Neskafe uygun degilmi arkadaslar ben bilmiyordummBende oyle firsattab istifade hemen spor yada ev isioturmaya vakit yok nasil boyle kilolu kaldik bilmem
Afiyet olsun abla
Spor olsun 75 puanlikmenun guzel de nescafe olmasaydi daha iyi olurdu
bidahakine oyle deneyeyim. Bilmiyodum sayende ogrenmis oldum
Selulit yapiyo cnm :) onun yerine tarcinli yada sade turk kahvesi daha iyi olur :)Neskafe uygun degilmi arkadaslar ben bilmiyordumm
Cok hafif gecmiş gununuz tebrik ederim ama bir de spor olsa ohh yemede yanında yattGunun menusu
Kahvalti: (8:30)1 kase yogurt 2 kasik chia 1 kalin dilim ananas
Oglen: (12:30) 1incik tavuk haslama yaninda domates salatalik 1 kk ev yapimi tuzsuz peynir
Ara: (15:30) 1 sutlu nescafe yarim yesil elma
Aksam: (17:45) 3 tam cevizli salata (zorla yedim.cnm hicbirsey istemiyorr eger acikirsam dokuz gibi 3-4 kasik yogurt yerimm )
Su 3lt daha icerim
2 kupa cay
Spor yok ipleri toplu bildiririm
Amanııın selülitmiiiSelulit yapiyo cnm :) onun yerine tarcinli yada sade turk kahvesi daha iyi olur :)
MalesefAmanııın selülitmiii
ben demin basladimm az Sonra tempolu yürüyüse cikiyorum dönünce devammmIp atlama nasil gidiyo kizlard
Bende oyle yapiyorum 100 200 atlayip ara veriyorumben demin basladimm az Sonra tempolu yürüyüse cikiyorum dönünce devammm50-100 defa atlayip ara verip sonra tekrar atlarsak gercekten Cok etkili oluyor
Plank ve squatın puanı nedir arkadaslar
Biliyorum canım ben de onlardan yaptım ama puanını sormustum ben
HeeBiliyorum canım ben de onlardan yaptım ama puanını sormustum ben
Ay ama o saniyeyle yapılıyor 25*3 saniye nasıl hesaplayım kiHe onlar bolgesel hareket olarak geciyo cnm ona gore hesaplarsin
Hmm ozmn onu ekleyelim listeyeAy ama o saniyeyle yapılıyor 25*3 saniye nasıl hesaplayım ki
Esimle diyet yapmanin faydalari canim öbür türlü bana ayri esime ayri cocuklara ayri yemek onun tadi bunun tuzu derken insallah bikmazda rahatca yapariz.dün alisveris yaptik tamamen yesillik sebze kereviz karnabahar mantar brokoli aldik gözlerim yasardi belli etmedimSeyhan abla cok guzel menunuz canım cekti valla. Afiyetler olsun ekmek yok mis gibi balık bol da yesiillik eksiler olarak dönsün inş
Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
dumduz duruyorsunuz abla dirsekler 90 derece acıyla ayak parmaklarınızın ucuna basıp vucudunuzu dumduz hale getiriyorsunuz butun kaslar sızım sızım sızlıyor vallaKanguru_ bu plank nasil yapiliyo duruyonmu sadece o pozisyonda yatip kalkiyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?