- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Ayyyyy daha çok atlamam lazimmistmm cnm bugun devam hadi bakalim 2000 i gec bugun
Hahayyy sen bizi ne sandin canimmmAyyyyy daha çok atlamam lazimmis
Hedef 2000Buguun dunu telafi et ozmn
Yarın gorursununHahayyy sen bizi ne sandin canimmm
Bendende 4000Hedef 2000
Ay allahım sen hala kacamak diyorsun kız banaÇok yedim ama salata yedim
Inşallah bugün bende deli gibi spor yapmayı düşünüyorumama sen gerçekten çok iyi spor yapıyosun kaçamaksız 1 ay geçirsen 69un altına düşersin bence
Evet ama onu yemek bana artık ölüm gibi geliyo sabah sabah ağzımda büyüyo
Anamm benim bebeģim gelmişnapıyosun nasıl gidiyo görümceyle
Günaydın umarım çok güzel sonuçlarla dönersin :)
Hedef 2000
Yarın gorursunun
Yok yok bunları zorlamadan bitiririzde zorlasak kaç olur acabaCokta şapmayin ya zorlamayin kendinizi
Kiz bana bak sen robot falanmisin dogru soylrYok yok bunları zorlamadan bitiririzde zorlasak kaç olur acaba
Uzayliydim en sonKiz bana bak sen robot falanmisin dogru soylr
DogrudurUzayliydim en son
Ay allahım sen hala kacamak diyorsun kız banabu benim yunmus yıkanmıs halim kacamaksız gibi geliyor bana bir gunu boyle bitirince hele dun aksam yogurt ve bir kepce corbayla yattım ya gurrr gurr aclıktan ölecektim o sebeple ister dikkat etmek ister diyet diyelim benim hareketim cokca spor ve az yemek üstğne kurulu makarna pilav cikolata tatlı cıktı ya hayatımdan onlardan gider inş gittigi kadar
Hadi bakalım bugun cok guzel seyler bekliyorum ssnden bolca spor ip atlamadada yarısalım ne dersin. Hem ben bugun misafirlige gidicem sporu 0da az yaparım kacamak da olur ucundan da olsa malesef
Takımdaki arkadaş öyle diyince bende kabullendim bana soru sorsalarDogrudursasirmam oyleysen
Parmak ucunda yere sadece dokun daha fazla olurYok anacım 150ara vermeden atladığımda nefes kalmıyor bende
ara ver cnm sende 50 50 yap ben 200 yapip ara veriyorumYok anacım 150ara vermeden atladığımda nefes kalmıyor bende
Takımdaki arkadaş öyle diyince bende kabullendim bana soru sorsalar
_ "kimsin?"
__uzayli
Kesin gecersin canım bugun spor yapamamaxcık ip atlarım ancak misafirlikte olucam cunkiSüpersin rakibem ama bugün geçicem seni
Oh oh spor icin harika birgun ozaman bas gazaMisafirliğe gidince kaçamak yapma dicem ama biliyorum hepimiz için imkansız bari az yemeye çalış diyimsporu yarın telafi edersin ben de şimdi annemle dışarı çıkcam ama neyse ki annem çok sıkı diyette olduğu için banada bozdurmaz gelincede sporumu yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?