Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet ya bizim kültürümğzde yemezsen ayıp oluyyor malesef cok emek verdikleri icin bir de biz onlar bize gelince guzel agırladık simdi onlar döktürmüştür ucundan ucundan azıcık yicem artık ne yapalım ins salata tarzı bişeyler de vardır

Cocuklara yedir cnm ben oyle yapiyorum cpgu zmn
fattylamb94 Kanguru_ sizin yogurt kürü Nasil gidiyor, devam ediyormusunuz?
Ben dun basladim :)
Beni de alınız aranıza beni de (
hosgeldin cnm kendini tanitir misin bize

dün
kahvalati: 2 yumurta, tam bugday ekmegi, peynir, zeytin
öğlen: bi avuç badem, bi bardak süt
akşam; arnavut ciğeri, patetes, tam bugday ekmegi, yogurt
aslında dün az yemiştim arada çikolata yedim onu daha yemem. dün 40 dk yutup video step yaptim. kac puan bilmiyorum
bugun az kalorili ve zayiflatiyo diye yogurt mayalicam

Canım menün cok guzel gitmiş aslında aksam hem patates hem ekmek bir arqda olmuş ya o da olmaması gereken birşeymiş ben de yapıyordum o hatAları sen de dillat et ona bir de ölcülerini de yazarsan yediklerinin daha iyi olur senin icin

Ekmek adetleri nedir cnm. Ve ciger kizartma anladigim kadariyla olmamis o. Bol soganla kavurursanda cok guzel oluyo tavsiye ederin

haklısınız. bundan sonra stres yapmicam. stres de kilo aldiriyo hem. böyle daha güzel :)

aslında dün diyet yapmadiydim. bugün baslicam insllah. ekmek aksam yemeklerinde kesmeyi düşünüyorum. ölçü doğru onu da yazayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…