ilk sayfadaki kurallari okursan daha ne anlarsin cnmaaa iyiymiş :) şimdi yarın sabah günlük yemek listesi mi yazcam
selamm hoşbuldukHoşgeldindoksanlar aramıza
hepsini okudum. cuma günü tartı günü onu da anladım. ama yemek listesi olayını anlamadım. bi günlük yiyecegimizi sabah mi yaziyoruz. sporu da mı sabah yaziyoruz öyle miilk sayfadaki kurallari okursan daha ne anlarsin cnm
Hergun burda ne yedigimizi nekdr spor yaptigimizi yaziyor sohbet ediyoruz.
Heh boyle iste. Detoks suyuna devam et bu haftada. Aynen boyle devam et elifcim. Bu haftada yine 1 kilo vermeni bekliyorz senden.Kızlar netim yoktu .. Sabah arkadaşımı kahvaltıya çağırdım poğaca börek yaptım kendim de yumurta közlenmiş biber yedim çok mutluyum ama saat 15 den beri migrenle savaşıyorum en çok kilo yu ben verdim galiba bana bi alkış yağlarım diyetisyenin dediği gibi yağlarım çözülmeye başladı galiba bide detoks suyu iyi geldi bana
aynen cnm dedigini yaptin.Aaa bu arada ismimin altındaki yazının hakkını verdimmmmm
Yok yedikden ve sporu yaptikdan sonra aksam yada ertesi gun aabah yaziyoruz cnmhepsini okudum. cuma günü tartı günü onu da anladım. ama yemek listesi olayını anlamadım. bi günlük yiyecegimizi sabah mi yaziyoruz. sporu da mı sabah yaziyoruz öyle mi
sabahtan yazıp tüm gün yazdığımıza uyuyoruz öyle mi. okudum da menü olayını anlamamıştim. yarin sabah bakayım buraya bidaha paylasanlardan :)ilk sayfadaki kurallari okursan daha ne anlarsin cnm
Hergun burda ne yedigimizi nekdr spor yaptigimizi yaziyor sohbet ediyoruz.
Tebrikler cnmKızlar netim yoktu .. Sabah arkadaşımı kahvaltıya çağırdım poğaca börek yaptım kendim de yumurta közlenmiş biber yedim çok mutluyum ama saat 15 den beri migrenle savaşıyorum en çok kilo yu ben verdim galiba bana bi alkış yağlarım diyetisyenin dediği gibi yağlarım çözülmeye başladı galiba bide detoks suyu iyi geldi bana
menü 15:00 yaziyo da. ha anladim şimdi. onceki gun yediklerimizi yaziyoruz yiyecegimizi degilYok yedikden ve sporu yaptikdan sonra aksam yada ertesi gun aabah yaziyoruz cnm
tatlım migrenle savaşıyorum yürürken bile sızlıyor kafamı duvarlara vuruyorum malesef atlayamam ..Heh boyle iste. Detoks suyuna devam et bu haftada. Aynen boyle devam et elifcim. Bu haftada yine 1 kilo vermeni bekliyorz senden.
aynen cnm dedigini yaptin.
Ip atliyomusun peki
Tebrikler cnm[/QUOTteşekkür ederim canım
anladım. teşekkür ederim :)Yok yedikden ve sporu yaptikdan sonra aksam yada ertesi gun aabah yaziyoruz cnm
inşallah bu haftada 1kilo vereceğim söz veriyorum allahtan bişey olmazsaHeh boyle iste. Detoks suyuna devam et bu haftada. Aynen boyle devam et elifcim. Bu haftada yine 1 kilo vermeni bekliyorz senden.
aynen cnm dedigini yaptin.
Ip atliyomusun peki
Aynen oyle cnm. Istersen oncedende yazabilirsin sorun olmaz. Nasil istiyosan :)menü 15:00 yaziyo da. ha anladim şimdi. onceki gun yediklerimizi yaziyoruz yiyecegimizi degil
gecmis olsun cnm@
tatlım migrenle savaşıyorum yürürken bile sızlıyor kafamı duvarlara vuruyorum malesef atlayamam ..
Hadi bakalim :)inşallah bu haftada 1kilo vereceğim söz veriyorum allahtan bişey olmazsa
Gecmis olsun cnm bi bilgim yok o konudaKızlar size konunun dışında bişey danışacağım benim 3gündür omurgam çok ağrıyor kafamı öne ve arkaya oynatamıyorum 2haftadır sol kolum titriyor ve boynum kasılıp kalıyor sizde böyle şeyler olan varmı ? Yatağımız bozulmuştu şimdi sert bi yatak aldık ondan olabilir mi randevu aldım ama 15gün var
aaaa sen helikopterle dugunun ortasina in asagisi kurtarmazAhh kızlar aşmış insanlar gösterişi limuzinle geldi gelinle damatben de böyle geleceğim
Hoşgeldin doksanlar boll eksili bir diyet diliyorum sanaselamm hoşbulduk
hoşbulduk teşekkür ederimHoşgeldin doksanlar boll eksili bir diyet diliyorum sana
Kızzz bacım ne helikopteri ben F16 larla ineceğim pisteAynen oyle cnm. Istersen oncedende yazabilirsin sorun olmaz. Nasil istiyosan :)
gecmis olsun cnm
Hadi bakalim :)
Gecmis olsun cnm bi bilgim yok o konuda
aaaa sen helikopterle dugunun ortasina in asagisi kurtarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?