Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende kilomu hic sorun yapmiyordum simdiye kadar yani maalesef keski yapsaymisim diye düsünüyorum simdi.. bendede sorun basen bölgesi 93/94 kg'da M-L üst taraf bende alt tarafta L-XL, 93 kg'da cevremdeki herkes beni maximum 80-85 saniyordu yani pek göstermiyorum ondan bende kendimi önce bir 75'le görüp öyle karar vercem tam hedefime, 68'de olabilir 65'de ama altina düsmiyecegim kesin.. o günleri görürsem cok güzel olacak

fotograf atma banlanirsin

Evet evet ben de artık dinlemiyorum simdi annem babam burda. Cok zayıflamıssın ye artık diyorlar esim hiç kilo ilgili ima yapmadı yapmaz da inş ama daha zayıf daha guzel daha saglıklı bir esi olsun kim istemez ki ben bile kendimi daha cok begenirken böyle aynada

fotograf atma banlanirsin
Kız yüzümü atmıcam ki çok iğrenç fotoğraflarımı buldum sizinde görmeninizi ve halinize bin kere şükretmenizi isterim kaptanım biz o zaman mesajı sildirdik diye banlandık içerik silmek yasak ya

Ayy ne kadar güzel ya bana hayatımda kimse çok zayıflamışsın demedi insan grur duyuyodur kendisiyle. Eşin eminim seni böylede beğendiyodur ama fit olsan onunda hoşuna gider diye düşünüyorum

Yooohh foto koymak yasak dedi kazen album yapin dedi. Profilde album oluyomus ya. Koyma bak zaten izleniypz aninda kiblerler

Yooohh foto koymak yasak dedi kazen album yapin dedi. Profilde album oluyomus ya. Koyma bak zaten izleniypz aninda kiblerler
Bana özelden içerik silmek yasak fotoğraflarını silmek istiyorsan album yap dedi. Zaten bu saatten sonra atmam da kız dün su ictigim şişeyi attıydim beni banlamasınlar

Derler derleeer sen cok iradelisin o dedigin listedeki seylere uyan bir insan her sorluga ragmen cabalayan biri ben eminimki cok ilersini bile görecek hem biz varız birlikteyiz hepsini halledip mezuniyet kutlamanı bile yaparızz

Hadi bakalim ama bak 2000 yapanlar var bi gunde
sagol canom

3 yk hedefim suan :) su yemegin suyu muhabbetini anlamiyorum neden suyunu yeme diyolar hep

3 yk yicem canim yninada azcik yogurt

5_6 kasik yiyebilirsin cnm suyunda yagi oluyor salcasi falan odem yapabiliyor o yuzden susuz deniyor

Spor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan
Elif hakan 75 puan

2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan
Elif hakan 150 puan

3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan

Rzgrece 122 puan
Elif hakan 75 puan

4.gun(sali)
Nyc 75 puan
Seyhan77 171 puan
Elif hakan 75 puan

5.gun cars.

Rzgrece 230 puan
Elif hakan 100 puan
Seyhan77 194 puan
Smygnc 250 puan
Fattylamb94 150puan

Kizlar atladigim varmi​

Kizlar hesaplamadan soylim bu hafta birinci benim kendimi tebrik eder basarilarimin devamini dilerim
Ne demistik? Yarismada birinci olan digerlerine ceza verir.

Cezam belli. Herkes hergun en az 75 puanlik spor yapacak ip atlamak haric. Ozellikle takip edicem. Yapmayan gozume gozukmesin. Haftaya cuma herkesden en az 1 kilo eksi gormek istiyorum ve bu istedigim bu sefer o -la-cak. Yapamam diyen izine ayrilabilir,baska takima gidebilir,yarismadan ayrilabilir. He azmettiniz spor yaptiniz ama olmadi ona bisey diyemem. Ama o azmi mucadeleyi gormem lazim

@Seyhan77 plasticwoman S smygnc fattylamb94 Elif-Hakan P pembebulut5 N NGY Huzurvermeyolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…