- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
burdayimmm
İnş olur canım yolun uzun ama imkansız degil inanırsan hepsi olur caresiz dert degil cok sukur caresi var boy olsa uzatamazsın ama kilo bu muhakkak verirsinTeşekkür ederim.Ama 6 lı rakamlara insem çok daha güzel olur
fotograf atma banlanirsinAynen öyle yapı meselesi göbek falan yok dümdüz ama bacaklarım çok kalın o beni rahatsız ediyor. Hatta birazdan fotoğraf atayım :)
Onlara hiç kulak asmamak gerekiyor. Benim ailem bana dana gibisin diyolarama arkadaşlarım ve sevgilim gayet iyisin neyin var vs diyolar. Göz var yani ne iyisi. Neyseki sen farketmişsin ve çaba gösteriyosun. Insan istedikten sonra herşeyi başarır
Aynen öyle yapı meselesi göbek falan yok dümdüz ama bacaklarım çok kalın o beni rahatsız ediyor. Hatta birazdan fotoğraf atayım :)
Evet evet ben de artık dinlemiyorum simdi annem babam burda. Cok zayıflamıssın ye artık diyorlar esim hiç kilo ilgili ima yapmadı yapmaz da inş ama daha zayıf daha guzel daha saglıklı bir esi olsun kim istemez ki ben bile kendimi daha cok begenirken böyle aynada
Aynen öyle yapı meselesi göbek falan yok dümdüz ama bacaklarım çok kalın o beni rahatsız ediyor. Hatta birazdan fotoğraf atayım :)
Onlara hiç kulak asmamak gerekiyor. Benim ailem bana dana gibisin diyolarama arkadaşlarım ve sevgilim gayet iyisin neyin var vs diyolar. Göz var yani ne iyisi. Neyseki sen farketmişsin ve çaba gösteriyosun. Insan istedikten sonra herşeyi başarır
Kız yüzümü atmıcam ki çok iğrenç fotoğraflarımı buldum sizinde görmeninizi ve halinize bin kere şükretmenizi isterimfotograf atma banlanirsin
Ayy ne kadar güzel ya bana hayatımda kimse çok zayıflamışsın demediEvet evet ben de artık dinlemiyorum simdi annem babam burda. Cok zayıflamıssın ye artık diyorlar esim hiç kilo ilgili ima yapmadı yapmaz da inş ama daha zayıf daha guzel daha saglıklı bir esi olsun kim istemez ki ben bile kendimi daha cok begenirken böyle aynada
Yooohh foto koymak yasak dedi kazen album yapin dedi. Profilde album oluyomus ya. Koyma bak zaten izleniypz aninda kiblerlerKız yüzümü atmıcam ki çok iğrenç fotoğraflarımı buldum sizinde görmeninizi ve halinize bin kere şükretmenizi isterimkaptanım biz o zaman mesajı sildirdik diye banlandık içerik silmek yasak ya
Ayy ne kadar güzel ya bana hayatımda kimse çok zayıflamışsın demediinsan grur duyuyodur kendisiyle. Eşin eminim seni böylede beğendiyodur ama fit olsan onunda hoşuna gider diye düşünüyorum
Bana özelden içerik silmek yasak fotoğraflarını silmek istiyorsan album yap dedi. Zaten bu saatten sonra atmam da kız dün su ictigim şişeyi attıydim beni banlamasınlarYooohh foto koymak yasak dedi kazen album yapin dedi. Profilde album oluyomus ya. Koyma bak zaten izleniypz aninda kiblerler
Derler derleeer sen cok iradelisin o dedigin listedeki seylere uyan bir insan her sorluga ragmen cabalayan biri ben eminimki cok ilersini bile görecek hem biz varız birlikteyiz hepsini halledip mezuniyet kutlamanı bile yaparızzKız yüzümü atmıcam ki çok iğrenç fotoğraflarımı buldum sizinde görmeninizi ve halinize bin kere şükretmenizi isterimkaptanım biz o zaman mesajı sildirdik diye banlandık içerik silmek yasak ya
Ayy ne kadar güzel ya bana hayatımda kimse çok zayıflamışsın demediinsan grur duyuyodur kendisiyle. Eşin eminim seni böylede beğendiyodur ama fit olsan onunda hoşuna gider diye düşünüyorum
O sekilde bilmiom ama bir cay bard nohutu bi kase salatayla yiyodm ben harika oluyorKizlar nohutu haslayip baharatlayip yesem nasil olur
Takım sayesinde olacak inşallah hep birlikte ericezDerler derleeer sen cok iradelisin o dedigin listedeki seylere uyan bir insan her sorluga ragmen cabalayan biri ben eminimki cok ilersini bile görecek hem biz varız birlikteyiz hepsini halledip mezuniyet kutlamanı bile yaparızz
he ben yanlis anladim ozmn :)Bana özelden içerik silmek yasak fotoğraflarını silmek istiyorsan album yap dedi. Zaten bu saatten sonra atmam da kız dün su ictigim şişeyi attıydim beni banlamasınlar
Hadi bakalim ama bak 2000 yapanlar var bi gunde
sagol canom
3 yk hedefim suan:) su yemegin suyu muhabbetini anlamiyorum neden suyunu yeme diyolar hep
3 yk yicem canim yninada azcik yogurt
Boyunun uzun ve yapılı olduğunu düşünmüştüm.
Boyum 172 ve kemik ve kas ağırlım 56 küsür.Ben istesemde 60 ın altı olamam
Hee anladim cnm sagol5_6 kasik yiyebilirsin cnm suyunda yagi oluyor salcasi falan odem yapabiliyor o yuzden susuz deniyor
Kolay gelsinn pıyım pıyım olsun eviniz oglumun tabiriyle
fotograf atma banlanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?