Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kendini tanitirmisin bize calisiyomusun kac yasindasin vs :)
30 yaşındayım. evliyim. çalışıyorum. şuan tatildeyim bi hafta sonra tekrar işe başlıyorum. haftada üç gün 40 dk spor yapmaya çalışırım. yemek olayında kendime pek hakim olamıyorum ama burayla birlikte olurum artık :)

Aynen oyle cnm. Istersen oncedende yazabilirsin sorun olmaz. Nasil istiyosan :)
gecmis olsun cnm

Hadi bakalim :)

Gecmis olsun cnm bi bilgim yok o konuda
aaaa sen helikopterle dugunun ortasina in asagisi kurtarmaz
Teşekkür ederim ilgin için şekerimm

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Ne çok yazmışsınız sayfa coşmuş okuyamadım
Bugün ki menüm
Sabah ; 1 dlm k.ekmeği, 1 kk peynir
Ara ; 1 pkt k.tohumlu diyet büsküvi , çay
Öğlen ; 4 yk ıspanak ,4 yk havuç yoğurtlaması
Ara ; 3 günkurusu kayısı
Akşam ; 1 bagetli unsuz çorba
Ara ; yok (kınadayım birşey yemem)
Sıvılar ; 3 lt su, 1 kupa sade kahve, çay,slimfit limonlu ve kayısılı

Spor: 20 dk tempolu yürüyüş,azıcık da çiftetelli oryantal

Hisgeldin cnm cocuk yokmu eger yoksa onceden hazirla yemeklerini yaninda bulundurrsan kndine hakim olabilirsin ama yemek yapmaya calisirkn saatini geciktirirsen hic ugrasmaz ne varsa gozungormez yiyiverirsin benim oyle oluyor o yuzden toplu yapiyorum.yada ertesi gunu birgun omce muhakkak hazirliyorum

Sevgili kaptanım benim ip atlamam 1750 dah fazla yapabilecegimi sanmıyorun kollarım omuzlarım her yerim agrıyor bugun ya Kanguru_
Olsun cnm ilk gun icin cok guzel olmus :)
bende 40 dakika tempolu yürüyüs yapip geldim
Ohh gitsin yaglar
Oldururuz canim merak etme
Bak bu aklıma hiç gelmemişti kaptan ne akıllısın
bi degisiklik olur

hoşbulduk :)) çocuk yok daha malesef. bende kist, pko başlangıcı ve yumurtalık tembelliği var. kilo vermem o yüzden de biraz zorluyor. ama olsun vermem lazım. hamilelik düşünüyorum ama olmuyo bi yıldır. hamile kalana kadar en azından fazlalıkları vereyim dedim. erkenden yemek hazırlama konusunda haklısınız. geç kalınca insan tosta yonelesi geliyor. akşam yemeğinden sonra meyve yiyodum onu bıraktım. çikolata birakamadim daha onu bırakmam lazım

Hoşgeldin canım.Bende de Pko ve Miyom var.Diyetine sadık kaldığın müddetçe veriyorsun.kendimden biliyorum

Uyaninca (9:00): yesil cay, limonlu su
Kahvalti (9:30): 2 yumurtadan omlet (cok az peynir), yesillik, biraz beyaz peynir, zeytin, süt
Öglen (14:00): 1 kase yogurt 2 yk nohut + 4 mini kuru incir cok güzel görünüyorlardi minicik (=2 orta boy incir), yarim cb ceviz, 1 kücük mercimekli köfte
Aksam (19:00): 3/4 dilim somon, zeytinyagli prasa (üstüne keten tohumu)

3 lt su, 1 yesil cay + 1 daha yatmadan, öglene dogru sütlü filtre kahve ictim + 40 dkk tempolu yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…