Benim aile büyüklerim kalp ve şeker rahatsızı.En büyük korkularımdan biri genetik yapı zaten müsait birde kilo eklenince daha fazla tedirgin oluyorumZaten simdi veremezsek yaslaninca isimiz zpr
Benimde oyle babamda seker kalp kolestrol annrmdr tansyonBenim aile büyüklerim kalp ve şeker rahatsızı.En büyük korkularımdan biri genetik yapı zaten müsait birde kilo eklenince daha fazla tedirgin oluyorum
Allah şifalar versin tüm hastalarımızaBenimde oyle babamda seker kalp kolestrol annrmdr tansyon
PaZardayım ben.Üşüdüm ve ellerim koptuNerelerdesiniz kizlar
Cok soguk yaaPaZardayım ben.Üşüdüm ve ellerim koptu
Annem yakaladı beni saolsun affetmezCok soguk yaabizim pazar islerini esim hallediyo sagolsun :)
Ben severim pazarda dolasmayi. Cocuklar olmasa ben giderimde malesef gidemiyormAnnem yakaladı beni saolsun affetmez
çok zor ya teşekkür ederim canımAllah şifa versin çeken bilir.İlaç kullanıyor musun?
Mübarek bende de yok yok
Migren,PKO,İnsülin direnci,miyom
Zayıflarsam Pko ve direnç kırılır
Allahım hepimize sağlıklı zayıflamamızı nasip et.Yoksa bu kilolar hastalıktan başka birşey değil
Yarın başlıyorum :))Hemen gider onlar merak etme yeter ki azimli ol sen. Istersen ilk sayfadaki kuralları oku yapabilirsen buyur gel :)
160 oldu bile kaptanim hava güzel yürüyüse gidiyoruz kizlarda bisiklet sürecekIp atlama yarismasi
Cuma
Fattylamb94 - 600
Seyhan77- 500
Huzurvermeyolunda - 1750
Rzgrece - 1800
Smygnc -150
Bence yeterli afiyet olsun yesillikler bende cok severimpazara çıktım bir sürü ot aldım :))) kızlar hergun spor yapmak grup olarak zorunlu mu. ben iki günde bir yapiyorum yeterli mi ??
Seni taniyorum bdv den su pasakli evarkadaslari olan kizsin demiYarın başlıyorum :))
yeterli olmasi iyi oldu. hergun zor olur çünkü. ip atlama olayi da zorunlu degil dimi. ip atlama alt kata iner çünkü ses. ya bisiklet yapiyorum ya mat uzerinde hareketlerBence yeterli afiyet olsun yesillikler bende cok severim
Kaşın artımıs ne güzel işte daha çok kalori yakarsın spordaYaaa ben birşey söyliycem benim kas oranım +900 olmuş bu spor bana yaramıyor
Kasımın artması güzel değil çünkü yağ fazlalılığım kasa dönüşüyor kası vermesi daha zor.Kilo da 96 olunca.Kaşın artımıs ne güzel işte daha çok kalori yakarsın sporda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?