Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ Merhaba arkadaşlar kendimi tanitayim..
23 yaşındayım
4 buçuk yıllık evliyim
2 evlâdım oldu 1. Kizim Vefat etti 2. Oğlum 6 bucuk aylik
Istanbuldayim
Köken melez
158. Boy
52.1 güncel kilom
48 hedef kilo
13. Takımdan geldim
Ilk hedefim olan 52. E ulaştım orada 2 ay olmadan
Burda da 48 e ulaşırım inşallah
59.9 ile başladım 1 aralıkta diyete ve 2 ay dolmadan toplam 7.2 kg verdim..

Zamanla birbirimizi daha iyi taniyacagimizi umuyorum

Ben de 23 yaşındayım :) artık çok az kilon kalmış yavaş yavaş gider önemli olan sıkılaşman

hoşgeldin tatlım allah yardımcın olsun çok üzüldüm takma ah senin gibi olmak çok isterdim 65 olmak için çalışıyorum

Tatlılarımmm ... Dün anlatdığım gibi malesef omurgam çok fena kafamı oynatamıyorum
gecmis olsun canim. Acile yada ozele mi gitsen 15 gun cok uzun

basin sagolsun canim
Acilarin en buyugunu yasamissin
Neden vefat etti hastamiydi ?
Bu kuzunu Rabbim sana bagislasin insallah.

Bende 26 yasindayim
2 cocugum var biri 3 biri 1 yasinda.

2 ayda guzel kilo vermissin. Spor yaptin mi bu surecde? Hedefine fazla yok. Yakin zamanda mezun olur korumaya aliriz seni

Sağol Kaptan amin ins ❤

2 doğumu da preeklampsi ile yaptim kızım solunum yetmezliğinden vefat etti
Oğlumda aynı şekilde yattı yoğun bakımda şimdi yanımda çok şükür ikiside prematür doğdu bende kızımda yoğun bakımda yattım rabbim kalanlara sağlık versin..

Evet spor yaptım canim burda da akşama menü spor paylaşırım fikriniz olur az çok :))

Hosgeldin ben en son 26 sene önce 48 kiloydum

Seni taniyorum bdv den su pasakli evarkadaslari olan kizsin demihosgeldin aramiza seyhan ben grup ablasiyim
Evet evet ben oyum hoşbulduuuk
Savaş boyalarını sürdüm yarından itibaren başlıyorum
Hatta bugün de yediklerime gayet dikkat ettim yarın da spora başlıyorum

aaa sende bendensin ben ilkini preeklampsiyle yaptim 33 haftalik dogdu. Cok sukur kuvezde falan kalmadi. Ikincisindede kil payi kurtuldum. Hep protein cikti ama yogun olmadigi icin sonuna kadar bekleyebildik. Cok zordu hele ilkinde davul gibi sismistim. Gozumun onunde hep biseler ucuyodu 1 hafta hastanede yatmistim neyseki gecti gitti
Melegin seni cennete bekliyo. Sonsuz alemdr beraber olcaksiniz insallah

Evet canım ama ben bekarım sen maşallah gencecik annesin

Anne olduğum için hiç pişman olmadım canim
Ama evlilik büyük sorumluluk şimdi olsa 25 'de evlenmeyi tercih ederdim :)

Hosgeldin ben en son 26 sene önce 48 kiloydum
Hoş buldum bakalım bende 3 yıl önce 48 kiloydum 52 kiloyu hep korudum da doğum yapınca cıktı haliyle :)

Amiiin inşallah canım
Benim ilki 28 haftalıkken cıktı 16 gün yattım hastanede doğumdan önce ve sonra 3 gün yoğun bakımda yattım dr eşime bebekten ve eşinden ümidini kes demis ben ameliyata girerken ve ameliyatım çok uzun sürmüş ben yoğun bakımdayken bebeğim vefat etmiş bana çıkana kadar söylemediler
Yasiyor diye biliyordum...
2. Doğumda yatmadım yoğun bakımda oğlum 33 haftalık doğdu 1 ay a yakın kaldı yoğun bakımda şimdi evimizdeyiz çok çok şükür

Sen daha agir atlatmissin neyseki gecti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…