- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bu böyle takılır kalır merak etmeVaaaaw rakibem ben seni hayatta gecemem 2 günde 700 gr verdiysen ohoo yandım ben
Ya masallah nloy hanım ne yapıyor spor olarak baska birley yapmıyormu acaba ya 6000 nedir arkadasOooo super valla bu niloya :)
Gecmeye niyetliydim ama misafirim var
Evet cnm yazdim listeye :)
Tmm ben hallettim onu cnm
aynen cnm ama bitek menu paylasmakla olmuyo. Azcik sohbet muhabbet
Yok ya allah korusun verde takır takır beni gec yeterkiBu böyle takılır kalır merak etme
Yapiyo heraldeYa masallah nloy hanım ne yapıyor spor olarak baska birley yapmıyormu acaba ya 6000 nedir arkadas
yok canım görmedim etiket yoktu. eve gidince yapabilirim geç sayilmazsa tabiCanim kilo bildirimi yaptın mı
Pazartesi gunu ve cuma gunu ac karnina bildirim yapiyoruz canim. Bilgin olsun :)yok canım görmedim etiket yoktu. eve gidince yapabilirim geç sayilmazsa tabi
öyle mi. tamam o halde :) haberim yoktu aç karnina oldugunun. bu cuma başlıcam o zaman dimi terazi bildiriminePazartesi gunu ve cuma gunu ac karnina bildirim yapiyoruz canim. Bilgin olsun :)
evet cnm cuma gunu baslicaksin :)öyle mi. tamam o halde :) haberim yoktu aç karnina oldugunun. bu cuma başlıcam o zaman dimi terazi bildirimine
darisi basinaiki günde yarım kilo veren arkadaşları tebrik ederim
inşallahevet cnm cuma gunu baslicaksin :)
darisi basina
Yapiyo heraldecok azimli masallah
inşallahbu sefer coook istiyorum istediğim kiloya inmeyi yaza kadar
Yani ilk hedefim 70 olmak isterseniz 70 yazın cunki 70den sonrası cok zor gidecek 2. Hedefim 65 olmakHuzurvermeyolunda cnm senin hedef kilonu 65 mi yazalim 70 mi
ben şuan 68 kiloyum. 60 kiloya inmek istiyorum. bu bilgiyi nerenin altina yazayim anlamadim? giriş sayfasina miKac kilon var cnm hedefin ne yaa herse sunyukarinisimlerin altina kilosunu inmek istkiloyu yazsa ikide bir boyle sormayiz ben herkesi karistiriyorumm
ben şuan 68 kiloyum. 60 kiloya inmek istiyorum. bu bilgiyi nerenin altina yazayim anlamadim? giriş sayfasina mi
Menün gayet iyi sabah acelen vardı galibaİyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm
7.30 : 1 çk çörek otu yağı,1 sb su
8.15: 1 yk yoğurt
9.30 : 1 pkt form büsküvi
12.45: 6 yk tavuk sote , salata ve 1/2 kase yoğurt,1yk arnavut ciğeri,3 arnavut biberi
16.00 : 3 gün kurusu kayısı
18.45 : 6 yk kadar kabak yemeği,salata,1/2 dlm köy ekmeği
20.00 : 1 elma ve kayısılı form çay
Sıvılar: 2,5 lt su 3 e tamamlarım, şekersiz çay (4 b.ç.b),1 fincan sade kahve,1 fincan limonlu form çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?