Ben atlamayayım belim daha kötü oluyor ama yütüyeceğim çoc
ya hiiç çekici değil dışarda sebze yemeği ...(hamburger olsa pizzada olabilir ya fas foot un dibine vurmak istiyorumm
uklarıda bugün parka yarın avm ye götüreceğim..
Oowww cok iddialiHimm vur fasfoodum dibine dibine de oda seni cuma gunu bi guzel +1 cikarsin bak ne gzel gecen haftanin 1.sisin bu haftayi da zorla gerci ben varim bu hafta kimse gecemiycek beni
Oyyy yerim yerimEki Görüntüle 2103869 Kizlaaaarrrr
Bende aksam yaparim kursdan gelince insallahBende bugün spor yapcam inş kızlar oğlusum biraz daha iyi akşam ya uyurken ya eşim bakarken yaparım
sen bayaga yogunsun bu hafta abla :)Yemek yapip kursa gidecem yogurtlu kereviz yiyecem sadece bugün regl oldugum icin canim sürekli tatli cekiyo benimde
oh minis iyiyse tap tabi :) hedefe az kalmiskenBende bugün spor yapcam inş kızlar oğlusum biraz daha iyi akşam ya uyurken ya eşim bakarken yaparım
Parmagimi kimildatasim yok
Yok ya ondan degil :) yorgunum 1 aydir hep kosturmacaBi kahve yaninada ara ogun yapmadiysaniz bitterr hemen kndinze gelirsinizzz moral verio valla ben yaptimmm
Aynen canim camide lahmacun sirasi bizde temizlik sirasi bizde ayrica carsamba kahvalti hazirlama sirasida bizde bakalim ne yapacamsen bayaga yogunsun bu hafta abla :)
oh minis iyiyse tap tabi :) hedefe az kalmisken
Kolay gelsin kaptanim pazarda aile günümüz varda kizimin evinde ben de yardim ederim artik dogumgünü kimin rüzgarinmi eceninmiYok ya ondan degil :) yorgunum 1 aydir hep kosturmacapazar gunudr dogum gunu var ona da hazirlik yapmam lazim
Bende b12 hapi kullaniyorum biyere bayilmiyosam onun yüzünden yaniBi kahve yaninada ara ogun yapmadiysaniz bitterr hemen kndinze gelirsinizzz moral verio valla ben yaptimmm
Ikisininde :) eceninki ocagin 20 sindeydi aslinda ama aralari yakin diye bersber kutlucazKolay gelsin kaptanim pazarda aile günümüz varda kizimin evinde ben de yardim ederim artik dogumgünü kimin rüzgarinmi eceninmi
Saglikli uzun hayirli ömürleri olsun cücüklerin hepsi seyhan teyzeleri gibi kova demekkiIkisininde :) eceninki ocagin 20 sindeydi aslinda ama aralari yakin diye bersber kutlucaz
amiiinnn.Saglikli uzun hayirli ömürleri olsun cücüklerin hepsi seyhan teyzeleri gibi kova demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?