Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah yardımcınız olsun insan tek basına olsan hasta olsan yine bir nebzede cocuklarla olunca daha da fena oluyor insan istşrqhatle toparlarsıın umarım diyet yapacak hal kalmamıstır takmayın cok

Gecmis olsun cnm dun bnde cok.usudum ama eve gelimce sicacik bi dus aldimki usugum ciksin die isede yaradi snada tavsiye ederim.sicak dus herzaman beni daha cabuk iyilestirr dene istersen bosver diyeti herseyin basi saglik

Geçmiş olsun boşver diyeti siz iyi olunda. Misafir kötü olmuş valla hastalığına hastalık katmış. Inşallah kısa sürede toparlarsınız

cok gecmis olsun canim. Kisa surede iyilesirsin insallah

Kilo bildirim
Cuma 52.1
Bugün 51.7
Fark-400
Kanguru_
Oooo superrr bu hafta 50 yi ucundanda olsa gorursun insallah
Aaa bak bunu bilmiyordumm kotuymusss olsun iniyorsun iste 79.9a yavas yavas emin adimlarla
haftaya cuma insallah listeye girmeyw ugrascam canim

Kanguru_

Kilo bildirimi

Cuma: 69.5
Pazartesi: 68.8
Fark: 700 gr
hadi bakalim esra seytanin bacagini kiriyosun. Bu hafta -1 gorcez senden heralde

Ayy inşallah kaptanım
Ben sporu dün bildirmiştim

Insallah kız göreyim artık sıkıldım valla aylardır

Selam kızlar bizim pazar bildirimlerimiz
Anka_1100
Niloyabebe_6000

Saygılar

Oooo super valla bu niloya :)
Gecmeye niyetliydim ama misafirim var
Ayy inşallah kaptanım
Ben sporu dün bildirmiştim
Evet cnm yazdim listeye :)
kaptanim ben dün hesapladim 75 puanlik spor yapmisim. ama nereye yazacağımi bilemedim
Tmm ben hallettim onu cnm
kaptanim sabah sitedeydim. simdi disardayim. aksam da yine menü paylascam. oyle yapiyoruz dimi?
aynen cnm ama bitek menu paylasmakla olmuyo. Azcik sohbet muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…