Başarılarının devamını bizede spor azmi gelmesini diliyorumSpor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan
Elif hakan 75 puan
2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan
Elif hakan 150 puan
3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan
Rzgrece 122 puan
Elif hakan 75 puan
4.gun(sali)
Nyc 75 puan
Seyhan77 171 puan
Elif hakan 75 puan
5.gun cars.
Rzgrece 230 puan
Elif hakan 100 puan
Seyhan77 194 puan
Smygnc 250 puan
Fattylamb94 150puan
Kizlar atladigim varmi
Kizlar hesaplamadan soylim bu hafta birinci benimkendimi tebrik eder basarilarimin devamini dilerim
Ne demistik? Yarismada birinci olan digerlerine ceza verir.
Cezam belli. Herkes hergun en az 75 puanlik spor yapacak ip atlamak haric. Ozellikle takip edicem. Yapmayan gozume gozukmesin. Haftaya cuma herkesden en az 1 kilo eksi gormek istiyorum ve bu istedigim bu sefer o -la-cak. Yapamam diyen izine ayrilabilir,baska takima gidebilir,yarismadan ayrilabilir. He azmettiniz spor yaptiniz ama olmadi ona bisey diyemem. Ama o azmi mucadeleyi gormem lazim
Findikfaresi123 plasticwoman S smygnc fattylamb94 Elif-Hakan P pembebulut5 N NGY Huzurvermeyolunda
SporDaki birincilikleri neye göre veriyorsunuz günlük yazılan spor miktarına göre mi hesaplıyorsunuz yoksap atlama gibi özel bir dal oluyor muSpor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan
Elif hakan 75 puan
2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan
Elif hakan 150 puan
3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan
Rzgrece 122 puan
Elif hakan 75 puan
4.gun(sali)
Nyc 75 puan
Seyhan77 171 puan
Elif hakan 75 puan
5.gun cars.
Rzgrece 230 puan
Elif hakan 100 puan
Seyhan77 194 puan
Smygnc 250 puan
Fattylamb94 150puan
Kizlar atladigim varmi
Kizlar hesaplamadan soylim bu hafta birinci benimkendimi tebrik eder basarilarimin devamini dilerim
Cezam belli. Herkes hergun en az 75 puanlik spor yapacak ip atlamak haric. Ozellikle takip edicem. Yapmayan gozume gozukmesin. Haftaya cuma herkesden en az 1 kilo eksi gormek istiyorum ve bu istedigim bu sefer o -la-cak. Yapamam diyen izine ayrilabilir,baska takima gidebilir,yarismadan ayrilabilir. He azmettiniz spor yaptiniz ama olmadi ona bisey diyemem. Ama o azmi mucadeleyi gormem lazim
Findikfaresi123 plasticwoman S smygnc fattylamb94 Elif-Hakan P pembebulut5 N NGY Huzurvermeyolunda
Canım tebrik ederim :))Elif-Hakan canim sende grupta bu hafta en cok kilo veren oldun. Ne yazalim isimlerimizin altina soyle bakalim:)
Bir soru daha soracağım sanırım yürüyüşü dakika olarak bu anlıyorsunuz ama bana mantıksız geldi çünkü örneğin ben 4 km koşuyorum ama 40 dakikada koşuyorum yani baya koşuyorum ama 4 km'yi 70 dakikada da Yuruyen olur O benden daha çok puan alır aynı performansı sergilememize rağmenSpor yarismasi
1.gun (cumartesi
Isim. Puan
Smygnc 33 puan
Rzgrece 45 puan
Elif hakan 75 puan
2.gun(pazar
Isim. Puan
Rzgrece 174 puan
Nyc 114 puan
Elif hakan 150 puan
3.gun (pazartesi)
Isim. Puan
Nyc 75 puan
Rzgrece 122 puan
Elif hakan 75 puan
4.gun(sali)
Nyc 75 puan
Seyhan77 171 puan
Elif hakan 75 puan
5.gun cars.
