Evet ya bizim kültürümğzde yemezsen ayıp oluyyor malesef cok emek verdikleri icin bir de biz onlar bize gelince guzel agırladık simdi onlar döktürmüştür ucundan ucundan azıcık yicem artık ne yapalım ins salata tarzı bişeyler de vardırMisafirliğe gidince kaçamak yapma dicem ama biliyorum hepimiz için imkansız bari az yemeye çalış diyimsporu yarın telafi edersin ben de şimdi annemle dışarı çıkcam ama neyse ki annem çok sıkı diyette olduğu için banada bozdurmaz gelincede sporumu yaparım
İnş bakalım gecerim de diger sporlar aksayabilir belki misafirlikte olucam gece falan yaparız inş artıkSüpersin rakibem ama bugün geçicem seni
dün tam sayamadim cok fazla degildi bugün cok atlayip bildircemKahvaltidan sonra burdayimmm
Hoşgeldin buyur gel aramıza :) kendini tanıt istersen önceBeni de alınız aranıza beni de(
Ben daha bugün başlıyorum tadını hiç sevmiyorum
Cocuklara yedir cnm ben oyle yapiyorum cpgu zmnEvet ya bizim kültürümğzde yemezsen ayıp oluyyor malesef cok emek verdikleri icin bir de biz onlar bize gelince guzel agırladık simdi onlar döktürmüştür ucundan ucundan azıcık yicem artık ne yapalım ins salata tarzı bişeyler de vardır
Ben dun basladim :)
hosgeldin cnm kendini tanitir misin bizeBeni de alınız aranıza beni de(
merhaba hosbuldukHosgeldinizdoksanlar seyhan ben
Canım menün cok guzel gitmiş aslında aksam hem patates hem ekmek bir arqda olmuş ya o da olmaması gereken birşeymiş ben de yapıyordum o hatAları sen de dillat et ona bir de ölcülerini de yazarsan yediklerinin daha iyi olur senin icindün
kahvalati: 2 yumurta, tam bugday ekmegi, peynir, zeytin
öğlen: bi avuç badem, bi bardak süt
akşam; arnavut ciğeri, patetes, tam bugday ekmegi, yogurt
aslında dün az yemiştim arada çikolata yedim onu daha yemem. dün 40 dk yutup video step yaptim. kac puan bilmiyorum
bugun az kalorili ve zayiflatiyo diye yogurt mayalicam
Ekmek adetleri nedir cnm. Ve ciger kizartma anladigim kadariyladün
kahvalati: 2 yumurta, tam bugday ekmegi, peynir, zeytin
öğlen: bi avuç badem, bi bardak süt
akşam; arnavut ciğeri, patetes, tam bugday ekmegi, yogurt
aslında dün az yemiştim arada çikolata yedim onu daha yemem. dün 40 dk yutup video step yaptim. kac puan bilmiyorum
bugun az kalorili ve zayiflatiyo diye yogurt mayalicam
haklısınız. bundan sonra stres yapmicam. stres de kilo aldiriyo hem. böyle daha güzel :)canim dusunme bebek isini. Inan ki aklindam cikardiginda bi bakmissin hamilesin. Stres cok etkiliyo hamilr kalmayi :) benimde oyle oldu ordan biliyorum
Oohhh gitsin kilolar
Guzel menu.ama bugun sporda gorcem burda
Hosgeldiiinnm nasilsin diyet nasil gidiyo
Gunaydin canim
Hadi bakalim ins. Guzel sonuclar olur
Kiz bu napmiscanim takimin toplamini almsak daha iyi plur cnku bi kalabaligiz adil olmaz :) haftaya cuma herkesin toplam ip atlama sayisina gore bakariz brinciye
Gunaydin abla menu guzel afiyet olsun
pes etme abla bnmde dun cok agriyodu bugun daha iyi
Sen simdilik zayiflamaya odaklan :)haklısınız. bundan sonra stres yapmicam. stres de kilo aldiriyo hem. böyle daha güzel :)
aslında dün diyet yapmadiydim. bugün baslicam insllah. ekmek aksam yemeklerinde kesmeyi düşünüyorum. ölçü doğru onu da yazayim :)Canım menün cok guzel gitmiş aslında aksam hem patates hem ekmek bir arqda olmuş ya o da olmaması gereken birşeymiş ben de yapıyordum o hatAları sen de dillat et ona bir de ölcülerini de yazarsan yediklerinin daha iyi olur senin icin
dün diyet grubunda değildim amaEkmek adetleri nedir cnm. Ve ciger kizartma anladigim kadariylaolmamis o. Bol soganla kavurursanda cok guzel oluyo tavsiye ederin
Tamam ozmn canim. Bugunki menun guzel olurdün diyet grubunda değildim amabugün baslicam.
tamam :))Sen simdilik zayiflamaya odaklan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?