- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Gece idi demi tamamHergece 12 de 0 layıp yenisine başlayacaksın. Bu gün de atla
Ha ha ha ay hiç güleceğim yoktuBugun niloyayi geccem
Hadi inşallah hedefim 3200Bugun niloyayi geccem
Ha ha ha ay hiç güleceğim yoktu
Onun annesi bile 1500 atlıyor600 mekik çekiyormuş... kiminle aşık atıyon sen
Niye oda spor sonucda yataktan kalktigim gibi 50 zipliyorum naptiniz siz banaFindikfaresi123 abla ipi puanlamaya dahil etmiyoruz :)
Ha ha ha ay hiç güleceğim yoktu
Onun annesi bile 1500 atlıyor600 mekik çekiyormuş... kiminle aşık atıyon sen
aaa ben niloya mi yazmisim ankayi gecicem dicektimHadi inşallah hedefim 3200
Aleti var onunla çekiyoruz...600 mu ben hic mekik cekemiyorum
aaa ben niloya mi yazmisim ankayi gecicem dicektim
ablacim ipleri cuma gunu ayri hesaplicam. Dun dedim ya ip haric gunluk 75 puanlik spor yapalim bu hafta diye. O yuzden.Niye oda spor sonucda yataktan kalktigim gibi 50 zipliyorum naptiniz siz bana
Valla annene helal olsun :)Aleti var onunla çekiyoruz...
Bana hep spor yap diyorduda ben pek yapmazdım arada bir şimdi ye onu dinleseydim fit gibi olacaktım.Valla annene helal olsun :)
Ankayı geçersin kiminle yarışa girdiyse yenilmiştir şimdiye kadar600 mu ben hic mekik cekemiyorum
aaa ben niloya mi yazmisim ankayi gecicem dicektim
anneler her zaman haklidirBana hep spor yap diyorduda ben pek yapmazdım arada bir şimdi ye onu dinleseydim fit gibi olacaktım.
Ankayı geçersin kiminle yarışa girdiyse yenilmiştir şimdiye kadar
600 yapardı kaptan yarış olunca 200 de kalmış:)Ankayı geçersin kiminle yarışa girdiyse yenilmiştir şimdiye kadar
Çok yedim ama salata yedimSeeen sen ve yemekyok canım diyorum sana
Inşallah bugün bende deli gibi spor yapmayı düşünüyorumYaptım valla ooh sefam olsunBugun cok yuklendim heryerim agrıyor yarın bişey yapamam yarın da senden cok sey bekliyorum ona göre
Evet ama onu yemek bana artık ölüm gibi geliyo sabah sabah ağzımda büyüyoMenün cok guzel canım bana göre cok saglıklı gecmiş hele o sabah 6daki yumurta super ötesi erkenden calışıyor metan masallah
Anamm benim bebeģim gelmişCeekeeeee
Günaydın umarım çok güzel sonuçlarla dönersin :)Günaydınlar kızlar.Nasılsınız?
Diyetisyene gidiyorum bakalım sonuçlar nasıl?
Aşk olsun 1000 den aşağı atlamıyom ne zamandır da misafir vardı dün yatmadan 200 atladım600 yapardı kaptan yarış olunca 200 de kalmış:)
Süpersin rakibem ama bugün geçicem seniDunki ip atlama skorum 1750 idi kaptancıgımKanguru_
tmm cnm bugun devam hadi bakalim 2000 i gec bugunDunki ip atlama skorum 1750 idi kaptancıgımKanguru_
EvetAşk olsun 1000 den aşağı atlamıyom ne zamandır da misafir vardı dün yatmadan 200 atladım
Buguun dunu telafi et ozmnAşk olsun 1000 den aşağı atlamıyom ne zamandır da misafir vardı dün yatmadan 200 atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?