Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin aramıza önce kendini tanıt istersen. Yaşın boyun kilon işin gün içinde ne kadar yoğun olduğun bunlar önemli diyette

Ben anestezi teknisyeniyim.gün içinde mümkün mertebe sizi takip edeceğim.mesai sonrası akşamları müsait olurum.yaş:40 boy:1.58 kg:67hedef:58

Bu arada haftanın 2 günü reformer pilates yapıyorum.fakat diyetsiz hiçbir spor yetmiyor.ben diyetini gün içinde çok iyi idame ettiriyorum.fakat akşamdan sonra şeytan dürtüyor.biraz derken kaçıyor.meyve bile olsa ölçüsü kaçıyor.bir bozunca bu sefer kendime çok kızıyorum.bu bende bir takıntı oldu.vazgeçmiyeceğim.daha önceleri hedef kilolarıma düştüm.fakat artık verip almak istemiyorum.yaş 40 artık.umarım bu yolda sizinde desteklerinizle başaracağım.

Spor skorlari
Cuma gunu

Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan

Cumartesi
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan
Deli ve cesur 289 puan
Huzurvermeyolunda 350
NGY 150 puan
Fattylamb 135 puan
Seyhan77 245
Elif 73

Pazar
Smygnc 121,5 puan
Huzurvermeyolunda 475
Fattylamb 135
NGY 90 puan
Elif 80
Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyiniz

Bu biraz azim işi burda menülerimizi paylaşmaktaki amaç bu gördüğümüz yanlışları söylüyoruz. Ben ilk başladığımda günde 2 porsiyon meyve yiyordum menümü yazdıkça hatalarımı farkettim. Sen de yeter ki kararlı ol. Spor zayıflamanın %30 iken diyet %70. Fakat diyetsiz spor bir hiç

Burdan takipte olacağız o halde.tmm teşekkürler.
Sabah 2 dilim peynir
5-6 zeytin
Maydanoz
Tarçınlı süt
Ara: sade kahve
Öğlen bamya yiyeceğim
Çok güzel menünüz. Bamyanın yanına yoģurt tüketirseniz daha iyi olur.

2 hafta deneme süreniz olacak. Aktifliğinize bağlı olarak takıma alınacaksınız. Artık sizinde verdiğiniz kilolar takımı etkileyecek

Ekmek tüketmeli miyim?
Evet yoğurdu unuttum.
Sizin tavsiyeniz varmı?önceki yazışmaları okumam zor olacak.özellikle birşey varsa dikkate alacağım?

Ekmek tüketmeli miyim?
Evet yoğurdu unuttum.
Sizin tavsiyeniz varmı?önceki yazışmaları okumam zor olacak.özellikle birşey varsa dikkate alacağım?
Herkes kendince bişeyler yapmaya çalışıyor. Ben şimdi size ekmek tüketin ya da tüketmeyin dersem yanlış olur. Karatay usulu beslenecekseniz zaten olmaz ama normal diyet yapıyorsanız bence günde 1 dilim tam buğday ekmeği yemek gerekiyor. Ben genelde yemiyorum ama haftasonları 1 dilim kahvaltıda yiyorum

Guzel menu cnm afiyet olsun
Afiyet olsun efenim :)
nescafe haric guzrl :)

Yemeseymisin daha iyimis ama az yemisin yapcak bse yok eritirsin artik :)
Kızlar dünkü spor puanım 73 eklermisiniz ben yapamadım
Tmm cnm
Afiyet olsun cnm
Tmmdir :)
Oooo super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…