Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rüzgarın kızı dıye değiş adını kaptanım
Hızına yetışilmez
Emegıne sağlık

Pko=kilo kilo=pko biliyosundur cnm o yuzden zayiflamak sart ama kiloluysan benim cok.zayif olan arkadasimda var pkolu bhnu kafaya takmamak lazm hamile kalmk tamamiyle beyinle ilgili ilkinde tup yaptik biz esimin morfolojisi vardi hemde 0 di neyse ikinciyi dusunmuyordum bi zayifladjm bn 85ten 69 a dustum hopp bi bakrim hamileyim yani hic dusunmedigim icin ve zayiflamanin humurtalarimi kalitelestirmesiyle eaimin durumunu bile atl etmisz allah bian once sanada nasip etsin insallahh

guzel menu cnm afiyet olsun. Sporununda puanini hesaplayip listeye yazarmisin :)

Aaa cikolata olmaz ama yarindan itibaren daha yeme. Hem yiyosun sojra pisman oluyosun dimi. Yeme yemedigin icin kendinle gurur duy o daha guzel oluyo
guzel menu cnm afyt olsun. Sporununda puanini hesaplayip listeye yazar misin

Spor skorlari
Cuma gunu

Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan

Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin

evet yiyip ardından üzülüyorum gerçekten. yarından itibaren çikolata yemicem. tatlıyı bırakıyorum :)

Menuyu bu saatte okuyunca nasill karnim gruldadiii afiyet olaun cnm

Ben yatiyorum kizlar iyi geceler. Sporlari eklemeyi unutmayin!

benimkinin de öyle morfolojisi çok düşük. gerçekten böyle mi oldu cok sevindim ya :)) pko tanısına kadar kilo veriyodum tanıdan sonra verilmez sanıyodum. ben de kilo veriyim benim de bebişim olsun inşallah :)) fazla kilom var çünkü benimde

Tempolu yuruyus 20 dk =50puan(markete gittim sirf yuriyeym die)
15sguat=9puan
Leslie happy walk 15 dk=45
+__________
104

Kendim hesaplayinca nasil.ozendim ama

yaa öyle mi oldu benim menüler gayet doyurucu oldugu icin biraz öyle olmus Olabilir ama daha yatmiyacaksan ve aclik hissi olustuysa en iyis bir bardak süt ic

Oldu valla aksam sedece salata yiyince 9 gibi yogurt yerim demiistim ama gec oldu en iyisi hicc yemim su iceyim yatayimm

Kilonu ver beynini bosalt cnm dusunmee hersey allahtan bi zaman kararlamistir o sikma sen kndini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…