- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Ben de 23 yaşındayım :) artık çok az kilon kalmış yavaş yavaş gider önemli olan sıkılaşmanKanguru_ Merhaba arkadaşlar kendimi tanitayim..
23 yaşındayım
4 buçuk yıllık evliyim
2 evlâdım oldu 1. Kizim Vefat etti 2. Oğlum 6 bucuk aylik
Istanbuldayim
Köken melez
158. Boy
52.1 güncel kilom
48 hedef kilo
13. Takımdan geldim
Ilk hedefim olan 52. E ulaştım orada 2 ay olmadan
Burda da 48 e ulaşırım inşallah
59.9 ile başladım 1 aralıkta diyete ve 2 ay dolmadan toplam 7.2 kg verdim..
Zamanla birbirimizi daha iyi taniyacagimizi umuyorum
hoşgeldin tatlım allah yardımcın olsun çok üzüldüm takma ah senin gibi olmak çok isterdim 65 olmak için çalışıyorumKanguru_ Merhaba arkadaşlar kendimi tanitayim..
23 yaşındayım
4 buçuk yıllık evliyim
Istanbuldayim
Köken melez
158. Boy
52.1 güncel kilom
48 hedef kilo
13. Takımdan geldim
Aa Öyle mi canim evet son kilolar çok zor gidiyorBen de 23 yaşındayım :) artık çok az kilon kalmış yavaş yavaş gider önemli olan sıkılaşman
Hoş buldumhoşgeldin tatlım allah yardımcın olsun çok üzüldüm takma ah senin gibi olmak çok isterdim 65 olmak için çalışıyorum
gecmis olsun canim. Acile yada ozele mi gitsen 15 gun cok uzunTatlılarımmm ... Dün anlatdığım gibi malesef omurgam çok fena kafamı oynatamıyorum
basin sagolsun canimKanguru_ Merhaba arkadaşlar kendimi tanitayim..
23 yaşındayım
4 buçuk yıllık evliyim
Istanbuldayim
Köken melez
158. Boy
52.1 güncel kilom
48 hedef kilo
13. Takımdan geldim
Sağol Kaptan amin ins ❤gecmis olsun canim. Acile yada ozele mi gitsen 15 gun cok uzun
basin sagolsun canim
Acilarin en buyugunu yasamissin
Neden vefat etti hastamiydi ?
Bu kuzunu Rabbim sana bagislasin insallah.
Bende 26 yasindayim
2 cocugum var biri 3 biri 1 yasinda.
2 ayda guzel kilo vermissin. Spor yaptin mi bu surecde? Hedefine fazla yok. Yakin zamanda mezun olur korumaya aliriz seni
Birbucuk saat yürüdük canim bacaklar pert 9000 adimHergun yapmak zorunlu degil canim. Sen boyle devam et kilo verme durumuna gore arttiriz sporu
Oh supersin abla. Burda hava buz gibi
fazlada spor yapmadin ki
Evet canım ama ben bekarım sen maşallah gencecik annesinAa Öyle mi canim evet son kilolar çok zor gidiyor
Hosgeldin ben en son 26 sene önce 48 kiloydumSağol Kaptan amin ins ❤
2 doğumu da preeklampsi ile yaptim kızım solunum yetmezliğinden vefat etti
Oğlumda aynı şekilde yattı yoğun bakımda şimdi yanımda çok şükür ikiside prematür doğdu bende kızımda yoğun bakımda yattım rabbim kalanlara sağlık versin..
Evet spor yaptım canim burda da akşama menü spor paylaşırım fikriniz olur az çok :))
Evet evet ben oyumSeni taniyorum bdv den su pasakli evarkadaslari olan kizsin demihosgeldin aramiza seyhan ben grup ablasiyim
aaa sende bendensinSağol Kaptan amin ins ❤
2 doğumu da preeklampsi ile yaptim kızım solunum yetmezliğinden vefat etti
Oğlumda aynı şekilde yattı yoğun bakımda şimdi yanımda çok şükür ikiside prematür doğdu bende kızımda yoğun bakımda yattım rabbim kalanlara sağlık versin..
Evet spor yaptım canim burda da akşama menü spor paylaşırım fikriniz olur az çok :))
Hadi bakalim spor ne düsünüyosun yürüyüs filanmi spor salonumuEvet evet ben oyumhoşbulduuuk
Savaş boyalarını sürdüm yarından itibaren başlıyorum
Hatta bugün de yediklerime gayet dikkat ettim yarın da spora başlıyorum
Gidecek kilolar abla hedefine az kaldi mezun etcez seni yakindaBirbucuk saat yürüdük canim bacaklar pert 9000 adim
ooo cok iddialiiiiEvet evet ben oyumhoşbulduuuk
Savaş boyalarını sürdüm yarından itibaren başlıyorum
Hatta bugün de yediklerime gayet dikkat ettim yarın da spora başlıyorum
Evet canım ama ben bekarım sen maşallah gencecik annesin
Hoş buldum bakalım bende 3 yıl önce 48 kiloydum 52 kiloyu hep korudum da doğum yapınca cıktı haliyle :)Hosgeldin ben en son 26 sene önce 48 kiloydum
aaa sende bendensinben ilkini preeklampsiyle yaptim 33 haftalik dogdu. Cok sukur kuvezde falan kalmadi. Ikincisindede kil payi kurtuldum. Hep protein cikti ama yogun olmadigi icin sonuna kadar bekleyebildik. Cok zordu hele ilkinde davul gibi sismistim. Gozumun onunde hep biseler ucuyodu 1 hafta hastanede yatmistim neyseki gecti gitti
Melegin seni cennete bekliyo. Sonsuz alemdr beraber olcaksiniz insallah
Sen daha agir atlatmissinAmiiin inşallah canım
Benim ilki 28 haftalıkken cıktı 16 gün yattım hastanede doğumdan önce ve sonra 3 gün yoğun bakımda yattım dr eşime bebekten ve eşinden ümidini kes demis ben ameliyata girerken ve ameliyatım çok uzun sürmüş ben yoğun bakımdayken bebeğim vefat etmiş bana çıkana kadar söylemediler
Yasiyor diye biliyordum...
2. Doğumda yatmadım yoğun bakımda oğlum 33 haftalık doğdu 1 ay a yakın kaldı yoğun bakımda şimdi evimizdeyiz çok çok şükür
Aynen canim sonucunda yavruma kavuştum ya çok şükürSen daha agir atlatmissinneyseki gecti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?