- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hoşgeldin aramıza önce kendini tanıt istersen. Yaşın boyun kilon işin gün içinde ne kadar yoğun olduğun bunlar önemli diyetteBen aranıza bugün katılıyorum.öncelikle herkese bol eksili ve keyifli bir süreç diliyorum.kuralları biraz okudum.ama bana söylemek istediğiniz ne varsa paylaşırsanız sevinirim.herkes kendine göre bir diyet uyguluyor sanırım.en etkili yöntem ne acaba? Tecrübelerinizden paylaşırsanız.
Hemen hemen aynı kiloda ve aynı boydayız. Burda birbirimize destek oluyoruz hergün yediklerimizi paylaşıyoruz.Ben anestezi teknisyeniyim.gün içinde mümkün mertebe sizi takip edeceğim.mesai sonrası akşamları müsait olurum.yaş:40 boy:1.58 kg:67hedef:58
Siz ne zaman başladınız?Hemen hemen aynı kiloda ve aynı boydayız. Burda birbirimize destek oluyoruz hergün yediklerimizi paylaşıyoruz.
Bu biraz azim işi burda menülerimizi paylaşmaktaki amaç bu gördüğümüz yanlışları söylüyoruz. Ben ilk başladığımda günde 2 porsiyon meyve yiyordum menümü yazdıkça hatalarımı farkettim. Sen de yeter ki kararlı ol. Spor zayıflamanın %30 iken diyet %70. Fakat diyetsiz spor bir hiçBu arada haftanın 2 günü reformer pilates yapıyorum.fakat diyetsiz hiçbir spor yetmiyor.ben diyetini gün içinde çok iyi idame ettiriyorum.fakat akşamdan sonra şeytan dürtüyor.biraz derken kaçıyor.meyve bile olsa ölçüsü kaçıyor.bir bozunca bu sefer kendime çok kızıyorum.bu bende bir takıntı oldu.vazgeçmiyeceğim.daha önceleri hedef kilolarıma düştüm.fakat artık verip almak istemiyorum.yaş 40 artık.umarım bu yolda sizinde desteklerinizle başaracağım.
Genelde bildirim geliyo ama takım arkadaşlarımız hep buralarda sürekli konuşup birbirimizi motive ediyoruzBu arada bir paylaşım olduğunda bir mesaj uyarısı geliyormu? Yoksa siteye mi girmek gerekiyor?
Ben 4 aydır yapmaya çalışıyorum ama çok yavaş gidiyo kilolar. Yalnızca 4 ayda 5 kilo verebildimSiz ne zaman başladınız?
Neler yapıyorsunuz?
Kız baa bildirim neyim gelmiyor bacım nasıl olcakkiGenelde bildirim geliyo ama takım arkadaşlarımız hep buralarda sürekli konuşup birbirimizi motive ediyoruz
6.takım cuma zayiflama yarismasi yazan yerin altinda sayfalar var ya orda konuyu takip et var ona tıkla kuzuKız baa bildirim neyim gelmiyor bacım nasıl olcakki
Çok güzel menünüz. Bamyanın yanına yoģurt tüketirseniz daha iyi olur.Burdan takipte olacağız o halde.tmm teşekkürler.
Sabah 2 dilim peynir
5-6 zeytin
Maydanoz
Tarçınlı süt
Ara: sade kahve
Öğlen bamya yiyeceğim
Herkes kendince bişeyler yapmaya çalışıyor. Ben şimdi size ekmek tüketin ya da tüketmeyin dersem yanlış olur. Karatay usulu beslenecekseniz zaten olmaz ama normal diyet yapıyorsanız bence günde 1 dilim tam buğday ekmeği yemek gerekiyor. Ben genelde yemiyorum ama haftasonları 1 dilim kahvaltıda yiyorumEkmek tüketmeli miyim?
Evet yoğurdu unuttum.
Sizin tavsiyeniz varmı?önceki yazışmaları okumam zor olacak.özellikle birşey varsa dikkate alacağım?
