Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ kaptan kazen e söylememiz gerekiyor dmi bendeki kartalı (örümcek mi sizin karinca mi ?) olarak değiştirmesi gerek
Haftaya listeye girdiginde soyleriz degistirir canim :) hem ozmn listeye girecek olanlarda var toplu bildirim yapariz kazene :)
naptin bacim yarin telafi et . Spora yuklen ki gelmeden gitsin kilolar
Acikmiyorum ki sabah gec yiyince. Aksam fazla yedim ama kalorili seyler degildi ki

Ozamaaaan spora devaaammm
Harika :) ip atlamadin mi
boregi gormeyeydi bu gozler . Gerisi guzel. Bende detoks suyu yaptim gecen hafta bu haftada yapim :)

]Spor skorlari
Cuma gunu

Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan

pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan

Cumartesi

Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin
[

Valla benim krizim degildi agır bir misafirlikte yemem utanc verici bir tabaktı mecbur az az yedim daha da az olabilirdi ama malesef böyle oldu iki haftanın ödülü diyelim bana

]Spor skorlari
Cuma gunu

Rzgrece 78 puan

pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan

Cumartesi

[

Bu konuda beni aydınlatır misin ne yapmam gerekiyor ?

Spor skorlari
Cuma gunu

Rzgrece 78 puan

pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan

Cumartesi
Smygnc 120 puan

sabah
2 yumurta, az sucuk, yarim dilim tam bugdayli ekmek, bi dilim peynir, üç civari zeytin, bitki çayı
öğle
portakal, bir elma
akşam
bi tabak isirgan yemegi, bikac kasik yogurt, ceyrek dilim tambugday ekmek
uyuyana kadar iki litre suya tamamlarim. bugun spor yapmadim. yarin yapicam. yatmadan bikac kasik yogurt yerim. 40 dk spor kac puan ?

Valla sizden önceki 2 haftamın ödülüydü onlar kaptan ama suan acısını cıkarıyorum merak etme yatana kadar durmadan spor yapıcam sööyle diyim

Suan 6 km kosubandında kostum 45 dksı 6.5 hızında tempolu yuruyus 15 dksı 8-8,5 hızında kosu seklinde

İp atlama 3250 de suan yatana kadar 5 bin olmak hedefim. Bölgesel falan da clışırsam eksiye bile duserim

Ka
kaç ip uffff bu ne yaaa.Maşallah

Bu konuda beni aydınlatır misin ne yapmam gerekiyor ?
Ilk sayfada puanlamalar var cnm. Yaptigin sporun puanini prdan hesapliyip listeye ekliyosun kendini. Ip atlicaksan eger onu hesaplamadan beni etikletleyerek bana bildirmen lazim onlari cuma gunu ayri hesaplicaz. 12.takimda yarisiyoruz ip atlamada o yuzden oyle
Cok guzel canim afiyet olsun. 40 dkk ne sporu yaptigina bagli. Ilk sayfada puanlari var ordan hesaplayabilirsin. Yapamazsan ,yaptigin sporu buraya yazarsin biz hrsaplariz
2 haftanin odulu olmaz canim hedef kilona ulasmadan odul yok .

Spor sahane mukkemmel harika harikuladenin fevkinde

DELIveCesur canim hesaplayamazsan buraya yaptigin sporlari yaz biz hesaplariz. + bide dun yaptigin spor varsa onuda hesaplayip listedeki cuma gunu yazan yere yazabilirsin

Evet haklısın sevgili kaptanım evde yada dısarda kendim hayatta böyle bir tercih yapmazdım ama iste misafirlik olunca birkısmı mecburen böyle kactı ama ben de dedigim gibi kendimi cok sıktıgımda devamlı yapamam aylarca gibi yani
Evet cok sukur spor konsunda irademi sagladım artık

Evet misafirlikde zor oluyo malesef
Ama yaptiklarinla eritmissindir bile :)

DELIveCesur canim hesaplayamazsan buraya yaptigin sporlari yaz biz hesaplariz. + bide dun yaptigin spor varsa onuda hesaplayip listedeki cuma gunu yazan yere yazabilirsin

Evet ilk sayfaya baktım zamanla alışırım herhalde ama benim ip atlamam imkansız gibi birşey alt katımda yaşlı ve hastalar oturuyor ses olur bayağı spor yapıyorum zaten onu yazarım
Dün yapamadım eve çok geç gelmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…