- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Burdayım canım kardeşimin kız arkadaşıyla tanıştık bu gece ordaydık o yüzde giremedim pek
hoşbulduk teşekkür ederim :)
Nasılsın rakibem nasıl geciyor gününElif-Hakan yazıyorum hemen
hoşbulduk :)) çocuk yok daha malesef. bende kist, pko başlangıcı ve yumurtalık tembelliği var. kilo vermem o yüzden de biraz zorluyor. ama olsun vermem lazım. hamilelik düşünüyorum ama olmuyo bi yıldır. hamile kalana kadar en azından fazlalıkları vereyim dedim. erkenden yemek hazırlama konusunda haklısınız. geç kalınca insan tosta yonelesi geliyor. akşam yemeğinden sonra meyve yiyodum onu bıraktım. çikolata birakamadim daha onu bırakmam lazım
guzel menu cnm afiyet olsun. Sporununda puanini hesaplayip listeye yazarmisin :)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Ne çok yazmışsınız sayfa coşmuş okuyamadım
Bugün ki menüm
Sabah ; 1 dlm k.ekmeği, 1 kk peynir
Ara ; 1 pkt k.tohumlu diyet büsküvi , çay
Öğlen ; 4 yk ıspanak ,4 yk havuç yoğurtlaması
Ara ; 3 günkurusu kayısı
Akşam ; 1 bagetli unsuz çorba
Ara ; yok (kınadayım birşey yemem)
Sıvılar ; 3 lt su, 1 kupa sade kahve, çay,slimfit limonlu ve kayısılı
Spor: 20 dk tempolu yürüyüş,azıcık da çiftetelli oryantal
Aaa cikolata olmaz amahoşbulduk :)) çocuk yok daha malesef. bende kist, pko başlangıcı ve yumurtalık tembelliği var. kilo vermem o yüzden de biraz zorluyor. ama olsun vermem lazım. hamilelik düşünüyorum ama olmuyo bi yıldır. hamile kalana kadar en azından fazlalıkları vereyim dedim. erkenden yemek hazırlama konusunda haklısınız. geç kalınca insan tosta yonelesi geliyor. akşam yemeğinden sonra meyve yiyodum onu bıraktım. çikolata birakamadim daha onu bırakmam lazım
guzel menu cnm afyt olsun. Sporununda puanini hesaplayip listeye yazar misinUyaninca (9:00): yesil cay, limonlu su
Kahvalti (9:30): 2 yumurtadan omlet (cok az peynir), yesillik, biraz beyaz peynir, zeytin, süt
Öglen (14:00): 1 kase yogurt 2 yk nohut + 4 mini kuru incir cok güzel görünüyorlardi minicik (=2 orta boy incir), yarim cb ceviz, 1 kücük mercimekli köfte
Aksam (19:00): 3/4 dilim somon, zeytinyagli prasa (üstüne keten tohumu)
3 lt su, 1 yesil cay + 1 daha yatmadan, öglene dogru sütlü filtre kahve ictim + 40 dkk tempolu yürüyüs
evet yiyip ardından üzülüyorum gerçekten. yarından itibaren çikolata yemicem. tatlıyı bırakıyorum :)guzel menu cnm afiyet olsun. Sporununda puanini hesaplayip listeye yazarmisin :)
Aaa cikolata olmaz amayarindan itibaren daha yeme. Hem yiyosun sojra pisman oluyosun dimi. Yeme yemedigin icin kendinle gurur duy o daha guzel oluyo
guzel menu cnm afyt olsun. Sporununda puanini hesaplayip listeye yazar misin
Uyaninca (9:00): yesil cay, limonlu su
Kahvalti (9:30): 2 yumurtadan omlet (cok az peynir), yesillik, biraz beyaz peynir, zeytin, süt
Öglen (14:00): 1 kase yogurt 2 yk nohut + 4 mini kuru incir cok güzel görünüyorlardi minicik (=2 orta boy incir), yarim cb ceviz, 1 kücük mercimekli köfte
Aksam (19:00): 3/4 dilim somon, zeytinyagli prasa (üstüne keten tohumu)
3 lt su, 1 yesil cay + 1 daha yatmadan, öglene dogru sütlü filtre kahve ictim + 40 dkk tempolu yürüyüs
Rüzgarın kızı dıye değiş adını kaptanım
Hızına yetışilmez
Emegıne sağlık
benimkinin de öyle morfolojisi çok düşük. gerçekten böyle mi oldu cok sevindim ya :)) pko tanısına kadar kilo veriyodum tanıdan sonra verilmez sanıyodum. ben de kilo veriyim benim de bebişim olsun inşallah :)) fazla kilom var çünkü benimdePko=kilo kilo=pko biliyosundur cnm o yuzden zayiflamak sart ama kiloluysan benim cok.zayif olan arkadasimda var pkolu bhnu kafaya takmamak lazm hamile kalmk tamamiyle beyinle ilgili ilkinde tup yaptik biz esimin morfolojisi vardi hemde 0 di neyse ikinciyi dusunmuyordum bi zayifladjm bn 85ten 69 a dustum hopp bi bakrim hamileyimyani hic dusunmedigim icin ve zayiflamanin humurtalarimi kalitelestirmesiyle eaimin durumunu bile atl etmisz allah bian once sanada nasip etsin insallahh
Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin
yaa öyle mi olduMenuyu bu saatte okuyunca nasill karnim gruldadiii afiyet olaun cnm
yaa öyle mi oldubenim menüler gayet doyurucu oldugu icin biraz öyle olmus Olabilir ama daha yatmiyacaksan ve aclik hissi olustuysa en iyis bir bardak süt ic
benimkinin de öyle morfolojisi çok düşük. gerçekten böyle mi oldu cok sevindim ya :)) pko tanısına kadar kilo veriyodum tanıdan sonra verilmez sanıyodum. ben de kilo veriyim benim de bebişim olsun inşallah :)) fazla kilom var çünkü benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?