Aslında agzınıza bir cay kasıgı atıp üstüne hemen su icince pek tadı kalmıyor damagınızda siz nasıl iciyorsunuzDiyetisyen çok iyi gitmedi bi haftada yağdan -1000 gr gitmiş,ama kilo olarakda 96.2 çıktım yani +100 gr fazla gözüküyor
Çörek otu yağını aldım sabah 1 çk içtim aç karnına pek bi fena tadımidem bulandı
Onemli olan yagdan gitmesi degil mi zaten canim 1 kilo yag gitmis vucudundan sevinmelisin benceDiyetisyen çok iyi gitmedi bi haftada yağdan -1000 gr gitmiş,ama kilo olarakda 96.2 çıktım yani +100 gr fazla gözüküyor
Çörek otu yağını aldım sabah 1 çk içtim aç karnına pek bi fena tadımidem bulandı
Onemli olan yagdan gitmesi degil mi zaten canim 1 kilo yag gitmis vucudundan sevinmelisin benceDiyetisyen çok iyi gitmedi bi haftada yağdan -1000 gr gitmiş,ama kilo olarakda 96.2 çıktım yani +100 gr fazla gözüküyor
Tamamdıır 20 yaşındayım boyum 160 kilom da 59 oldu son 3 haftadaHoşgeldin buyur gel aramıza :) kendini tanıt istersen önce
Haklısın öyle ama tartıda da görmeyince üzülüyorumOnemli olan yagdan gitmesi degil mi zaten canim 1 kilo yag gitmis vucudundan sevinmelisin bence
Tekrar hosgeldin canim. Uzulme ya fazla bi kilo yok. Hem cabuk gelen cabuk giderTamamdıır 20 yaşındayım boyum 160 kilom da 59 oldu son 3 haftada3 hafta içinde 5 kilo aldım şimdi 53-54 kiloya inmeye çalışıcam arq tatilde
Belki incelmissindir olcuyomusun mezuraylaHaklısın öyle ama tartıda da görmeyince üzülüyorum
Diyetisyen ölçüyor kuzum sadece göğüsden bi cm incelmişim bu hafta.Diğer bölgeler aynı hiçbi değişiklik yok.Birde bu hafta çok daha fazla spor yaptım.Belki incelmissindir olcuyomusun mezurayla
Hemen gider onlar merak etme yeter ki azimli ol sen. Istersen ilk sayfadaki kuralları oku yapabilirsen buyur gel :)Tamamdıır 20 yaşındayım boyum 160 kilom da 59 oldu son 3 haftada3 hafta içinde 5 kilo aldım şimdi 53-54 kiloya inmeye çalışıcam arq tatilde
Hafta sonu yaptigin kacamak yuzundenDiyetisyen ölçüyor kuzum sadece göğüsden bi cm incelmişim bu hafta.Diğer bölgeler aynı hiçbi değişiklik yok.Birde bu hafta çok daha fazla spor yaptım.
Tek fark geçen hafta 8 yk sebze yemeğini tek bir çeşit yapıyorken bu hata 8 yk iki farklı sebze yemeği olarak yaptım.Bundan başka birşey bulamadık .Yediklerimi öğün öğün karşılaştırdı diyetisyen
Bence gayet güzel ama kiloya yüzde olarak bakma lazım senin kilonda normal mi bilmiyorum. Listeninde disina cikmadin. Zaten artik diyetisyenin beslenme seklini tamamen degistirmesi gerekiyor 1 ayı geçti dimi ?Diyetisyen çok iyi gitmedi bi haftada yağdan -1000 gr gitmiş,ama kilo olarakda 96.2 çıktım yani +100 gr fazla gözüküyor
Yok canım 1 ayı geçmedi.Altı aydır ara öğünleri yemekleri değiştirdik sürekli.Bugün diyetisyenle onu da konuştuk diğer listelerimle karşılaştırdığımızda en rahat ve sürekli olarak kilo verdiğim bu diyet listesiBence gayet güzel ama kiloya yüzde olarak bakma lazım senin kilonda normal mi bilmiyorum. Listeninde disina cikmadin. Zaten artik diyetisyenin beslenme seklini tamamen degistirmesi gerekiyor 1 ayı geçti dimi ?
Allah şifa versin çeken bilir.İlaç kullanıyor musun?Migren sonrası kafam kaZan gibi yaaa ne pis şey
Zaten simdi veremezsek yaslaninca isimiz zprAllah şifa versin çeken bilir.İlaç kullanıyor musun?
Mübarek bende de yok yok
Migren,PKO,İnsülin direnci,miyom
Zayıflarsam Pko ve direnç kırılır
Allahım hepimize sağlıklı zayıflamamızı nasip et.Yoksa bu kilolar hastalıktan başka birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?