Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah yardımcınız olsun insan tek basına olsan hasta olsan yine bir nebzede cocuklarla olunca daha da fena oluyor insan istşrqhatle toparlarsıın umarım diyet yapacak hal kalmamıstır takmayın cok

Aynen öyle canım, çocuğa bakıyorum ateşleniyor uzandım yanına sıkıldım biraz buraya bakayım dedim, oğlum iyileşse bende toparlanırım

Gecmis olsun cnm dun bnde cok.usudum ama eve gelimce sicacik bi dus aldimki usugum ciksin die isede yaradi snada tavsiye ederim.sicak dus herzaman beni daha cabuk iyilestirr dene istersen bosver diyeti herseyin basi saglik

Hiç cesaretim Yok canım üşüdüğüm gün bende almıştım, sonra dışardan gelince de vs ama sinüziti daha beter yaptı sanırım bende yemedi :)

Geçmiş olsun boşver diyeti siz iyi olunda. Misafir kötü olmuş valla hastalığına hastalık katmış. Inşallah kısa sürede toparlarsınız

Öyle oldu canım ama kız da çok bunalmış ilk kez gelmiş buraya, bende gezdirdim Allah’tan uzun kalmadı hasta olmasam hiç sorun olmazda zaten gezmeyi seviyoruz

@Rzgrece

Kilo bildirimi

Cuma: 69.5
Pazartesi: 68.8
Fark: 700 gr

Süpersin canım 5 yaklaşıyor

Sağol canım inş, oğlum iyileşsinde ben toparlarım

günün menüsü
sabah iki yumurta, bi dilim peynir, beş civarı zeytin, bir dilim tam bugday ekmegi
öğle: sütlü turkkahve
aksam: pirasa yemegi, yogurt, salata, yarim dilim tam bugday ekmegi
2 litre su olur uyuyana kadar
bugun spor yapmadim. spor iki gunde bi yapiyorum. yarin yapicam :)))
ha bide gece sekersiz Ihlamur

yenek listeni cok beğendim :))

Ne kursu kuzum

Ben onu sporla hallederim canims

Dimi ama ya
Ingilizce kursu canım
Saol cnmm degiis tokus yaptim bugun sabah cnm cok ciger cekince
Iyi yapmışsın afiyet olsun

Hurma ve incir dışında harika
iyi aksamlar herkesee, sizce en etkili spor ne kilo vermek icin? spor salonuna kayitliyim Ama tempolu yürüyüsü daha etkili buluyorum Ama ona ek bisey daha bulmam lazim
Bence kilolarımız fazlayken sadece cardio çalışmak gerekiyor. Yürüyüş, bisiklet, eliptik gayet yeterli diye düşünüyorum
Gezmek beni en çok yoran eylem
Çok güzel afiyet olsun

Menüm

Kahvaltım yok unuttum

12.30
Tarhana çorbası
Fırında köfte
Yoğurt
Salata ( havuç mor lahana )
Közlenmiş patlıcan

Akşam yemeği yok. Açlıktan ölüyorum. Su 1.5 lt. Spor 1 saat tempolu yürüyüş. Ip 150 tane atlayabildim işyerinde @Rzgrece yoğundum bugün kusura bakma

çalışırken çok iyisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…