Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başarılarının devamını bizede spor azmi gelmesini diliyorum

Kanguru_ kaptanim carsambada ben yokum 20 dk tempolu yuruyusum 300 ip atlamam vardi birde duni yazmayi unuttum bn 40 sabahtan 20 de aksamdan tempolu yuruyusum vardi soguga ragmen dayanabildigim kadar yurudum 150+100+100 de ip atlamm var dunden

Yanliz bugun daha hicbisey yapmadm butun gece oglumla uyanik uyanik takildik uyuycam insallah ama spor yapamiycam ip atlarim onuda yazarim

SporDaki birincilikleri neye göre veriyorsunuz günlük yazılan spor miktarına göre mi hesaplıyorsunuz yoksap atlama gibi özel bir dal oluyor mu

Bir soru daha soracağım sanırım yürüyüşü dakika olarak bu anlıyorsunuz ama bana mantıksız geldi çünkü örneğin ben 4 km koşuyorum ama 40 dakikada koşuyorum yani baya koşuyorum ama 4 km'yi 70 dakikada da Yuruyen olur O benden daha çok puan alır aynı performansı sergilememize rağmen

Spor konusunda pek bi bilgim yok benim Kanguru_ net bilgiyi verir canım

Ilk sayfaya bakarsan orda puanlama sistemi var. Örneğin 40 dk tempolu yürüdüysen 2.5 la çarpıyosun, 40 dakika koştuysan 4 le, 40 dakika yüzdüysen başka bişeyle. En adilinin böyle olacağını düşündük grupca

Hıı tamam canım ozman daha iyi olmuş benim de kafam karısmıstı oyle cok teşekkürler

Bazen atliyorum cnm sporu yazarken beni etiketle mutlaka. Zaten gecen hafta en cok sen brn bide elif spor yaptik gerisi yatis yapti
SporDaki birincilikleri neye göre veriyorsunuz günlük yazılan spor miktarına göre mi hesaplıyorsunuz yoksap atlama gibi özel bir dal oluyor mu
Ilk sayfada puanlar var canim ona gore hesapliyoruz

Kızlarr ben 1250 yaptım ipte haydi kalkın durmak yokkkk
oooo supersin valla

Kizlar sporlarda listeyi herkes kendi guncellesr daha iyi olmazmi ben bazen gozden kaciriyorum

İp atlamayı ayrı bir kategori yapıyoruz yani

Bazen atliyorum cnm sporu yazarken beni etiketle mutlaka. Zaten gecen hafta en cok sen brn bide elif spor yaptik gerisi yatis yapti

Ilk sayfada puanlar var canim ona gore hesapliyoruz

oooo supersin valla
Kaptancıgım benden sana yine bir soru ben kosubandında 40 dk boyunca cogunlukla 7 ile kosup bazen 8.5 cıkıp tekrar inerek 4 km koduyorum bu hangi kategoriye giriyor cardio mu. Yuruyus mu

İp atlamayı ayrı bir kategori yapıyoruz yani
Evet cnm ip atlamayi bana bildirceksiniz digerlerink kendknz yazcaksiniz
Tmm ablacm
Kaptancıgım benden sana yine bir soru ben kosubandında 40 dk boyunca cogunlukla 7 ile kosup bazen 8.5 cıkıp tekrar inerek 4 km koduyorum bu hangi kategoriye giriyor cardio mu. Yuruyus mu
kosu da var cnm 4 puan ona gore hesaplarsin

**6.TAKIM 554.ETAP***

Fattylamb94 (69.8/69.5/0.3/0.43)
Seyhan77 (70.3/69.7/0.6/0.85)
Elif-hakan(84.5/83.5/1/1.18)
Plasticwomen (94.8/94.2/0.6/0.63)
Smygnc(96.4/95.9/0.5/0.52)

6. Takim ortalamasi % 0.722

Deneme suresindekiler

NGY (79.1/78.5/0.6)
pembebulut5 87.1
Huzurvermeyolunda 74.6

Izindeki uye
Rzgrece (83.3/82.6/0.7/0.84)

Kizlar ortalamamiz vasat.

fattylamb94 canim bu hafta spora biraz daha yuklen. Sen galiba sporsuz kilo veremeyenlerdensin. Bu hafta en az -1 le gelmen lazim. Gunluk 75 puan + en az 500 iple super bi yuzde yakalarsin

Findikfaresi123 ablacim bu hafta cok az spor yaptin ve haliyle az kilo verdin. Bu hafta spora yuklenelim ve en az -1 kiloyla gelelim. Gunlun 75 puan + en az 1000 ip atlamayla olcak bu is :)

Elif-Hakan isteyince oluyomus degil mi canim. Bak bana yetistin bile. Bu haftada ayni azmi ve kararligigi bekliyorum senden. 75 puan ve en az 1500 iple yine takimin en yuksek yuzdesi senin olur.

plasticwoman eger hasta olmasaydin guzel bi yuzdeyle gelirdin eminim. Haftaya bomba gibi gelirsin sen. Yalnix spor yaptiginda bildirmeyi unutma olur mu ?

S smygnc canim hafta sonu listenin disiba ciktigin icin ptesi + geldin malesef ve onun yuzunden fazla kilo veremedin. Olsun bu seni hirslandirsin ve bu hafta 75 puan + en az 750 iple cuma gunu yuzun guler.

N NGY canim haftaya listedesin insallah. O yuzden bu hafta iyice asilman lazim ki listeye bomba gibi bi yuzdeyle gir. En az 75 puan ve en az 1500 iple super bi yuzde yakalarsin.

P pembebulut5 menulerin cok guzel sporda yapiyosun. Boyle gidersen en kisa zamanda hedefinr ulasirsin. Bu hafta en az 75 puan ve en az 1500 iple cuma gunu yuzun guler

Huzurvermeyolunda canim azimlisin sende masallah. Eksiklerimizi,bilmedıklerimizi burda ogrenerek saglikli kilolar veriyoruz. Sendrnde bu hafta en az 75 puan+ en az 2000 ip bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…