- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
hep böyle oluyo rakibem birden gidip sonra öyle bir duruyo ki hep aynı şeyYok ya allah korusun verde takır takır beni gec yeterki
Güncelleme;İyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm
7.30 : 1 çk çörek otu yağı,1 sb su
8.15: 1 yk yoğurt
9.30 : 1 pkt form büsküvi
12.45: 6 yk tavuk sote , salata ve 1/2 kase yoğurt,1yk arnavut ciğeri,3 arnavut biberi
16.00 : 3 gün kurusu kayısı
18.45 : 6 yk kadar kabak yemeği,salata,1/2 dlm köy ekmeği
20.00 : 1 elma ve kayısılı form çay
Sıvılar: 2,5 lt su 3 e tamamlarım, şekersiz çay (4 b.ç.b),1 fincan sade kahve,1 fincan limonlu form çay
Çörek otu yağı midemi bulandırıyor.Yiyemiyorum biraz geçmesi gerekiyor.İşyerine de götürmüyorum kahvaltılıkMenün gayet iyi sabah acelen vardı galiba
Güncelleme;
Akşam:3 yk kabak yemeği ve 1 tavuk şiş sebzesi çok (mantar,domates,biber)
Doymak değil canım yemeden önce yazmıştım akşam yemeği menüsünü 6 yk kabak yerine 3 yk kaşığı yedim ve yanına tavuk şiş ekledim.Yedikten sonrada yediklerimi güncelledim.Afiyet olsun cnm doymadinmiki tekrar mi yedin eksikmi yazdin bana cok daginik geliyor senin menun bence acil degismen lazm kndi fikrim tabi zamanina yazik gibi geliyor verdihimnemegede tabi
Doymak değil canım yemeden önce yazmıştım akşam yemeği menüsünü 6 yk kabak yerine 3 yk kaşığı yedim ve yanına tavuk şiş ekledim.Yedikten sonrada yediklerimi güncelledim.
Ben 3 ana 3 ara öğün yapıyorum.Acaba ondan mı dağınık geliyor.
6 aydır bu diyetisyenle çalışıyorum.Çeşitli diyet listeleri denedik.En çok bu listeyle kilo verdim ben.Her hafta gidiyorum ve aylık 120 Tl veriyorumOoabilir bence aksam yemeginden sonra birsey yemesen helebide meyve direknsekere donusuyor cnki aksam yenenler gunduz bile yendiginde yanknda sut grubundan birsey olmasi lazmki selerjki dengelesin bu semin diyetishen nasilmatlar boylebirseyi aklim.almiyor sormasi ayip ne kadar veriyorsn aylik
Menunuz yine cok guzel abla o yogunluga ragmen masallah saglıklı tercihler yapmıssınız tebrik ederimSelam kizlar cok yogunum niyeyse yarinda sabah doktor sonra ev görmesi sonra misafirim gelecek kurabiye filan simdi yapacam yarin vaktim yok diye yarin aksam gelirim anca.
Menü:sabah;yumurta salatasi bol yesillikli tulum peyniri ceviz bir dilim ekmek
Aksam:mercimek corbasi yogurtlu brokoli kahve ictim gezmedeydik avm de hic su icemedim
Spor:9000 adim
Ip ziplama :150 ama ziplarim arada insallah sizler neler yaptiniz
Em cok.bu listeyle zayiflamis olabilirsin canm ama artik vucudjn bunu normal yeme aliskanligi olarak algilamis ve bu yuzden vermiorsun bencee yaparim dersen senle bir listemi paylasayim bir hafta eksiksiz dene eger iki kiloya yakom vermezsen ben ozur dilicem senden karistigim.icin6 aydır bu diyetisyenle çalışıyorum.Çeşitli diyet listeleri denedik.En çok bu listeyle kilo verdim ben.Her hafta gidiyorum ve aylık 120 Tl veriyorum
Tamam denerim listeyi.Chia yada keten tohumlu şeyler varsa ben yiyemiyorum onları.Birde ara öğünsüz yapamıyorum ben.İnsüline karşı direncim ve migrenim var aç kalamıyorumEm cok.bu listeyle zayiflamis olabilirsin canm ama artik vucudjn bunu normal yeme aliskanligi olarak algilamis ve bu yuzden vermiorsun bencee yaparim dersen senle bir listemi paylasayim bir hafta eksiksiz dene eger iki kiloya yakom vermezsen ben ozur dilicem senden karistigim.icin
Selam kizlar cok yogunum niyeyse yarinda sabah doktor sonra ev görmesi sonra misafirim gelecek kurabiye filan simdi yapacam yarin vaktim yok diye yarin aksam gelirim anca.
Menü:sabah;yumurta salatasi bol yesillikli tulum peyniri ceviz bir dilim ekmek
Aksam:mercimek corbasi yogurtlu brokoli kahve ictim gezmedeydik avm de hic su icemedim
Spor:9000 adim
Ip ziplama :150 ama ziplarim arada insallah sizler neler yaptiniz
Teşekkür edeim liste için
Bisey deil cnm insallah gzel.sonuc alicaksin sabahki 1 dilim ananasini ara yapabilirsin ve ikonci arada ananas yerine 1 elma 2 mandalina olabilirTeşekkür edeim liste için
Şimdi kimle çalışıyosun ne kadar ödüyosunCanim 2008 de gitmistim.bn ona ama cok iyi sonuc alamamistim ben online diyetle bi kadinla calistm dogumdan once 16 ya yakin verdim dogjmdan sonrada 10 verdim.iste gene ayni kadinla ama ucreti cok glmeye basladi artik iki cocuk var tabi masraflar agir kista olnca biraktim sizle devam ediyorum
Akşam yemeğine bayıldımBugunun menusu
Kahvalti (11.00) 120 gr firinda ciger yanina boll yesillikli salata
Ara 15.30 1 turk kahvesi ceyrek mango 4 kasik yogurt
Aksam (18.30) 1 yumurta iki kasik haslanmis yesilmercimekli mevsim salata 2 kasik lor
3 lt su 1 brd cay
300 ip atlama
30 dk twmpolu yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?