Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyen çok iyi gitmedi bi haftada yağdan -1000 gr gitmiş,ama kilo olarakda 96.2 çıktım yani +100 gr fazla gözüküyor
Çörek otu yağını aldım sabah 1 çk içtim aç karnına pek bi fena tadı midem bulandı

Aslında agzınıza bir cay kasıgı atıp üstüne hemen su icince pek tadı kalmıyor damagınızda siz nasıl iciyorsunuz

Onemli olan yagdan gitmesi degil mi zaten canim 1 kilo yag gitmis vucudundan sevinmelisin bence

Onemli olan yagdan gitmesi degil mi zaten canim 1 kilo yag gitmis vucudundan sevinmelisin bence

Belki incelmissindir olcuyomusun mezurayla
Diyetisyen ölçüyor kuzum sadece göğüsden bi cm incelmişim bu hafta.Diğer bölgeler aynı hiçbi değişiklik yok.Birde bu hafta çok daha fazla spor yaptım.
Tek fark geçen hafta 8 yk sebze yemeğini tek bir çeşit yapıyorken bu hata 8 yk iki farklı sebze yemeği olarak yaptım.Bundan başka birşey bulamadık .Yediklerimi öğün öğün karşılaştırdı diyetisyen

Hafta sonu yaptigin kacamak yuzunden uzulme motivasyon dusurmek yok! Bu hafta daha guzel olacak

Bence gayet güzel ama kiloya yüzde olarak bakma lazım senin kilonda normal mi bilmiyorum. Listeninde disina cikmadin. Zaten artik diyetisyenin beslenme seklini tamamen degistirmesi gerekiyor 1 ayı geçti dimi ?

Bence gayet güzel ama kiloya yüzde olarak bakma lazım senin kilonda normal mi bilmiyorum. Listeninde disina cikmadin. Zaten artik diyetisyenin beslenme seklini tamamen degistirmesi gerekiyor 1 ayı geçti dimi ?
Yok canım 1 ayı geçmedi.Altı aydır ara öğünleri yemekleri değiştirdik sürekli.Bugün diyetisyenle onu da konuştuk diğer listelerimle karşılaştırdığımızda en rahat ve sürekli olarak kilo verdiğim bu diyet listesi

Migren sonrası kafam kaZan gibi yaaa ne pis şey
Allah şifa versin çeken bilir.İlaç kullanıyor musun?
Mübarek bende de yok yok
Migren,PKO,İnsülin direnci,miyom
Zayıflarsam Pko ve direnç kırılır
Allahım hepimize sağlıklı zayıflamamızı nasip et.Yoksa bu kilolar hastalıktan başka birşey değil

Zaten simdi veremezsek yaslaninca isimiz zpr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…