Günaydın, göreceksin merak etme sen bu azimle 76yıda göreceksin kısa zamandagünaydinn kizlar, Yeni katilanda hosgeldin takima
bende 100 g oynamis cumadan beri, daha tam 86'yi göremedim maalesef
Guzel menu cnm afiyet olsunMenüm
Sabah 1 haşlama yumurta
2 küçük salam
3 zeytin
1 dilim peynir
1 ç.k kahvaltılık sos
1 dilim tahilli ekmek
1 bardak taze sıkılmış meyvesuyu (yeşil elma,nar,armut,portakal,kivi)
Öğlen 2 dilim beyaz peynir
4 çiğ küçük badem
1 kuru kayısı
2 ceviz
1 bardak detoks suyu
Akşam 1 kase yoğurt (6y.k yulaf ezmesi 1 ç.k toz tarçın)
2lt detoks suyu
Sporu yapınca yazicam
Afiyet olsun efenim :)İyi akşamlar kızlar.Bugün ki menüm
1 çk çörekotu yağı,1 sb su
Sabah; Omlet,1 kk peynir,Roka,domates,salatalık,1 dlm k.ekmeği
Ara ; 1 pkt domatesli domatesli naneli diyet büsküvi
Öğlen (16:00) ; Piliç şiş ızgara, haşlama kabak,biber,karnabahar ve havuç (1 avuç içi kadar),1 sb ayran
Ara; Sade türk kahvesi
Akşam ; Yeşil salata
Ara ; 1 elma ve kayısılı form çay
Sıvılar; 1,5 lt su 2,5 lt tamamlıycam, Sade filtre kahve ve şekersiz çay
nescafe haric guzrl :)Sabah
1 yumurtadan mantarlı omlet
Domates salatalık
1 kk peynir
1 tatlı kasıgı visne receli
1 bardak tarcınlı süt
Ara yesilcay 10 fındık
Öğlen
Salata
yogurt
Et kavurma
Ara nesxafe
Aksam 18.00
7 hurma
1 kae yogurt
2.5 litre su
Kosu bandında 60 dk 6km kosuldu
100 sag iç bc
100 sol iç bck
100 sag sol sırt hareketi sopayla
100 sag sol bel sopyla
25*3 plank
100 yarım mekik
Yemeseymisin daha iyimis ama az yemisin yapcak bse yok eritirsin artik :)Kızlar yaa ben bugün balık restoranına gittik kv ve kp le güzel ekmek yemedim ızgara balık yedim amaaaa irmik helvası yedim üzerine bayağıdır tatlı bişey yememiştim valla ama yarım tabak yedim 100gr 297 kl miş ama ben o kadar yememişimdir ip atlamaya başladım çok pişmanım saat 16 da yedim kızlar inşallah eritirim
Tmm cnmKızlar dünkü spor puanım 73 eklermisiniz ben yapamadım
Afiyet olsun cnmgünün menüsü
kahvalti: iki yumurta, biraz sucuk, bir dilim tam buğday ekmegi, biraz domates, bi dilim peynir
öğlen: bi avuc ceviz, bi kase yoğurt
akşam: bir alabalık, ceyrek dilim tam bugday ekmegi, roka, salatalik
iki litre suya tamamlarim uyuyana kadar
spor yaptim bugün. saydim sayisini 125 tane. anasayfadaki hesaba göre 75 puan ediyor. şuan biraz aç hissediyorum su icicem. gecmezse sütlü kahve ya da yogurt yiyim diyorum
Tmmdir :)Bende 250 ip atladımKanguru_
Oooo superSporum :
20 squat
40 duvar şınavı
20 köprü
20 yan yatarak bacak açma (sağ)
20 yan yatarak bacak açma (sol)
20 baş üstünde alkışlama
15 saniye plank
15 dakika tempolu yürüyüş
Toplam: 84 puan +37,5 puan = 121, 5
Kanguru_ canım ben ip atlayamadım.Zorla 200 e tamamladım
Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan
Cumartesi
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan
Deli ve cesur 289 puan
Huzurvermeyolunda 350
NGY 150 puan
Fattylamb 135 puan
Seyhan77 245
Pazar
Smygnc 121,5 puan
Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?