Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pooffff.işim çok çalışacak adam yok Oturdum nette söz nişan masa süsleri bakıyorum.Ne abartmış insanlar arkadaş

Pooffff.işim çok çalışacak adam yok Oturdum nette söz nişan masa süsleri bakıyorum.Ne abartmış insanlar arkadaş
Sorma yaa cogu gosteris.
Gruptakiler spor derdinde herkescikler harıl harıl ben avare avare dolaşıyorum
sende eve gidince yaparsin canim. Yada olmadi squat duvar sinsvi fln yap :)

Kizlar diyetrwyken ciger yenirmi bileniniz varmi col fena canim cektiii

Menum
Sabah 10.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zrytin
Cay

Ara
1 kucuk muz

Ogle yok

Aksam 17.00
4 yk baharatli nohut
1 kase yogurt

Ara 19.00
1 turk kahvesi

Su 2 lt
Spor
20 squat
20 duvar sinavi
15 dk leslie
10 makas
Toplam puan 78

Tamam inş kaptancıgım elimden gelenş yapıcam yedşklerime ekstra dikkat edicem inş sporu yaparım Allahın izniyle seviyoeum ama arada useniyoeum tabi malesef ne guzel böyle kişisel degerlendirme yapmanız diyetisyene gelmiş gibi hissettim kendimi

Anliyorum seni insan firsatini bulunca dinlenmek istiyo. Malum cocuklar ypruyp insani. Ama biraz disimizi sikarsak ilerde dinleniriz bol bol :)

Bazen tek tek yaziyorum oyle. Bnmde hosuma gidiyo

Bence de artık o iş bşr ticaret söktör kapısı olmuş sen gönlünün ve imkanın elverdigini sec keske su da olsaydı deme ilerde ama cok da abartma

Anliyorum seni insan firsatini bulunca dinlenmek istiyo. Malum cocuklar ypruyp insani. Ama biraz disimizi sikarsak ilerde dinleniriz bol bol :)

Bazen tek tek yaziyorum oyle. Bnmde hosuma gidiyo
Yaa hiç sorma kaptanım eskiden iki kucuk bebegi bşrden uyuttugumda gun dogardı bana alırdım tostları kolalrarı tatlıları cipsleri acardım tv yi istedigim kanalı acar keyif yapardım simdi de onalrı uyutup kosubandına cıkıyorum bitirdigimde onlar da uyanıyor haydii dinlenmeden devam hayata ama dedigin gibi inş bu gedakarlılların karsılıgını alırız

Gunun menusu

Kahvalti: (8:30)1 kase yogurt 2 kasik chia 1 kalin dilim ananas

Oglen: (12:30) 1incik tavuk haslama yaninda domates salatalik 1 kk ev yapimi tuzsuz peynir

Ara: (15:30) 1 sutlu nescafe yarim yesil elma

Aksam: (17:45) 3 tam cevizli salata (zorla yedim.cnm hicbirsey istemiyorr eger acikirsam dokuz gibi 3-4 kasik yogurt yerimm )

Su 3lt daha icerim
2 kupa cay
Spor yok ipleri toplu bildiririm

Menum
Sabah 10.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zrytin
Cay

Ara
1 kucuk muz

Ogle yok

Aksam 17.00
4 yk baharatli nohut
1 kase yogurt

Ara 19.00
1 turk kahvesi

Su 2 lt
Spor
20 squat
20 duvar sinavi
15 dk leslie
10 makas
Toplam puan 78
Menünü Cok begendim, cok saglikli hem protein hem lif hersey dengeli + saglikli kh muz'u yerken kücük bir fincan süt tüketirsen sekerin daha yavas yükselir, bidahakine öyle dene istersen

Sabah
2 kasık menemen
1 kk peynir
1 zeytin
1 tatlı kasıgı visne receli
2 bardak sekersiz cay

Ara beyaz cay 1 hurma

Oglen
3 kasık kabaklı yogurt
3-4 kasık Cevizli salata ( 1 ceviz )

Aksam 18.00
4 kasık yogurt ( 1 kasık yulaf ezmesi )
1 kepce corba

2.5 lt su

Kosubandında 40 dk 4 km kosuldu

25*3 plank
15*3 squat
100 sag ic bacak
100 sol ic bacak
100 sopayla bel calısma
100 sopayla sag sol bel hareketi

İpi ayrıca bildiririm kaptanım

Bende oyle firsattab istifade hemen spor yada ev isi oturmaya vakit yok nasil boyle kilolu kaldik bilmem
Aksam yemegim:firinda balik bol limonlu roka salatasi
Afiyet olsun abla
Spor olsun 75 puanlik menun guzel de nescafe olmasaydi daha iyi olurdu
Menünü Cok begendim, cok saglikli hem protein hem lif hersey dengeli + saglikli kh muz'u yerken kücük bir fincan süt tüketirsen sekerin daha yavas yükselir, bidahakine öyle dene istersen
bidahakine oyle deneyeyim. Bilmiyodum sayende ogrenmis oldum

Menun guzrl cnm afiyet olsun. Spor Puanlarini hesaplayip listeye yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…