canım benim kardesimde senin gibi boyu 160 kilosu 74 ama cok daha iri ve dedigin gibi yuvarlak gibi gözüküyor ben ondan bir tık üst kilodayım ama cok daha fit duruyorum suan göbegiö bacaklarım baya sekillendi . Kemik kas agırlıgı etken oluyor sanırım benim en son kemik agırlıgımı hatırlamıyrm ama kiloma göre oldukca yuksekti kilomu söyleyince kimse inanmıyprdu hatta
Ben ailem cevrem sen böyle guzelsin zayıflama ugrasma vs vs diye diye benim kilomdan rajatsız olmamı engelledir ben de sen gibi kendimi elestirebilsem simdiye tıg gibi olmustum sen dogru yoldasın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?