- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
100 sag iç back
100sol iç
100sag sol bel
100 yan bel
40duvar şınavı
75 mekik
Yapıkdı ip atlama ve kosu yok malesef bugun temizlik vardıı
Evet canım yap mıtlaka bn baslayalı 25 gun kdr oluyor ciddi sekilenme var .sopayla yapıyrm genelde boynumun arkasına koyup iki kolududa doluyrm bacaklar omuz mesafesibde acık sag sol alt taraf hareket etmeden sadece üst seklinde. Benim sırt agrım da vardı cok iyi geliyor bu hareketCok gzl cnm su yn belleri benimde yapmam lzm yarindan itibaren başlıyayım sen sopaylami yapiyorsun
Rakibem 45 dk leslie cok guzel ya ben dayanamıyorum okadar maksimum 25 dk da küütMenüm
6.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1.5 y.kaşığı yulaf
Yarım muz
12.30
Düğün çorbası
Salata
Yoğurt
19.00
Fırında tavuk
Salata
Su 2 lt. Spor 45 dk leslie = 135 puan
Ip 220Kanguru_
Ben de 30. Dakikadan sonra pertRakibem 45 dk leslie cok guzel ya ben dayanamıyorum okadar maksimum 25 dk da küütmasallah sana
Super super supersinn aynen devamBen de 30. Dakikadan sonra pertasıl orda baya bi yoruyo arka arkaya zor hareketler yaptırıyo ama napalım mecbur dayanıyoruz
Ben karatay mı yapsam diyorum ne dersin ya ekmegi baya azalttım yarım dilim kadar ama cesaret edemiyorum yine deBen de 30. Dakikadan sonra pertasıl orda baya bi yoruyo arka arkaya zor hareketler yaptırıyo ama napalım mecbur dayanıyoruz
Kesinlikle karatay yap derim en güzel beslenme benceBen karatay mı yapsam diyorum ne dersin ya ekmegi baya azalttım yarım dilim kadar ama cesaret edemiyorum yine de
Kızlar eşim bu satte biseler yemem için psikolojik baskı yapiyo resmen
Akşamdan beri başım dönüyor bide her gören çok zayıflamışsin diyo esimde duyduğu için takti diyeti abarttın bayilcaksin ye bisiler deyip duruyor yoğurt yiyim dedim en hafif o onunla yırtayım diye kabul etmiyo
Evet canım yap mıtlaka bn baslayalı 25 gun kdr oluyor ciddi sekilenme var .sopayla yapıyrm genelde boynumun arkasına koyup iki kolududa doluyrm bacaklar omuz mesafesibde acık sag sol alt taraf hareket etmeden sadece üst seklinde. Benim sırt agrım da vardı cok iyi geliyor bu hareket
Az bi kilon kalmis onuda ver ozmn arada veraber yersiniz abur cuburlari :)Kızlar eşim bu satte biseler yemem için psikolojik baskı yapiyo resmen
Akşamdan beri başım dönüyor bide her gören çok zayıflamışsin diyo esimde duyduğu için takti diyeti abarttın bayilcaksin ye bisiler deyip duruyor yoğurt yiyim dedim en hafif o onunla yırtayım diye kabul etmiyo
Afiyet olsun cnmMenüm
6.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1.5 y.kaşığı yulaf
Yarım muz
12.30
Düğün çorbası
Salata
Yoğurt
19.00
Fırında tavuk
Salata
Ip 220Kanguru_
Yemesen iyiydi ama onlarla atlatabildiysen super :)1 küçük portakal ve 1 ceviz yedim kızlar
Eşim uyudu dedim mutfağa gider yerim ben sen uzan diye bunlarla atlatabildim :)
ablaacimmm
5
karatay ne derse dpgdur :)
afiyrt olsun canim. Yakin tarihr randrvu bulmada sevindim
Çok güzel canım senin şu sabah ki yumurtana bayılıyorumMenüm
6.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1.5 y.kaşığı yulaf
Yarım muz
12.30
Düğün çorbası
Salata
Yoğurt
19.00
Fırında tavuk
Salata
Ip 220Kanguru_
ahhh keşke benimki de öyle dese benimki ağzıma bişey atsam seni Rzgece ye şikayet etcwm diyor1 küçük portakal ve 1 ceviz yedim kızlar
Eşim uyudu dedim mutfağa gider yerim ben sen uzan diye bunlarla atlatabildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?