Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Offf kimse yoook koçişten internet aldım boş boş takılıyom burda ..

ilk sayfadaki kurallari okursan daha ne anlarsin cnm
Hergun burda ne yedigimizi nekdr spor yaptigimizi yaziyor sohbet ediyoruz.
hepsini okudum. cuma günü tartı günü onu da anladım. ama yemek listesi olayını anlamadım. bi günlük yiyecegimizi sabah mi yaziyoruz. sporu da mı sabah yaziyoruz öyle mi

Heh boyle iste. Detoks suyuna devam et bu haftada. Aynen boyle devam et elifcim. Bu haftada yine 1 kilo vermeni bekliyorz senden.
Aaa bu arada ismimin altındaki yazının hakkını verdimmmmm
aynen cnm dedigini yaptin.
Ip atliyomusun peki

hepsini okudum. cuma günü tartı günü onu da anladım. ama yemek listesi olayını anlamadım. bi günlük yiyecegimizi sabah mi yaziyoruz. sporu da mı sabah yaziyoruz öyle mi
Yok yedikden ve sporu yaptikdan sonra aksam yada ertesi gun aabah yaziyoruz cnm

ilk sayfadaki kurallari okursan daha ne anlarsin cnm
Hergun burda ne yedigimizi nekdr spor yaptigimizi yaziyor sohbet ediyoruz.
sabahtan yazıp tüm gün yazdığımıza uyuyoruz öyle mi. okudum da menü olayını anlamamıştim. yarin sabah bakayım buraya bidaha paylasanlardan :)

Tebrikler cnm

@
Heh boyle iste. Detoks suyuna devam et bu haftada. Aynen boyle devam et elifcim. Bu haftada yine 1 kilo vermeni bekliyorz senden.
Ip atliyomusun peki
tatlım migrenle savaşıyorum yürürken bile sızlıyor kafamı duvarlara vuruyorum malesef atlayamam ..

Ip atliyomusun peki
inşallah bu haftada 1kilo vereceğim söz veriyorum allahtan bişey olmazsa

Kızlar size konunun dışında bişey danışacağım benim 3gündür omurgam çok ağrıyor kafamı öne ve arkaya oynatamıyorum 2haftadır sol kolum titriyor ve boynum kasılıp kalıyor sizde böyle şeyler olan varmı ? Yatağımız bozulmuştu şimdi sert bi yatak aldık ondan olabilir mi randevu aldım ama 15gün var

menü 15:00 yaziyo da. ha anladim şimdi. onceki gun yediklerimizi yaziyoruz yiyecegimizi degil
Aynen oyle cnm. Istersen oncedende yazabilirsin sorun olmaz. Nasil istiyosan :)
@
tatlım migrenle savaşıyorum yürürken bile sızlıyor kafamı duvarlara vuruyorum malesef atlayamam ..
gecmis olsun cnm

inşallah bu haftada 1kilo vereceğim söz veriyorum allahtan bişey olmazsa
Hadi bakalim :)
Gecmis olsun cnm bi bilgim yok o konuda
Ahh kızlar aşmış insanlar gösterişi limuzinle geldi gelinle damat ben de böyle geleceğim
aaaa sen helikopterle dugunun ortasina in asagisi kurtarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…