Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güncelleme;
Akşam:3 yk kabak yemeği ve 1 tavuk şiş sebzesi çok (mantar,domates,biber)

Güncelleme;
Akşam:3 yk kabak yemeği ve 1 tavuk şiş sebzesi çok (mantar,domates,biber)

Afiyet olsun cnm doymadinmiki tekrar mi yedin eksikmi yazdin bana cok daginik geliyor senin menun bence acil degismen lazm kndi fikrim tabi zamanina yazik gibi geliyor verdihimnemegede tabi

Afiyet olsun cnm doymadinmiki tekrar mi yedin eksikmi yazdin bana cok daginik geliyor senin menun bence acil degismen lazm kndi fikrim tabi zamanina yazik gibi geliyor verdihimnemegede tabi
Doymak değil canım yemeden önce yazmıştım akşam yemeği menüsünü 6 yk kabak yerine 3 yk kaşığı yedim ve yanına tavuk şiş ekledim.Yedikten sonrada yediklerimi güncelledim.
Ben 3 ana 3 ara öğün yapıyorum.Acaba ondan mı dağınık geliyor.

Selam kizlar cok yogunum niyeyse yarinda sabah doktor sonra ev görmesi sonra misafirim gelecek kurabiye filan simdi yapacam yarin vaktim yok diye yarin aksam gelirim anca.
Menü:sabah;yumurta salatasi bol yesillikli tulum peyniri ceviz bir dilim ekmek
Aksam:mercimek corbasi yogurtlu brokoli kahve ictim gezmedeydik avm de hic su icemedim
Spor:9000 adim
Ip ziplama :150 ama ziplarim arada insallah sizler neler yaptiniz

Ooabilir bence aksam yemeginden sonra birsey yemesen hele bide meyve direk sekere donusuyor cnki aksam yenenler gunduz bile yendiginde yanknda sut grubundan birsey olmasi lazmki sekeri dengelesin bu senin diyetishen nasil atlar boylebirseyi aklim.almiyor sormasi ayip ne kadar veriyorsn aylik

6 aydır bu diyetisyenle çalışıyorum.Çeşitli diyet listeleri denedik.En çok bu listeyle kilo verdim ben.Her hafta gidiyorum ve aylık 120 Tl veriyorum

Menunuz yine cok guzel abla o yogunluga ragmen masallah saglıklı tercihler yapmıssınız tebrik ederim

6 aydır bu diyetisyenle çalışıyorum.Çeşitli diyet listeleri denedik.En çok bu listeyle kilo verdim ben.Her hafta gidiyorum ve aylık 120 Tl veriyorum
Em cok.bu listeyle zayiflamis olabilirsin canm ama artik vucudjn bunu normal yeme aliskanligi olarak algilamis ve bu yuzden vermiorsun bencee yaparim dersen senle bir listemi paylasayim bir hafta eksiksiz dene eger iki kiloya yakom vermezsen ben ozur dilicem senden karistigim.icin

Tamam denerim listeyi.Chia yada keten tohumlu şeyler varsa ben yiyemiyorum onları.Birde ara öğünsüz yapamıyorum ben.İnsüline karşı direncim ve migrenim var aç kalamıyorum

Afiyet olsun abla cok gzel.olmus menun yarin senin icin tehlikeli hibi aman diyim dikkat et yemeginide yaninda gotr

Bugunun menusu

Kahvalti (11.00) 120 gr firinda ciger yanina boll yesillikli salata

Ara 15.30 1 turk kahvesi ceyrek mango 4 kasik yogurt

Aksam (18.30) 1 yumurta iki kasik haslanmis yesilmercimekli mevsim salata 2 kasik lor

3 lt su 1 brd cay
300 ip atlama
30 dk twmpolu yuruyus

N NGY sen bahar kahramana mı gidiyodun

Canim 2008 de gitmistim.bn ona ama cok iyi sonuc alamamistim ben online diyetle bi kadinla calistm dogumdan once 16 ya yakin verdim dogjmdan sonrada 10 verdim.iste gene ayni kadinla ama ucreti cok glmeye basladi artik iki cocuk var tabi masraflar agir kista olnca biraktim sizle devam ediyorum

Şimdi kimle çalışıyosun ne kadar ödüyosun

Akşam yemeğine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…