kas oranını nerden öğreniyon peki ?Yaaa ben birşey söyliycem benim kas oranım +900 olmuş bu spor bana yaramıyor
Hosgeldin canim. Kendini bize tanitir misin :)
Hergun yapmak zorunlu degil canim. Sen boyle devam et kilo verme durumuna gore arttiriz sporupazara çıktım bir sürü ot aldım :))) kızlar hergun spor yapmak grup olarak zorunlu mu. ben iki günde bir yapiyorum yeterli mi ??
Oh supersin abla. Burda hava buz gibi160 oldu bile kaptanim hava güzel yürüyüse gidiyoruz kizlarda bisiklet sürecek
fazlada spor yapmadin kiYaaa ben birşey söyliycem benim kas oranım +900 olmuş bu spor bana yaramıyor
Hoş buldum tabiki anlatırım form doldurmam gerekiyor mu kilo boy falan :)Hosgeldin canim. Kendini bize tanitir misin :)
Canim sende mi 6. Takımdaydın :)kas oranını nerden öğreniyon peki ?
Yok canim bizim formumuz yokHoş buldum tabiki anlatırım form doldurmam gerekiyor mu kilo boy falan :)
Diyetisyen yağ kas ölçümü yapıyor zaten oradan verilen ölçümlere baktımkas oranını nerden öğreniyon peki ?
he kuzum yeni katıldım :)) yaza kadar vermem gereken kilolarım var. sen?Canim sende mi 6. Takımdaydın :)
anladım. bence kas kütlesi artmasi iyi amaDiyetisyen yağ kas ölçümü yapıyor zaten oradan verilen ölçümlere baktım
Canım şuan kas oranım 52,4 tü bu hafta 53,3 oldu.Zayıf olsam kasımın olması iyianladım. bence kas kütlesi artmasi iyi ama
ha anladim canim. tabi haklisin en basta zayiflamak daha onemliCanım şuan kas oranım 52,4 tü bu hafta 53,3 oldu.Zayıf olsam kasımın olması iyi
Tamam öyleyse göz aticam :)Yok canim bizim formumuz yok
Zamanla taniyoruz birbirimizi :). Genel olarak taniyalim seni. Bide ilk sayfada kurallarimiz yazili onlarida okursan iyi olur :)
Bende 13. Takımdan geliyorum canim hedefe ulaştım 2.hedefte sıra :)he kuzum yeni katıldım :)) yaza kadar vermem gereken kilolarım var. sen?
Her 1 kas hücresi yaşayabilmek icin 4 mgr mı oyle bisey yağ tüketiyor yani kasın artması çok güzel bişeyYaaa ben birşey söyliycem benim kas oranım +900 olmuş bu spor bana yaramıyor
hee anladim kuzum :))) veririz inşallah geri kalan kilolarımızıTamam öyleyse göz aticam :)
Bende 13. Takımdan geliyorum canim hedefe ulaştım 2.hedefte sıra :)
Bu konu hakkında birşey demedi
Hoş buldum canimDELIveCesur hoşgeldin aramıza
hee anladim kuzum :))) veririz inşallah geri kalan kilolarımızıbugun pazardan ısırgan otu aldım onu pişircem bakalım
Bi sorsana tlfn numarasi fln yokmu ? O kesin bilgi verir sanaBu konu hakkında birşey demedi
Sorayım bakalım ne diyecekBi sorsana tlfn numarasi fln yokmu ? O kesin bilgi verir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?