kendini tanitirmisin bize calisiyomusun kac yasindasin vs :)hoşbulduk teşekkür ederimumarım hedefime varırım ben de
Aaa hatta sen dugunu uzayda yapKızzz bacım ne helikopteri ben F16 larla ineceğim piste
30 yaşındayım. evliyim. çalışıyorum. şuan tatildeyim bi hafta sonra tekrar işe başlıyorum. haftada üç gün 40 dk spor yapmaya çalışırım. yemek olayında kendime pek hakim olamıyorum ama burayla birlikte olurum artık :)kendini tanitirmisin bize calisiyomusun kac yasindasin vs :)
Bak bu aklıma hiç gelmemişti kaptan ne akıllısınAaa hatta sen dugunu uzayda yapufak bi degisiklik olur
Teşekkür ederim ilgin için şekerimmAynen oyle cnm. Istersen oncedende yazabilirsin sorun olmaz. Nasil istiyosan :)
gecmis olsun cnm
Hadi bakalim :)
Gecmis olsun cnm bi bilgim yok o konuda
aaaa sen helikopterle dugunun ortasina in asagisi kurtarmaz
Kızzz bacım ne helikopteri ben F16 larla ineceğim piste
30 yaşındayım. evliyim. çalışıyorum. şuan tatildeyim bi hafta sonra tekrar işe başlıyorum. haftada üç gün 40 dk spor yapmaya çalışırım. yemek olayında kendime pek hakim olamıyorum ama burayla birlikte olurum artık :)
Olsun cnm ilk gun icin cok guzel olmus :)Sevgili kaptanım benim ip atlamam 1750 dah fazla yapabilecegimi sanmıyorun kollarım omuzlarım her yerim agrıyor bugun yaKanguru_
Ohh gitsin yaglarbende 40 dakika tempolu yürüyüs yapip geldim
Oldururuz canim merak etme30 yaşındayım. evliyim. çalışıyorum. şuan tatildeyim bi hafta sonra tekrar işe başlıyorum. haftada üç gün 40 dk spor yapmaya çalışırım. yemek olayında kendime pek hakim olamıyorum ama burayla birlikte olurum artık :)
bi degisiklik olurBak bu aklıma hiç gelmemişti kaptan ne akıllısın
Bence ne yazdıracağımdan korkuyor
Helikopterle inecekmişim piste canımO kadar kiloyi verip istegine uyduktan sonra bjnu sevviljnden isteme hakkin olir bence canim dahada fazlasi bakalim o senin icin neler yapabiliyorr
hoşbulduk :)) çocuk yok daha malesef. bende kist, pko başlangıcı ve yumurtalık tembelliği var. kilo vermem o yüzden de biraz zorluyor. ama olsun vermem lazım. hamilelik düşünüyorum ama olmuyo bi yıldır. hamile kalana kadar en azından fazlalıkları vereyim dedim. erkenden yemek hazırlama konusunda haklısınız. geç kalınca insan tosta yonelesi geliyor. akşam yemeğinden sonra meyve yiyodum onu bıraktım. çikolata birakamadim daha onu bırakmam lazımHisgeldin cnm cocuk yokmu eger yoksa onceden hazirla yemeklerini yaninda bulundurrsan kndine hakim olabilirsin ama yemek yapmaya calisirkn saatini geciktirirsen hic ugrasmaz ne varsa gozungormez yiyiverirsin benim oyle oluyor o yuzden toplu yapiyorum.yada ertesi gunu birgun omce muhakkak hazirliyorum
Hoşgeldin canım.Bende de Pko ve Miyom var.Diyetine sadık kaldığın müddetçe veriyorsun.kendimden biliyorumhoşbulduk :)) çocuk yok daha malesef. bende kist, pko başlangıcı ve yumurtalık tembelliği var. kilo vermem o yüzden de biraz zorluyor. ama olsun vermem lazım. hamilelik düşünüyorum ama olmuyo bi yıldır. hamile kalana kadar en azından fazlalıkları vereyim dedim. erkenden yemek hazırlama konusunda haklısınız. geç kalınca insan tosta yonelesi geliyor. akşam yemeğinden sonra meyve yiyodum onu bıraktım. çikolata birakamadim daha onu bırakmam lazım
öyle mi. sevindim :) diyet yapıp sadık kalamama vardı bende. artık dikkat ederim madem kilolar gidiyor :)Hoşgeldin canım.Bende de Pko ve Miyom var.Diyetine sadık kaldığın müddetçe veriyorsun.kendimden biliyorum
Canım mayısdan bu yana kadar 2 ay yapamadım 21 kilo verdim.öyle mi. sevindim :) diyet yapıp sadık kalamama vardı bende. artık dikkat ederim madem kilolar gidiyor :)
aaaaa çok şaşırdım. ben zar zor az bi miktar verebildim. şimdi hiç veremiyorum hastalıktandır diyordum. darısı bana canım :) çok istiyorum zayıflamayıCanım mayısdan bu yana kadar 2 ay yapamadım 21 kilo verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?