- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Gecmis olsun ceydaHem grip hem regl ağrısı benim regl sancılarım çok şiddetli oluyor
Yasak wp grubu kurmak ablaAnafikri yazmayi unutmusum watsup grubu diyecektimKanguru_
Anladim canim o zamanlar yasak degilmis demekkiYasak wp grubu kurmak ablagecen hafta bi kaptan ceza aldi bu yuzden
120 oldu dahaKizlar ip atliyomusunuz
Ben bugün hiç ip atlamadım.Zor oluyor topuklu botlarlaKizlar ip atliyomusunuz
Olsun abla gece 12 ye kdr vakit var sen 1000 i asarsin120 oldu daha
aman ayagini burkarsin topukluyla atlama. Evde atlarsinBen bugün hiç ip atlamadım.Zor oluyor topuklu botlarla
Kizlar ip atliyomusunuz
Oooooo harikasinBen 500 oldum kaptanım
Kuru baklagil diyet listelerinde oluyor ben yerinde olsam yeşillikle nohutlu salata yapardım.Kizlar nohutu haslayip baharatlayip yesem nasil olur
Yesilligim kalmadiKuru baklagil diyet listelerinde oluyor ben yerinde olsam yeşillikle nohutlu salata yapardım.
Bence grup olursa ordan daha cok yazisma olur buryi sallaibiliriz die dusunuyorum resim falan daha kolay atilio ya aslnda iyi fikir amaAnafikri yazmayi unutmusum watsup grubu diyecektimKanguru_
Cok gecmiş olsunn o agrının da fenası fenadır ya Allah yarıdmcınız olsun
Gecmis olsun ceyda
Yasak wp grubu kurmak ablagecen hafta bi kaptan ceza aldi bu yuzden
Kizlar ip atliyomusunuz
Yasak malesef canim :) hemde dedigin gibi olur burasi bos kalorBence grup olursa ordan daha cok yazisma olur buryi sallaibiliriz die dusunuyorum resim falan daha kolay atilio ya aslnda iyi fikir ama
Inşallah tek isteğim 53 54 kilo olmak ya çok uzak geliyosen cok iradeli birisisin anladıgım kadarıyla cok guzel karsılıgını alacaksındır tum emeklerinin burdaki ip atlama yarısmaları bile eksiler olarak döner bize
Normalde 100 gr bile veremiyorum rahat olabilirsinAy hadi inş 2. 2.5 kilo bşr haftada harika sonuc rakibem korkuttun beni suan
Diyetisyen verdi sana anlatmam lazım biraz uzun. Küçük bir örnek vereyim öglen ekmek var ama asla kurubaklagil et ve çorba yemeyeceksin. Yani her yazılan seçeneğin bi şartı var. Kalkıp gidip sen öğlen hem çorba hem ekmek yersen kilo vereceğine alırsın meselaAt canım merak ettim sana diyetisyen mi vermişti
Çok geçmiş olsun yat bi güzel dinlen evinde yorgunluktan da bünyen zayıflamıştır. Kolay değil herşeye koşturuyosunKızlar regl olucam ama ilaç içtim o geciktirdi muhtemelen, kasıklarım ağrıyor hemde grip oluyorum çok halsizimçok şiştim parmaklarım kapanmıyor ilaç beni kötü etkiledi bu ay
Çok güzel olur yarım bardak haşla bence yalnız yiyeceksenKizlar nohutu haslayip baharatlayip yesem nasil olur
Aman biz kullanmayalimSağol canım
Sağol kuzum
İlginç kullanıyorlar :) bunu foruma yazmadan kullananlarda var :)
Ağrılarım geçsinde hepsini gecicem :)
Dışarıdan bakıldığında öyle gözüküyor sevmeseydim bu şekilde devam edemezdim artık kızmıyorum.Ayrıca eleştirdiğini düşünmüyorum.Olumlu ve nazik bir dille söylenen her söze duyarlıyımdır alınmam canım
bekleyelim abla 4 gibi tartilir soylersin
Neymis o fikir :)
Gecmis olsun canim
haftaya daha guzel olur sisliklet ineerr vee en az 2 kg
Yemegini yapcamda kendime baharatlisini yapim dedim :)Inşallah tek isteğim 53 54 kilo olmak ya çok uzak geliyo
Normalde 100 gr bile veremiyorum rahat olabilirsin
Diyetisyen verdi sana anlatmam lazım biraz uzun. Küçük bir örnek vereyim öglen ekmek var ama asla kurubaklagil et ve çorba yemeyeceksin. Yani her yazılan seçeneğin bi şartı var. Kalkıp gidip sen öğlen hem çorba hem ekmek yersen kilo vereceğine alırsın mesela
Çok geçmiş olsun yat bi güzel dinlen evinde yorgunluktan da bünyen zayıflamıştır. Kolay değil herşeye koşturuyosun
Çok güzel olur yarım bardak haşla bence yalnız yiyeceksen
Inşallah tek isteğim 53 54 kilo olmak ya çok uzak geliyo
Normalde 100 gr bile veremiyorum rahat olabilirsin
Diyetisyen verdi sana anlatmam lazım biraz uzun. Küçük bir örnek vereyim öglen ekmek var ama asla kurubaklagil et ve çorba yemeyeceksin. Yani her yazılan seçeneğin bi şartı var. Kalkıp gidip sen öğlen hem çorba hem ekmek yersen kilo vereceğine alırsın mesela
Çok geçmiş olsun yat bi güzel dinlen evinde yorgunluktan da bünyen zayıflamıştır. Kolay değil herşeye koşturuyosun
Çok güzel olur yarım bardak haşla bence yalnız yiyeceksen
Aman biz kullanmayalimgozler ustumuzde hemen ifsa oluruz.
Ooooow cok iddialiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?