Cnm ben listede degilim kiizine cikmistim 79.9 kiloyla. Listeye girmem icin yine o kiloya inmem gerekiyo
Allah yardımcınız olsun insan tek basına olsan hasta olsan yine bir nebzede cocuklarla olunca daha da fena oluyor insan istşrqhatle toparlarsıın umarım diyet yapacak hal kalmamıstır takmayın cokYok canım daha kötü oldum, gözümü açamıyorum başım dönüyor boğazlarım beraber durumda, Bi de misafir geldi onu gezdirmek durumunda kaldım iyice yedim soğuğu, çocuğa da bulaştı ikimizde hastayız, bugün hastaneye gittim Bi büyük torba ilaçla döndük, sinüzit dedi, 2 gün rapor yazdı ancak toparlarsın dedi ben yatmaya devam Kızlar, diyete çok uyanıyorum ne getirirlerse onu yiyorum enerjim Yok zaten
Supeeer tebrik edem gitmiş cok guzel
Sağol canım bende beklemiyordum :)Supeeer tebrik edem gitmiş cok guzel
Yok canım daha kötü oldum, gözümü açamıyorum başım dönüyor boğazlarım beraber durumda, Bi de misafir geldi onu gezdirmek durumunda kaldım iyice yedim soğuğu, çocuğa da bulaştı ikimizde hastayız, bugün hastaneye gittim Bi büyük torba ilaçla döndük, sinüzit dedi, 2 gün rapor yazdı ancak toparlarsın dedi ben yatmaya devam Kızlar, diyete çok uyanıyorum ne getirirlerse onu yiyorum enerjim Yok zaten
Sağol canım bende beklemiyordum :)
Geçmiş olsun boşver diyeti siz iyi olunda. Misafir kötü olmuş valla hastalığına hastalık katmış. Inşallah kısa sürede toparlarsınızYok canım daha kötü oldum, gözümü açamıyorum başım dönüyor boğazlarım beraber durumda, Bi de misafir geldi onu gezdirmek durumunda kaldım iyice yedim soğuğu, çocuğa da bulaştı ikimizde hastayız, bugün hastaneye gittim Bi büyük torba ilaçla döndük, sinüzit dedi, 2 gün rapor yazdı ancak toparlarsın dedi ben yatmaya devam Kızlar, diyete çok uyanıyorum ne getirirlerse onu yiyorum enerjim Yok zaten
Sağol canım sürpriz oldu bana da :)Tebrik ederim cnm harikasnn
cok gecmis olsun canim. Kisa surede iyilesirsin insallahYok canım daha kötü oldum, gözümü açamıyorum başım dönüyor boğazlarım beraber durumda, Bi de misafir geldi onu gezdirmek durumunda kaldım iyice yedim soğuğu, çocuğa da bulaştı ikimizde hastayız, bugün hastaneye gittim Bi büyük torba ilaçla döndük, sinüzit dedi, 2 gün rapor yazdı ancak toparlarsın dedi ben yatmaya devam Kızlar, diyete çok uyanıyorum ne getirirlerse onu yiyorum enerjim Yok zaten
Oooo superrr bu hafta 50 yi ucundanda olsa gorursun insallah
haftaya cuma insallah listeye girmeyw ugrascam canimAaa bak bunu bilmiyordumm kotuymusss olsun iniyorsun iste 79.9a yavas yavas emin adimlarla
hadi bakalim esra seytanin bacagini kiriyosun. Bu hafta -1 gorcez senden heralde
cok gecmis olsun canim. Kisa surede iyilesirsin insallah
haftaya cuma insallah listeye girmeyw ugrascam canim
hadi bakalim esra seytanin bacagini kiriyosun. Bu hafta -1 gorcez senden heralde
kaptanim ben dün hesapladim 75 puanlik spor yapmisim. ama nereye yazacağımi bilemedimGuzrl menu guzel spor :)
Neyi anlamadin cnm anlatayim
hosgeldiiiinn :) fazla bi kilonuz yok biraz spor bira diyetle hepsi gider. Grubumuzun @Seyhan77 den sonra ikinci ablasi oldunuz ❤
kaptanim sabah sitedeydim. simdi disardayim. aksam da yine menü paylascam. oyle yapiyoruz dimi?doksanlar nerdesiiiinnn
Canim kilo bildirimi yaptın mıkaptanim sabah sitedeydim. simdi disardayim. aksam da yine menü paylascam. oyle yapiyoruz dimi?
Insallah kız göreyim artık sıkıldım valla aylardırcok gecmis olsun canim. Kisa surede iyilesirsin insallah
haftaya cuma insallah listeye girmeyw ugrascam canim
Selam kızlar bizim pazar bildirimlerimiz
Anka_1100
Niloyabebe_6000
Saygılar
Evet cnm yazdim listeye :)Ayy inşallah kaptanım
Ben sporu dün bildirmiştim
Tmm ben hallettim onu cnmkaptanim ben dün hesapladim 75 puanlik spor yapmisim. ama nereye yazacağımi bilemedim
aynen cnm ama bitek menu paylasmakla olmuyo. Azcik sohbet muhabbetkaptanim sabah sitedeydim. simdi disardayim. aksam da yine menü paylascam. oyle yapiyoruz dimi?
Vaaaaw rakibem ben seni hayatta gecemem 2 günde 700 gr verdiysen ohoo yandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?