Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selulit yapiyo cnm :) onun yerine tarcinli yada sade turk kahvesi daha iyi olur :)

cok guldm gercektenn selulit mi ah kaptanimm gobegimi bir gorseniz varsn yapsin dersiniz neyse hergun iciyorum nerdeyse icmedigim nadr sekersiz meyvenin yaninda sekerini dengelesin die sut icicwksem icine kahve ativeriyorum azaltirimm tamm sporuda yapcam biselr artik evde sguat falanla doldururm hakkimi cok uykusuzm kili kipirdatmaya halim yok valla

Bendede gobek cok var ama gobekden kurtulurken selulitle ugrasmayalim bide .
Sporunu yapda yat bari cnm

sütün icine kahve yerine tarcin atarsan hem tadi degisir hemde metabolizman hizlanir + tatli istegini bastirir

ilk defa zayıflama grubuna katıldım. kendimi tanıtayım. merhabalar. ben 77 kilodan 68 kiloya düştüm. daha da inemiyorum. inmek zorundayım. hedefim 61 kilo. katılmak istiyorum
ha bide bende pko başlangıcı ve yumurta tembelliği var. o kilo vermeyi yavaşlattı. ama inmem gerek. hamilelik olana kadar tabi. olursa yani. bugün spor yaptım 40 dk. haftada üç gün her zaman yaparım. kilom sabit kaldı. üç gündür az yiyordum. bugün sinirlerim bozuldu. umarım 61 kiloya inerim. kaç aydır uğraşıyorum olmuyor.

Hosgeldin. :) fazla bi kilon yok.bayagada kilo vermissin. Bazen haftalarca sabit kalabiliyo. Onmli olan pes etmeyip etmeyip direnci kirmak. Rabbim sifa versi insallah

Hosgeldin. :) fazla bi kilon yok.bayagada kilo vermissin. Bazen haftalarca sabit kalabiliyo. Onmli olan pes etmeyip etmeyip direnci kirmak. Rabbim sifa versi insallah
bayadır inmedi pes ettim o yüzden buraya geldim. kendim başaramadım. en başta hızlı verdim. bugün kendimi tutamadım çikolata yedim sonra olmaz böyle deyip geldim buraya. amin inşallah. işte o da kiloyu yavaşlattı. diyete geri dönme niyetindeyim

olsun sonucta pisman olup hatandab donmussun. Beraber verirz hizlica. Sen yeterki burda ol :)
Burda pcolu 2 kisi daha var.

Kızlar netim yoktu .. Sabah arkadaşımı kahvaltıya çağırdım poğaca börek yaptım kendim de yumurta közlenmiş biber yedim çok mutluyum ama saat 15 den beri migrenle savaşıyorum en çok kilo yu ben verdim galiba bana bi alkış yağlarım diyetisyenin dediği gibi yağlarım çözülmeye başladı galiba bide detoks suyu iyi geldi bana

Kızlar ben ilk defa diyeti beynimde bitirdiğimi hissediyorum .. Bunun için çok umutlu ve mutluyum hepinize teşekkür ederim beni motive edip destek verdiğiniz için

Aaa bu arada ismimin altındaki yazının hakkını verdimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…