Rzgrece 230 puan
Elif hakan 100 puan
Seyhan77 194 puan
Smygnc 250 puan
Fattylamb94 150puan
Kizlar atladigim varmi
Spor konusunda pek bi bilgim yok benimBir soru daha soracağım sanırım yürüyüşü dakika olarak bu anlıyorsunuz ama bana mantıksız geldi çünkü örneğin ben 4 km koşuyorum ama 40 dakikada koşuyorum yani baya koşuyorum ama 4 km'yi 70 dakikada da Yuruyen olur O benden daha çok puan alır aynı performansı sergilememize rağmen
Ilk sayfaya bakarsan orda puanlama sistemi var. Örneğin 40 dk tempolu yürüdüysen 2.5 la çarpıyosun, 40 dakika koştuysan 4 le, 40 dakika yüzdüysen başka bişeyle. En adilinin böyle olacağını düşündük grupcaBir soru daha soracağım sanırım yürüyüşü dakika olarak bu anlıyorsunuz ama bana mantıksız geldi çünkü örneğin ben 4 km koşuyorum ama 40 dakikada koşuyorum yani baya koşuyorum ama 4 km'yi 70 dakikada da Yuruyen olur O benden daha çok puan alır aynı performansı sergilememize rağmen
Hıı tamam canım ozman daha iyi olmuş benim de kafam karısmıstı oyle cok teşekkürlerIlk sayfaya bakarsan orda puanlama sistemi var. Örneğin 40 dk tempolu yürüdüysen 2.5 la çarpıyosun, 40 dakika koştuysan 4 le, 40 dakika yüzdüysen başka bişeyle. En adilinin böyle olacağını düşündük grupca
Bazen atliyorum cnm sporu yazarken beni etiketle mutlaka. Zaten gecen hafta en cok sen brn bide elif spor yaptik gerisi yatis yaptiKanguru_ kaptanim carsambada ben yokum 20 dk tempolu yuruyusum 300 ip atlamam vardi birde duni yazmayi unuttum bn 40 sabahtan 20 de aksamdan tempolu yuruyusum vardi soguga ragmen dayanabildigim kadar yurudum 150+100+100 de ip atlamm var dunden
Yanliz bugun daha hicbisey yapmadm butun gece oglumla uyanik uyanik takildik uyuycam insallah ama spor yapamiycam ip atlarim onuda yazarim
Ilk sayfada puanlar var canim ona gore hesapliyoruzSporDaki birincilikleri neye göre veriyorsunuz günlük yazılan spor miktarına göre mi hesaplıyorsunuz yoksap atlama gibi özel bir dal oluyor mu
Bir soru daha soracağım sanırım yürüyüşü dakika olarak bu anlıyorsunuz ama bana mantıksız geldi çünkü örneğin ben 4 km koşuyorum ama 40 dakikada koşuyorum yani baya koşuyorum ama 4 km'yi 70 dakikada da Yuruyen olur O benden daha çok puan alır aynı performansı sergilememize rağmen
oooo supersin vallaKızlarr ben 1250 yaptım ipte haydi kalkın durmak yokkkk
İp atlamayı ayrı bir kategori yapıyoruz yaniSpor skorlari
Cuma
Cumartesi
Pazar
Herkes kendi puanini kendi eklesin hanimlar. Ben bazen gozden kaciriyorum. Hak gecmesin.
Yapmaniz gereken listeye isminizi ve puaninizi yazmak. Ama en son paylasan kimse ondan kopyalayip kendi isminizi ekleyeceksiniz.
Ip atlama haric. Onu puana katmayip ip atlama sayisini bildirmek icin beni etiketlemeniz yeterli olacaktir
fattylamb94 S smygnc Findikfaresi123 plasticwoman Elif-Hakan N NGY P pembebulut5 Huzurvermeyolunda
Kaptancıgım benden sana yine bir soru ben kosubandında 40 dk boyunca cogunlukla 7 ile kosup bazen 8.5 cıkıp tekrar inerek 4 km koduyorum bu hangi kategoriye giriyor cardio mu. Yuruyus muBazen atliyorum cnm sporu yazarken beni etiketle mutlaka. Zaten gecen hafta en cok sen brn bide elif spor yaptik gerisi yatis yapti
Ilk sayfada puanlar var canim ona gore hesapliyoruz
oooo supersin valla
Evet cnm ip atlamayi bana bildirceksiniz digerlerink kendknz yazcaksinizİp atlamayı ayrı bir kategori yapıyoruz yani
Tmm ablacmYeni kilom:69,7Kanguru_
kosu da var cnm 4 puan ona gore hesaplarsinKaptancıgım benden sana yine bir soru ben kosubandında 40 dk boyunca cogunlukla 7 ile kosup bazen 8.5 cıkıp tekrar inerek 4 km koduyorum bu hangi kategoriye giriyor cardio mu. Yuruyus mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?