- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ay canım o nasıl listeymiş ekmekli tatlılı bize de yazarmısın ben hiç listeli iş yapamıyorum aslında olsa insan ona göre duzenler digilmi kendiniValla uyarim sabah aksam ekmegim tatlım herseyim var daha ne olsun
Bende listesiz yapamıyorum ama herkesin farklı belki benim listem sana uymaz. Istersen fotoğrafını atarım çünkü 10 sayfa falanAy canım o nasıl listeymiş ekmekli tatlılı bize de yazarmısın ben hiç listeli iş yapamıyorum aslında olsa insan ona göre duzenler digilmi kendini
sen cok iradeli birisisin anladıgım kadarıyla cok guzel karsılıgını alacaksındır tum emeklerinin burdaki ip atlama yarısmaları bile eksiler olarak döner bizeHaftada 4 gun kurs var gece 11 - 11.30 gibi evde oluyorum o zaman sadece kursa giderken ve dönerken yarımşar saatlik tempolu yürüyorum. Diğer günlerde kendi çapımda biseyler yapmaya calisiyorum
Ay hadi inş 2. 2.5 kilo bşr haftada harika sonuc rakibem korkuttun beni suanUycam dediğim gibi önümüzde ki hafta sıkı yönetim geliyo. Evden yemek götürcem bu beni en cok etkileyen sey gecen haftalarda 2 - 2.5 kilo vermistim ya tamamen ondan kaynakli
At canım merak ettim sana diyetisyen mi vermiştiBende listesiz yapamıyorum ama herkesin farklı belki benim listem sana uymaz. Istersen fotoğrafını atarım çünkü 10 sayfa falan
Orucluyum canim slkinti olmayacaksa bekleyelimFindikfaresi123 ablacim oruclumusun bekleyelim mi 4 e kadar
Hosgeldin canim haftayada yarisalimmiYemeğe gittim geldim burdayım @Rzgrece
İnş inş o gunler de gelir irade edip azmettikten sonra elinizden hepsi gelir eminim ben buna
Yarışalım abla :)Hosgeldin canim haftayada yarisalimmi
Yarışalım abla :)
Senin yakınının düğünü var ben sözleneceğim inşallah 8 li rakamlara düştüğümdeHamile kalmadan once 70 tim.ben 73 le hamile kaldim 96 la d girdimm bi hafta sonra 85tim salak kafammmm sut.olsn die homili gitlakk yedim drdm oldum gene doksan ama doli dolu yani simdide buralara geldm martin 18 de yakinimjn dugunu var ona kadar en azz 72 olmak istiuorum o kilolarsaykn bi elise almisgim 1kere giyebildim icimde kaldi inatt ettim kna giricemm o dugundee ayy ne cok yazdm
Evet ya baksana sana hedef olmuş o dugun dugune kadar 72 olursan cok guzel olur herkes de görmüş olur nekadar zayıfladıgını acayip mutlı olacaksın eminim o zamanları dusunHamile kalmadan once 70 tim.ben 73 le hamile kaldim 96 la d girdimm bi hafta sonra 85tim salak kafammmm sut.olsn die homili gitlakk yedim drdm oldum gene doksan ama doli dolu yani simdide buralara geldm martin 18 de yakinimjn dugunu var ona kadar en azz 72 olmak istiuorum o kilolarsaykn bi elise almisgim 1kere giyebildim icimde kaldi inatt ettim kna giricemm o dugundee ayy ne cok yazdm
plasticwoman sen kaldin nerdesiiinnn
Ay ya ne guzel hedefleriniz var arkadaslar cok sevindim adına hayırlısıyla o kiloya da inersinSenin yakınının düğünü var ben sözleneceğim inşallah 8 li rakamlara düştüğümde
Geçmiş olsun canım.Grip misin başka bir rahatsızlığın mı var?Hastayım işten izin aldım eve geldim şimdi 94,5 kilom yine tartılıcam şimdi
HoşgeldinizHuzurvermeyolunda Umarım biran önce hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız
plasticwoman nerelerde sesi de çıkmıyor merak ettim
Ben inmek zorundayım çünkü sevgilim kilo takıntılı ve zayıflamadığım müddetçe evlenemiycezAy ya ne guzel hedefleriniz var arkadaslar cok sevindim adına hayırlısıyla o kiloya da inersin
Geçmiş olsun canım.Grip misin başka bir rahatsızlığın mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?