Haftaya listeye girdiginde soyleriz degistirir canim :) hem ozmn listeye girecek olanlarda var toplu bildirim yapariz kazene :)Kanguru_ kaptan kazen e söylememiz gerekiyor dmi bendeki kartalı (örümcek mi sizin karinca mi ?) olarak değiştirmesi gerek
Sabah 8.30 nar cicegi
9.00
1 haslanmıs yumurta
Domates salatalık
Yarım kivi
Ara 1 bardk yesilcay yarım muz
Ogleno
4 ymk kasıgı yogurtlu ıspanak
3 köfte
Aksam 16.30
1 kucuk un kurabiyesi
Yarım sigara böregi
Bir kucuk dilim irmik tatlısı
2 bardak sekersiz cay
Görüldüğü üzere kacamagımı yaptım malesef
Sporumu ayrıca yazacagım henuz bitirmedim arkadaslar
Acikmiyorum ki sabah gec yiyince. Aksam fazla yedim ama kalorili seyler degildi kiHoşgeldiniz arkadaşlar.
DELIveCesur çocuklarına ve sana sağlıklı ömürler versin
Huzurvermeyolunda ilk önce afiyet olsun.iyi bir kaçamak olmuş.Keşke bir tanesini seçip öyle yemiş olsaydın.
Kanguru_ kaptanım afiyet olsun sanki fazla mı yüklenmişsin akşam yemeğine.Ara yapsaydın en azında kayısı,hurma veya bi iki fındık yada cevizle
Kaptanım diyetisyenim cvp verdi iletiyorum:”merhaba kas artışı her zaman iyidir. Kalıcı olursa tabi ki”
Harika :) ip atlamadin miŞimdi sıra benim menüde
Aç karnına 1 çk çörek otu yağı ve 1 sb su
Sabah; mantarlı ve sebzeli yumurta (5 yk),1 kk peynir,1 dlm köy ekmeği
Ara ; 3 günkurusu kayısı
Ara; 1 elma
Akşam ; salata ve et haşlama
Ara : 1 portakal ve kayısı çayı olur
Sıvılar ; 2.5 lt su , 3 fincan çay
boregi gormeyeydi bu gozlerMenüm
Sabah 1 dilim peynir
1 ç.k kahvaltılık sos
2 küçük salam
Yarım domatez
1 küçük salatalık
1 kahve
1kucuk dilim boşnak böreği
Öğlen 2 çiğ badem
2 ceviz 1 kuru kayısı
1 hurma
Akşam 1 kase yoğurt (içine yulaf ezmesi yeşil elma rendesi)
2 lt detoks suyu
Eki Görüntüle 2101873
Bunu hergün taze yapıyorum kızlar
Içerisinde
1tane yeşil elma kabuğu 1 limon
4 adet tane k.biber
Küçük parca taze zencefil
1 tane çubuk tarçın ..
Güzel ödem attiriyor.
Sporu yapınca yazcam
Valla benim krizim degildi agır bir misafirlikte yemem utanc verici bir tabaktı mecbur az az yedim daha da az olabilirdi ama malesef böyle oldu iki haftanın ödülü diyelim banaHahaama sonra çok pişman oluyor insan canim sana tavsiye tatlı krizin tutarsa
1 bardak ılık süte 1 çubuk tarçın koyup iç
Açıklığında da 1 kase yoğurt a yulaf ezmesi ve toz tarçın katip ye ise yarıyor :)
]Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Cumartesi
Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin[
Valla benim krizim degildi agır bir misafirlikte yemem utanc verici bir tabaktı mecbur az az yedim daha da az olabilirdi ama malesef böyle oldu iki haftanın ödülü diyelim bana
Valla sizden önceki 2 haftamın ödülüydü onlar kaptan ama suan acısını cıkarıyorum merak etme yatana kadar durmadan spor yapıcam sööyle diyimHaftaya listeye girdiginde soyleriz degistirir canim :) hem ozmn listeye girecek olanlarda var toplu bildirim yapariz kazene :)
naptin bacim yarin telafi et . Spora yuklen ki gelmeden gitsin kilolar
Acikmiyorum ki sabah gec yiyince. Aksam fazla yedim ama kalorili seyler degildi ki
Ozamaaaan spora devaaammm
Harika :) ip atlamadin mi
boregi gormeyeydi bu gozler. Gerisi guzel. Bende detoks suyu yaptim gecen hafta bu haftada yapim :)
kaç ip uffff bu ne yaaa.MaşallahValla sizden önceki 2 haftamın ödülüydü onlar kaptan ama suan acısını cıkarıyorum merak etme yatana kadar durmadan spor yapıcam sööyle diyim
Suan 6 km kosubandında kostum 45 dksı 6.5 hızında tempolu yuruyus 15 dksı 8-8,5 hızında kosu seklinde
İp atlama 3250 de suan yatana kadar 5 bin olmak hedefim. Bölgesel falan da clışırsam eksiye bile duserim
Ilk sayfada puanlamalar var cnm. Yaptigin sporun puanini prdan hesapliyip listeye ekliyosun kendini. Ip atlicaksan eger onu hesaplamadan beni etikletleyerek bana bildirmen lazim onlari cuma gunu ayri hesaplicaz. 12.takimda yarisiyoruz ip atlamada o yuzden oyleBu konuda beni aydınlatır misin ne yapmam gerekiyor ?
