Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftada 4 gun kurs var gece 11 - 11.30 gibi evde oluyorum o zaman sadece kursa giderken ve dönerken yarımşar saatlik tempolu yürüyorum. Diğer günlerde kendi çapımda biseyler yapmaya calisiyorum
sen cok iradeli birisisin anladıgım kadarıyla cok guzel karsılıgını alacaksındır tum emeklerinin burdaki ip atlama yarısmaları bile eksiler olarak döner bize

Kaptanim süper bi fikrim var bilmiyorum arkadaslar ne der öbür grubumdada vardi gelemiyen katilamayan arkadaslardan bilgi alabiliyoduk ne dersiniz ben stress oldum ceyda ve sümeyye nerde diye seni hic düsünemiyorum @Rzgrece

İnş inş o gunler de gelir irade edip azmettikten sonra elinizden hepsi gelir eminim ben buna

Hamile kalmadan once 70 tim.ben 73 le hamile kaldim 96 la d girdimm bi hafta sonra 85tim salak kafammmm sut.olsn die homili gitlakk yedim drdm oldum gene doksan ama doli dolu yani simdide buralara geldm martin 18 de yakinimjn dugunu var ona kadar en azz 72 olmak istiuorum o kilolarsaykn bi elise almisgim 1kere giyebildim icimde kaldi inatt ettim kna giricemm o dugundee ayy ne cok yazdm

Senin yakınının düğünü var ben sözleneceğim inşallah 8 li rakamlara düştüğümde

Evet ya baksana sana hedef olmuş o dugun dugune kadar 72 olursan cok guzel olur herkes de görmüş olur nekadar zayıfladıgını acayip mutlı olacaksın eminim o zamanları dusun

Reactions: NGY

Hoşgeldiniz Huzurvermeyolunda Umarım biran önce hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız
plasticwoman nerelerde sesi de çıkmıyor merak ettim

Bacılar nerdesiniz yine kayboldunuz

plasticwoman çok özlettin kendini

Kızlar regl olucam ama ilaç içtim o geciktirdi muhtemelen, kasıklarım ağrıyor hemde grip oluyorum çok halsizim çok şiştim parmaklarım kapanmıyor ilaç beni kötü etkiledi bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…