Cok guzel canim afiyet olsun. 40 dkk ne sporu yaptigina bagli. Ilk sayfada puanlari var ordan hesaplayabilirsin. Yapamazsan ,yaptigin sporu buraya yazarsin biz hrsaplarizsabah
2 yumurta, az sucuk, yarim dilim tam bugdayli ekmek, bi dilim peynir, üç civari zeytin, bitki çayı
öğle
portakal, bir elma
akşam
bi tabak isirgan yemegi, bikac kasik yogurt, ceyrek dilim tambugday ekmek
uyuyana kadar iki litre suya tamamlarim. bugun spor yapmadim. yarin yapicam. yatmadan bikac kasik yogurt yerim. 40 dk spor kac puan ?
2 haftanin odulu olmaz canimValla sizden önceki 2 haftamın ödülüydü onlar kaptan ama suan acısını cıkarıyorum merak etme yatana kadar durmadan spor yapıcam sööyle diyim
Suan 6 km kosubandında kostum 45 dksı 6.5 hızında tempolu yuruyus 15 dksı 8-8,5 hızında kosu seklinde
İp atlama 3250 de suan yatana kadar 5 bin olmak hedefim. Bölgesel falan da clışırsam eksiye bile duserim
Valla evdekilerin bası dönüyor zıpzıp zıplıyorum hepKa
kaç ip uffff bu ne yaaa.Maşallah
Ben bugun 400 yaptim sadeceValla evdekilerin bası dönüyor zıpzıp zıplıyorum hep
Evet haklısın sevgili kaptanım evde yada dısarda kendim hayatta böyle bir tercih yapmazdım ama iste misafirlik olunca birkısmı mecburen böyle kactı ama ben de dedigim gibi kendimi cok sıktıgımda devamlı yapamam aylarca gibi yaniIlk sayfada puanlamalar var cnm. Yaptigin sporun puanini prdan hesapliyip listeye ekliyosun kendini. Ip atlicaksan eger onu hesaplamadan beni etikletleyerek bana bildirmen lazim onlari cuma gunu ayri hesaplicaz. 12.takimda yarisiyoruz ip atlamada o yuzden oyle
Cok guzel canim afiyet olsun. 40 dkk ne sporu yaptigina bagli. Ilk sayfada puanlari var ordan hesaplayabilirsin. Yapamazsan ,yaptigin sporu buraya yazarsin biz hrsaplariz
2 haftanin odulu olmaz canimhedef kilona ulasmadan odul yok .
Spor sahane mukkemmel harika harikuladenin fevkinde
Evet misafirlikde zor oluyo malesefEvet haklısın sevgili kaptanım evde yada dısarda kendim hayatta böyle bir tercih yapmazdım ama iste misafirlik olunca birkısmı mecburen böyle kactı ama ben de dedigim gibi kendimi cok sıktıgımda devamlı yapamam aylarca gibi yani
Evet cok sukur spor konsunda irademi sagladım artık
DELIveCesur canim hesaplayamazsan buraya yaptigin sporlari yaz biz hesaplariz. + bide dun yaptigin spor varsa onuda hesaplayip listedeki cuma gunu yazan yere yazabilirsin
Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan
Cumartesi
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan
Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin
tmm cnm sorun degil yapamiyosanEvet ilk sayfaya baktım zamanla alışırım herhalde ama benim ip atlamam imkansız gibi birşeyalt katımda yaşlı ve hastalar oturuyor ses olur bayağı spor yapıyorum zaten onu yazarım
Dün yapamadım eve çok geç gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?